Compania ucraineană Very Nice Retail intră pe piața românească

Holdingul internaţional Very Nice Retail, originar din Ucraina, a anunţat intrarea pe piaţa românească prin deschiderea a cinci magazine "Brooklyn" în capitală, conform unui comunicat de presă, relatează Agerpres.
AGERPRES - lun, 24 iun. 2024, 16:27
Compania ucraineană Very Nice Retail intră pe piața românească

Aceasta reprezintă prima expansiune a companiei în România şi un pas important în extinderea sa europeană. Magazinele vor fi amplasate în zone strategice ale Bucureştiului, asigurând acces facil pentru consumatori.

Potrivit comunicatului, magazinele de proximitate „Brooklyn” sunt cunoscute pentru gama lor largă de produse alimentare şi băuturi alcoolice. Fiecare magazin va oferi peste 1.500 de produse atent selecţionate pentru a satisface diversele gusturi ale clienţilor. Gama de produse include vinuri rafinate, băuturi alcoolice de înaltă calitate, gustări şi diverse delicatese.

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al Very Nice Retail, Ivan Chernyak, a declarat că România reprezintă o piaţă promiţătoare cu un potenţial semnificativ de creştere.

„Ne dorim să aducem pe piaţa românească produse de calitate şi o experienţă de cumpărături excelentă. Suntem siguri că românii vor aprecia diversitatea şi calitatea produselor noastre”, a spus Ivan Chernyak.

Magazinele vor oferi, de asemenea, produse locale, sprijinind astfel producătorii români şi contribuind la dezvoltarea economiei locale. În plus, Very Nice Retail va implementa în România standardele sale înalte de servicii pentru clienţi, asigurând un proces de cumpărături plăcut şi eficient.

Pe lângă gama diversificată de produse, magazinele vor oferi promoţii speciale şi reduceri regulate, menite să atragă şi să fidelizeze clienţii. Deschiderea magazinelor este planificată pentru luna viitoare, iar cumpărătorii sunt invitaţi să descopere noile locaţii şi produsele oferite.

În plus, în următorii ani, Very Nice Retail intenţionează să deschidă alte magazine în România ca parte a strategiei sale de extindere, minimum 50 în perioada 2024-2025. Compania este dedicată inovaţiei şi îmbunătăţirii continue, pentru a rămâne lider pe piaţa de retail.

Sursa foto: Veryniceretail.com/ro

Te-ar mai putea interesa și
Ursula von der Leyen anunță că țările afectate de inundații vor primi un ajutor de 10 miliarde de euro
Ursula von der Leyen anunță că țările afectate de inundații vor primi un ajutor de 10 miliarde de euro
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat joi la Wroclaw (Polonia) un ajutor de 10 miliarde de euro din Fondul de coeziune al UE pentru ţările din Europa Centrală, între......
Electrica raportează un profit net de 102,1 milioane de lei pentru primele șase luni din 2024, în scădere cu peste 40 de milioane de lei
Electrica raportează un profit net de 102,1 milioane de lei pentru primele șase luni din 2024, în scădere cu peste 40 ...
Societatea Electrica S.A. anunță investitorii de la Bursa de Valori București că în primul semestru din 2024 a înregistrat ...
Ion Cosmin Petrescu este noul președinte al Consiliului de Administraţie al Electrica
Ion Cosmin Petrescu este noul președinte al Consiliului de Administraţie al Electrica
Ion Cosmin Petrescu este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii Electrica, funcţie pe care o ...
Grecia intenționează să cumpere o a patra fregată Belharra din Franța
Grecia intenționează să cumpere o a patra fregată Belharra din Franța
Grecia va începe negocierile pentru achiziţia unei a patra fregate Belharra din Franţa pentru a-şi consolida forţele ...