Conditii pentru cumpararea unui carucior sport

Carucioarele sport reprezinta alegerea perfecta pentru parintii care isi vor alaturi puiutul in vacante la mare, la munte sau in strainatate. 
Economica.net - joi, 19 nov. 2015, 10:35
Conditii pentru cumpararea unui carucior sport

Mai mult decat atat, daca ai nevoie sa te deplasezi cu mijloacele de transport in comun, iar bebe te insoteste in plimbare, un carucior sport este perfect pentru ca el sa nu simta in niciun fel disconfortul plimbarii, fie si pentru cateva statii. La fel, nici tu. Acesta este avantajul unui carucior sport: asigura confortul si siguranta atat a lui bebe, cat si a parintilor, care fie ca vor sau nu, trebuie sa se ocupe de tot felul de lucruri. Iar cu micutul lor pot face o echipa excelenta.

Daca vrei sa achizitionezi un carucior sport, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte sa scoti banutii din buzunar.

  • Caruciorul sport trebuie sa ocupe foarte putin spatiu in portbagajul masinii dumneavoastra, atunci cand il pliati. De mentionat faptul ca un carucior sport este ideal in deplasarile cu avionul, pentru ca nu depaseste greutatea de 8 kilograme. Este si mai usor de manevrat decat carucioarele standard.
  • Verificati toate normele de siguranta ale acestuia (centuri cu prindere in 5 puncte, frane pentru toate rotile, sistem de prevenire a inchiderii accidentale a caruciorului).
  • Verificati daca are o pozitie confortabila pentru somn. Bebelusilor le place sa doarma si nu va reusi acest lucru intr-un carucior incomod lui.
  • Sistemul de pliere, fie ca este de tip umbrela sau de tip carte, trebuie sa nu implice foarte multe manevre de inchidere.
  • Accesorizarea caruciorului sport este si ea foarte importanta. Alege un sistem care include capotina impotriva soarelui, aparatoare de ploaie si cos pentru cumparaturi. Unele dintre carucioarele sport sunt dotate chiar si cu husa pentru picioare, astfel ca poti sa te bucuri de vacante si de plimbari mai lungi cu puiutul tau chiar si in timpul iernii. Rotile pivotante cu suspensii reprezinta si ele un factor important in manevrarea cu usurinta a caruciorului.

Vrei sa ai vacante linistite? Vrei ca puiutul tau sa descopere lumea in siguranta si confort? Atunci nu mai sta pe ganduri si cumpara un carucior sport pentru copii de la Noriel. Indeplinesc toate conditiile necesare, enumerate mai sus, si sigur il vor incanta pe cel mic, dar si pe dumneavoastra. Pentru ca au preturi accesibile si variate, astfel reusind sa iti faca ziua mai frumoasa si mai colorata. Pentru un parinte activ, caruciorul sport este perfect.

Tags:
Te-ar mai putea interesa și
Vânzările anuale ale IKEA au scăzut cu 5%, după ce a redus prețurile
Vânzările anuale ale IKEA au scăzut cu 5%, după ce a redus prețurile
Grupul suedez IKEA, cel mai mare retailer de mobilier din lume, a raportat joi un declin de 5% al vânzărilor anuale, după reducerea preţurilor, în încercarea de a atrage mai mulţi......
Un consorţiu condus de ExxonMobil continuă cercetarea seismică pentru explorarea de gaze în Grecia, în largul coastei Cretei
Un consorţiu condus de ExxonMobil continuă cercetarea seismică pentru explorarea de gaze în Grecia, în largul coastei ...
Un consorţiu condus de ExxonMobil va intra în a doua fază de cercetare seismică pentru explorarea gazelor într-un zăcământ ...
Lefties a deschis al treilea magazin digital din România în Iulius Town Timișoara
Lefties a deschis al treilea magazin digital din România în Iulius Town Timișoara
Lefties, brand din Grupul Inditex, a deschis al treilea magazin digital din România, în proiectul mixed-use Iulius Town ...
Business as usual în politica fiscală și de venituri va lua sfârșit
Business as usual în politica fiscală și de venituri va lua sfârșit
România are cele mai mari  deficite gemene, bugetar și de cont curent raportate la PIB din întreaga Uniune Europeană. ...