‘Acest proiect ar schimba cu totul investiţiile Consiliului Judeţean Sibiu pe drumuri, nu doar în ceea ce priveşte reducerea duratei, dar mai ales a costurilor, care pot fi mai mici cu o treime. Noi avem un proiect pe trei ani, de modernizare a tuturor drumurilor judeţene şi comunale. În primul semestru al acestui an, dorim ca cel puţin un drum să fie reabilitat cu această nouă tehnologie care deja a fost pusă în practică pe câteva drumuri din ţară, la Hoghiz, judeţul Braşov, între Oradea şi Felix şi în zona de nord a ţării’, a spus Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.
Acesta a mai subliniat că, în anul 2015, societatea de drumuri şi poduri a Consiliului Judeţean Sibiu a avut cel mai mare volum de lucrări din istoria sa şi, implicit, cel mai mare buget, reuşind să îşi asigure flotila necesară.
Dacă bugetul preconizat pe anul 2015 a fost de 36 milioane lei, societatea a realizat 43 de milioane, din care cinci milioane au provenit din lucrările cu terţi, primării şi alte societăţi comerciale.