Criptomoneda care se apropie de lansare și înregistrează o pre-vânzare explozivă: peste 8,5 mln USD strânși, iar valoarea continuă să crească

În această săptămână, Pepe Unchained ($PEPU) a trecut cifra de 8 milioane de dolari în finanțare, ajungând, la momentul scrierii acestui articol, la un total de peste 8,5 milioane de dolari astăzi.
Ion Dobreanu - vin, 16 aug. 2024, 12:01
Criptomoneda care se apropie de lansare și înregistrează o pre-vânzare explozivă: peste 8,5 mln USD strânși, iar valoarea continuă să crească

Următorul obiectiv de 9 milioane de dolari este în vizor. $PEPU are tot impulsul de care are nevoie, pe care nici scăderile pieței din acest an nu l-au oprit. Așadar, vrea să depășească acest obiectiv până la sfârșitul săptămânii.

 

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

 

Pepe Unchained a anunțat pe X (fostul Twitter) că soluția sa Layer 2 pe Ethereum se apropie de lansare. Aceasta este o veste pozitivă și ar putea sugera că eforturile de strângere de capital sunt, în sfârșit, aproape de finalizare. Site-ul său afirmă că rețeaua va deveni activă odată ce se încheie etapa de pre-vânzare.

După încheierea pre-vânzării, investitorii ar putea avea dificultăți în achiziționarea $PEPU la rata sa actuală. Cu toate acestea, fără o confirmare oficială, mai este timp să cumpărați tokenuri ieftine înainte de listare.

Prețul $PEPU, în prezent, este de 0,0090901 dolari. Aceasta reprezintă o creștere de 13,17% față de prețul inițial de 0,008 dolari din pre-vânzare. Cu toate acestea, este de așteptat ca prețul să crească și mai mult, iar etapa curentă de strângere de fonduri se va încheia în mai puțin de o zi.

 

Bitcoin și monedele meme sunt afectate de „Lunea Albastră” – dar nu și $PEPU

Prețul Bitcoin a scăzut recent până la 58.000 de dolari. Această scădere a dus la un declin de peste 3% al pieței globale de cripto. Tranzacțiile globale au scăzut semnificativ și ele, la 65,31 miliarde de dolari, față de 247 miliarde săptămâna trecută.

 

 

Cele mai bune memecoin-uri, precum Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB) și Pepe ($PEPE), au scăzut cu 5,1%, 4,4% și, respectiv, 5,4%. Aceasta la rândul ei a dus la o scădere de 9,2% pe piața monedelor meme.

Potrivit CoinGlass, un catalizator probabil al depresiei de luni a fost lichidarea a 178 de milioane de dolari care a afectat peste 69.000 de traderi în ultimele 24 de ore. Lichidările au loc atunci când poziția unui trader este închisă automat deoarece contul său scade sub marja necesară.

Valul de optimism pentru monedele meme de la începutul anului nu a revenit, iar entuziasmul inițial a fost înlocuit de o piață mai rezervată. Astfel, se pare că investitorii caută ceva mai mult decât ofertele tipice de monede meme standard.

De obicei, monedele meme nu sunt cunoscute pentru inovația tehnologică sau scalabilitatea avansată a blockchain-urilor. Totuși, Pepe Unchained pare să spargă acest tipar. Caracteristicile sale unice par să răspundă așteptărilor în continuă evoluție ale investitorilor.

Deși încă nu este listat la bursă, Pepe Unchained atrage în mod constant fluxuri uriașe de investiții în pre-vânzare. Capitalul intră zi de zi, iar acest lucru se observă din volumul adunat până acum.

Pepe Unchained Layer 2 oferă ceea ce îi lipsește lui Pepe: utilitate

Investitorii se înghesuie la pre-vânzarea Pepe Unchained , ce a promis că va rezolva limitările predecesorilor săi.

Monedele bazate pe Ethereum, $PEPE și Pepecoin ($PEPECOIN), au fost criticate pentru costurile ridicate de achiziție. Acestea se datorau tarifelor mari de tranzacție ale rețelei, timpilor de tranzacție lente și utilității practice limitate.

 

 

Pepe Unchained își propune să rezolve aceste probleme cu o soluție Layer 2, ce va face tranzacțiile mai rapide și mai ieftine.

Această tehnologie de tip Layer 2 îmbunătățește nu doar eficiența achiziționării Pepe, dar sprijină și crearea unui nou ecosistem. Acest ecosistem ar putea include o gamă de tokenuri cu aplicații variate în DeFi, NFT-uri, AI și, desigur, monede meme.

Potențialul de creștere este comparabil cu al altor soluții Layer 2 pe Ethereum, cum ar fi Base Chain. Aceasta a devenit rapid, în decurs de un an, și un punct de plecare de top pentru monedele meme.

Ceea ce diferențiază Pepe Unchained de Base Chain este atractivitatea inerentă a monedei meme. Investitorii îi recunosc potențialul de a deveni un nou hub pentru monedele meme. De aceea, participanții la pre-vânzare sunt nerăbdători să își blocheze noile $PEPU pe termen lung, prin protocolul de staking oferit de Pepe Unchained.

În prezent, aproximativ 681 milioane $PEPU, sau 65% din fondurile din pre-vânzare, sunt blocate. Influentul YouTuber de criptomonede Zach Humphries subliniază, și el, că utilitatea sporită a Pepe Unchained ar putea să îi asigure un succes major în spațiul de criptomonede meme.

Cum să vă alăturați pre-vânzării înainte de lansarea noului Ethereum Layer 2 al lui Pepe Unchained

Pentru a participa la pre-vânzarea Pepe Unchained, în timp ce lanțul Layer 2 se află încă în dezvoltare, vizitează site-ul oficial. Conectează-ți portofelul, cum ar fi Best Wallet. Apoi, cumpără $PEPU folosind ETH, USDT, BNB, sau cardul tău bancar.

După cum s-a menționat mai sus, cumpărătorii din pre-vânzare și-au blocat prin staking tokenurile $PEPU. Poți face și tu asta pentru a beneficia de un venit pasiv cu o rată APY de 235%.

Contractul inteligent al Pepe Unchained a trecut printr-un audit amănunțit realizat de Coinsult și SolidProof, fără probleme critice. Acest lucru confirmă securitatea proiectului.

Vezi cu ochii tăi cum Pepe Unchained va atinge pragul de 9 milioane de dolari săptămâna aceasta, cumpărând $PEPU astăzi.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat investițional. Înainte de a investi într-un proiect cripto, este absolut necesar să-l studiați individual, să înțelegeți riscurile ce pot apărea și să vă faceți concluziile privind rentabilitatea proiectului.

 

Te-ar mai putea interesa și
Şeful BVB: Operaţionalizarea Contrapărţii Centrale ar putea avea loc în a doua parte a anului viitor
Şeful BVB: Operaţionalizarea Contrapărţii Centrale ar putea avea loc în a doua parte a anului viitor
Autorizarea Contrapărţii Centrale ar putea avea loc către jumătatea anului viitor, iar operaţionalizarea în a doua parte a anului, a declarat, miercuri, Adrian Tănase, directorul general al......
Samsung Electronics va face concedieri la unele divizii – Reuters
Samsung Electronics va face concedieri la unele divizii – Reuters
Gigantul sud-coreean Samsung Electronics va renunţa la aproximativ 30% din angajaţii săi din străinătate, la unele divizii, ...
Record pentru aur. Cea mai mare valoare din istorie la cursul BNR – date 11 septembrie 2024
Record pentru aur. Cea mai mare valoare din istorie la cursul BNR – date 11 septembrie 2024
Aurul a atins cea mai mare valoare din istorie, la cursul BNR, astăzi, miercuri, 11 septembrie 2024.
Contractul de 100 mil. euro pentru Cloud-ul Guvernamental a fost semnat. CEO Vodafone: ”Suntem pregătiți să livrăm un Cloud care ne va schimba viețile”
Contractul de 100 mil. euro pentru Cloud-ul Guvernamental a fost semnat. CEO Vodafone: ”Suntem pregătiți să livrăm ...
Digitalizarea României a mai făcut un pas odată cu semnarea contractului pentru Cloud-ul Guvernamental în valoare de ...