Criptomonede ce cuceresc investitorii cu caracteristici inovatoare

PlayDoge este o altă platformă reprezentată de o mascotă câine. Această tematică populară este bine cunoscută de pasionații crypto, însă PlayDoge atrage utilizatorii într-un mod aparte.
Ion Dobreanu - joi, 27 iun. 2024, 15:10
Criptomonede ce cuceresc investitorii cu caracteristici inovatoare

PlayDoge este mai mult decât o simplă criptomonedă. Memecoin-ul reprezintă, de fapt, un joc 2D. Acesta oferă recompense celor mai responsabili jucători. Principiul din spatele jocului de 8 biți este mai mult decât simplu. Investitorii pot utiliza oportunitatea de a investi în prețul de pre-vânzare pentru a cunoaște domeniul crypto dintr-o perspectivă revoluționară.

CUMPĂRĂ PLAYDOGE

În cele ce urmează vom analiza care este șansa ca acest memecoin viral să obțină succes în domeniul metaverse crypto.

5 milioane de dolari în pre-vânzare nu este limita platformei PlayDoge

PlayDoge este un memecoin cu ambiții mari, care se integrează în metaverse crypto prin intermediul jocului său Play-to-Earn bazat pe animale de companie virtuale. Conceptul jocului a cucerit din primele clipe internauții. A fost inspirat de jocul sovietic Tamagotchi. Acesta a cunoscut o popularitate semnificativă în 1996, când a vândut peste 82 de milioane de Tamagotchi.

În cazul PlayDoge, pentru a primi recompense în formă de token-uri $PLAY, investitorii trebuie să îngrijească animăluțul virtual din aplicație. Acesta are necesități de bază ca un animal real, de a mânca și de a se juca. Utilizatorii vor primi recompense dacă realizează toate îndatoririle unui stăpân responsabil.

Utilizatorii PlayDoge pot câștiga token-uri $PLAY prin îngrijirea animalelor lor de companie virtuale și prin participarea la diverse activități în metaverse crypto al jocului. Aplicația remunerează și cu puncte XP utilizatorii care finalizează cu succes etapele jocului.

XP poziționează jucătorii în clasamentul aplicației, astfel identificând cei mai implicați internauți. Persoanele care se plasează pe locurile de frunte primesc bonusuri în formă de tokenuri.

În cazul în care jucătorii neglijează starea animăluțului Doge și îl lasă fără mâncare sau grijă, acesta moare. Jucătorul a cărui Doge moare, nu mai poate fi remunerat.

Pentru confortul tuturor utilizatorilor, aplicația poate fi încărcată atât pe Google Play, cât și pe Apple Store.

Datorită acestor caracteristici inovatoare, PlayDoge a atras investiții în sumă de 5 milioane de dolari, doar în pre-vânzare. Piața pare a fi vrăjită de un memecoin-ul revoluționar metaverse crypto, iar numărul investițiilor are potențial de creștere.

PlayDoge facilitează câștigul pasiv

Dezvoltatorii platformei PlayDoge  nu s-au oprit la oferirea recompenselor, ci prezintă mult mai multe beneficii investitorilor timpurii. Acum investitorii pot miza tokenurile $PLAY, pentru a putea obține venit pasiv. Protocolul de mizare este valabil atât pe Ethereum, cât și pe Binance Smart Chain.

Utilizatorii care fac staking ar putea obține randamente estimate de până la 134% pe an. Recompensele stabilite vor fi distribuite pe parcursul a trei ani.

Pentru mizare, dar și alte facilități ale investitorilor, proiectul a alocat 9,4 miliarde de token-uri. Conform datelor Tokenomics, 50% din suma totală este repartizată perioadei de pre-vânzare și utilizatorilor care investesc în ea.

Alte 6,5%, sau 611 de milioane de $PLAY, au fost alocate pentru remunerarea comunității care susține dezvoltarea proiectului. Pentru marketing se investesc 10%, pentru lichiditate 11,5%, iar pentru fondurile proiectului 10%.

Token-ul $PLAY al PlayDoge poate fi utilizat pentru a achiziționa bunuri și servicii în metaverse crypto al jocului. Astfel, tokenurile au utilitate atât în viața reală, cât și în jocul propriu-zis.

Pentru mizarea mult adorată de investitori, se repartizează 1,128 de milioane de tokenuri. Suma este considerabilă, însă odată cu avansarea pre-vânzării, tot mai mulți utilizatori profită de bonusurile platformei. Prin urmare, numărul tokenurilor scade.

CUMPĂRĂ PLAYDOGE

Tokenurile PLAY sunt încă disponibile la prețul primei etape de dezvoltare a proiectului. Asta înseamnă că 1 $PLAY poate fi achiziționat cu 0,00512 dolari. Pentru a realiza cumpărătura, investitorii trebuie să conecteze unul din portofelele DeFi, cele ca Best Wallet, MetaMask sau Trust Wallet, la widgetul de pe site-ul oficial PlayDoge.

Achiziția poate fi făcută prin transferul BNB, ETH, USDT sau utilizând cardul de credit/debit pentru a cumpăra tokenuri direct. Tokenurile câștigate sau achiziționate vor putea fi revendicate după sfârșitul perioadei de pre-vânzare.

Cum poate evolua PlayDoge în următoarea perioadă

În spațiul online apar tot mai multe speculații cu privire la modul în care va evolua noul joc bazat pe principiul P2E. Mai mulți youtuberi își expun părerea pe baza acestei criptomonede noi, iar gălăgia din jurul proiectului se intensifică.

Paginile de Telegram și Twitter ale platformei sunt urmărite de peste 5 mii de utilizatori. Aceștia așteaptă cele mai noi actualizări ale memecoin-ului aflat în spațiul metaverse crypto.

Matthew Perry a anunțat că a investit în PlayDoge și menționează foarte des acest proiect. Internauții au tot mai multă încredere în memecoinuri, mai ales după succesul înregistrat de multe platforme de același tip.

De exemplu, Floki, a demonstrat că criptomonedele fără utilitate, dezvoltate cu ajutorul susținerii comunităților, pot crește la fel de mult ca cele tradiționale. Totuși, conceptul Play-to-Earn al proiectelor par a fi în larg solicitate.

Floki are un joc bazat pe tematica vikingilor, pe când în PlayDoge investitorii pot câștiga tokenuri prin îngrijirea animalelor lor de companie virtuale și prin participarea la diverse activități în metaverse crypto al jocului.

Combinarea investițiilor și a divertismentului captivează investitorii într-un mod neanticipat. Mai mult decât atât, recompensele motivează pasionații crypto să investească în pre-vânzarea unui proiect crypto nou.

PlayDoge se află încă în stadiile incipiente de dezvoltare, dar are potențialul de a deveni un jucător important în spațiul metaverse crypto datorită comunității sale active și a planurilor sale ambițioase. Dacă creatorii continuă în același ritm, proiectul va înregistra, cu siguranță, rezultate remarcabile.

Articol susţinut de PLAYDOGE.

Te-ar mai putea interesa și
Portretul-robot al bucureșteanului „cu fițe”. Ce au în cap românii care își cumpără case în nordul Capitalei
Portretul-robot al bucureșteanului „cu fițe”. Ce au în cap românii care își cumpără case în nordul Capitalei
Nordul bucureștiului este prima zonă din România considerată exclusivistă din punct de vedere imobiliar. O locuință aici era o realizare încă de dinainte de Revoluție. Între timp, mult mai......
Miliardarul american Warren Buffett a făcut o donație record de 5,3 miliarde de dolari în scopuri caritabile
Miliardarul american Warren Buffett a făcut o donație record de 5,3 miliarde de dolari în scopuri caritabile
Cunoscutul miliardar Warren Buffett, în vârstă de 93 de ani, a donat încă 5,3 miliarde de dolari din acțiunile companiei ...
Un tribunal din Panama i-a achitat pe toți inculpații din dosarul în care era inculpată compania de avocatură Mossack Fonseca, de la care a izbucnit celebrul scandal Panama Papers
Un tribunal din Panama i-a achitat pe toți inculpații din dosarul în care era inculpată compania de avocatură Mossack ...
Un tribunal din Panama a achitat vineri toate cele 28 de persone acuzate de spălare de bani în legătură cu cabinetul ...
Alertă de la DNSC: Domeniul polyfill.io este folosit pentru a infecta peste 100.000 de site-uri web cu cod maliţios
Alertă de la DNSC: Domeniul polyfill.io este folosit pentru a infecta peste 100.000 de site-uri web cu cod maliţios
Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică avertizează că domeniul polyfill.io este folosit pentru a infecta peste ...