Criptomonede fierbinţi care reînvie piaţa pe final de vară

Monedele meme fac valuri pe piața de criptomonede în ultimul timp, cu o capitalizare de peste 42 miliarde de dolari și cu un volum zilnic al tranzacțiilor de peste 3 miliarde.
Ion Dobreanu - vin, 30 aug. 2024, 13:05
Criptomonede fierbinţi care reînvie piaţa pe final de vară

Deși, în ultima săptămână, prețul Bitcoin a fluctuat între 64.000 de dolari și prețul minim de 58.000 de dolari, monedele meme par să nu se lase afectate prea tare. Unele dintre ele chiar au înregistrat creșteri masive ale prețului. De exemplu, Popcat a înregistrat o creștere uriașă de 64% în ultima săptămână, iar Pepecoin a avut o creștere de 29%.

CUMPĂRĂ CRYPTO ALL STARS

Se vede clar că există un adevărat potențial de creștere pe care investitorii în criptomonede nu vor să-l rateze. Acest lucru se observă și în domeniul de metaverse crypto care reflectă interesul investitorilor față de lumile virtuale ce deschid noi căi și oferă soluții inovatoare pentru tranzacțiile digitale.

Conform datelor publicate de CoinMarketCap, cele mai cunoscute monede metaverse crypto cum ar fi Stacks sau Render au înregistrat o creștere a prețului de 17% și respectiv 29% în ultima săptămână, iar Floki a crescut cu 26% mai mult.

Investitorii sunt din ce în ce mai mult în căutarea de proiecte de monede meme ce trec dincolo de funcția lor umoristică și oferă soluții de facilitare a tranzacțiilor în spațiul metaverse.

Printre cele mai noi proiecte aflate în pre-vânzare ce câștigă tracțiune în spațiului de metaverse crypto se enumeră Pepe Unchained și Crypto All-Stars. Noile monede meme sunt mai mult decât un trend pe social media și au obiectivul de a revoluționa felul în care comunitățile cripto interacționează și tranzacționează în ecosistemul virtual, creând noi oportunități de profit.

Crypto All-Stars introduce platforma inovativă MemeVault

Crypto All-Stars ($STARS) este unul dintre cele mai noi proiecte de monede meme ce câștigă tracțiune în ecosistemul metaverse crypto prin utilitatea pe care o va oferi investitorilor de monede meme.

$STARS este o monedă meme revoluționară care extinde ideea despre ce se poate realiza prin combinarea meme-urilor cu blockchain-ul, prin crearea platformei unice de staking, MemeVault. Aceasta va permite deținătorilor $STARS să facă staking pentru alte 11 monede meme cum ar fi Dogecoin, Shiba Inu, Pepe Coin, etc. pe o singură platformă. După listare, dezvoltatorii își propun să extindă lista de monede meme ce pot fi mizate pe platforma sa.

Pe lângă opțiunea de a miza tokenurile pe care le dețin, Crypto All-Stars va oferi recompense investitorilor sub formă de tokenuri $STARS care pot fi mizate la rândul lor pentru câștiguri triple. În prezent, prețul unui token $STARS este de doar 0.0014135 dolari, și oferă un APY actual de 1763%, ceea ce îl face unul dintre cele mai recompensatoare proiecte de pe piață în acest moment.

Noua tehnologie de vârf are potențialul să transforme moneda meme în una dintre cele mai de top monede în metaverse crypto prin utilitatea pe care o va oferi deținătorilor de astfel de monede.

Ecosistemul MemeVault va funcționa conform standardului ERC-1155, care va permite gestionarea unui număr nelimitat de monede meme sub un singur contract. Acest lucru ar face posibilă transformarea platformei într-un hub descentralizat pentru marile comunități de monede meme, în care se vor acumula miliarde de dolari.

Cu alte cuvinte, are potențialul de a deveni o adevărată putere în domeniul metaverse crypto, ce va facilita accesul la multiple recompense și va redefini modul în care vor fi percepute monedele meme în viitor.

Pepe Unchained se aproprie de un număr record de 11 milioane de dolari

În timp ce piața de monede meme se bucură de investitori tot mai activi, Pepe Unchained ($PEPU) face furori, ajungând cu pași rapizi de cifra de 11 milioane de dolari colectați în etapa de strângere de fonduri.

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

Proiectul se concentrează pe metaverse crypto, creând soluții financiare inovatoare pentru numărul tot mai mare de participanți în spațiul financiar digital. Astfel, își propune să devină o versiune mai bună a lui Pepe (meme-ul de la care a fost inspirat), prin crearea propriului blockchain. Deci, în ce constă acest lucru?

Dezvoltatorii proiectului lucrează la construirea ”Pepe Chain” ce va reprezenta o soluție Layer 2 care vizează să fie de 100 de ori mai rapidă decât Ethereum. Majoritatea monedelor meme sunt bazate pe blockchain-ul Layer 1 a lui Ethereum. Din această cauză, rețeaua se confruntă cu probleme cum ar fi taxele mari de gaz și congestionarea frecventă.

Prin Pepe Chain, care va crea o legătură cu ETH, Pepe Unchained își propune să ofere o soluție nouă deținătorilor de criptomonede. Noua soluție va avea capacitatea de a procesa mai multe tranzacții și va avea o viteză de 100 de ori mai rapidă. Acestea vor duce, la rândul lor, la o scădere considerabilă a taxelor de tranzacție și la îmbunătățirea securității, $PEPU alimentând întregul sistem.

Cu siguranță, Pepe Unchained se dovedește a deveni următoarea monedă de top în ecosistemul de metaverse crypto prin utilitatea pe care o va oferi deținătorilor de criptomonede.

Totuși, Pepe Unchained oferă mai mult decât această nouă soluție pentru investitori, în special pentru cei din pre-vânzare. Proiectul oferă un program de staking foarte atractiv.

În prezent, prețul unui token $PEPU este de 0,0093477 dolari, iar cei care investesc și fac staking acum vor beneficia de un randament anual (APY) de 183%. Până acum, peste 872 milioane de tokenuri $PEPU au fost puse pe staking.

Pe măsură ce spațiul metaverse se extinde, metaverse crypto se așteaptă să joace un rol foarte important în modelarea felului în care participanții pe piața financiară digitală interacționează și dețin activele virtuale.

Pepe Unchained și Crypto All-Stars, cu siguranță, sunt atrăgătoare pentru investitorii ce doresc să-și diversifice portofoliile cu cele mai bune monede meme  ce oferă mai mult decât o experiență umoristică. La rândul lor, dezvoltatorii de noi proiecte explorează tot mai multe idei inovatoare de a integra metaverse crypto pe platformele pe care le dezvoltă, oferind deținătorilor de criptomonede oportunități suplimentare de profit.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat investițional. Înainte de a investi într-un proiect de criptomonede, este absolut necesar să-l studiați individual și să vă faceți concluziile despre rentabilitatea proiectului.

Articol susţinut de Crypto All-Stars şi Pepe Unchained.

Te-ar mai putea interesa și
Directorul general al ANPC Paul Anghel le recomandă clienților să cumpere biletele de avion direct de la transportatorul aerian
Directorul general al ANPC Paul Anghel le recomandă clienților să cumpere biletele de avion direct de la transportatorul ...
Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Paul Anghel, îi sfătuiește pe români să-și cumpere biletele de avion de pe site-ul oficial al transportatorului......
Moody’s a revizuit perspectiva de rating a Greciei, de la stabilă la pozitivă, ca urmare a îmbunătățirii peste așteptări a situației economice
Moody’s a revizuit perspectiva de rating a Greciei, de la stabilă la pozitivă, ca urmare a îmbunătățirii peste ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a revizuit, vineri, perspectiva ratingului Greciei, de la stabilă la pozitivă, ...
Agenția Vola.ro: Italia, Spania, Marea Britanie și Germania, în topul comenziilor de bilete de avion făcute de români în această vară. Londra a fost cel mai căutat oraș
Agenția Vola.ro: Italia, Spania, Marea Britanie și Germania, în topul comenziilor de bilete de avion făcute de români ...
Românii au călătorit mai mult în această vară, iar Italia, Spania, Germania și Marea Britanie se numără printre ...
Oportunitate pentru retailerii locali. Marketplace-ul Trendyol, controlat de gigantul Alibaba, vrea să le deschidă piața asiatică
Oportunitate pentru retailerii locali. Marketplace-ul Trendyol, controlat de gigantul Alibaba, vrea să le deschidă piața ...
Compania de tehnologie Trendyol, al cărei acţionar majoritar este gigantul chinezesc Alibaba, are în strategia sa de business ...