Cu 15.000 de euro, un antreprenor a deschis un loc în care spargi obiecte pentru a te elibera de furie şi de stres. Preţurile încep de la 50 lei
„Break Room” este amplasat într-o hală industrială, unde clienții pot sparge mai multe categorii de obiecte: electronice mari şi mici, obiecte de bucătarie, baie, sticlă, ceramică sau porțelan.
Clienţii au la dispoziție trei tipuri de “arme”, la alegere (bâtă de baseball, baros, rangă) şi mai multe pachete de obiecte de spart pentru distracție și eliberare de stres.
Pachetele încep de la 50 de lei.
“Investiția inițială este de 15.000 de euro și a constat în amenajarea halei și a spațiilor de break room, procurarea echipamentelor de siguranță, branding, promovare și logistica specifică. Estimăm 50 de clienți pe zi în timpul săptămânii și 100 în week-end, și ne estimăm un break even în primele trei luni. Vizăm francizarea și identificarea de parteneri la nivel național, dacă evaluarea business-ului după primul an corespunde planificării inițiale”, spune Marius Neagoie, fondatorul „Break Room”.
Înainte să înceapă să spargă obiecte, clienții trec printr-un scurt instructaj în care li se explică regulile de siguranță. De asemenea, primesc echipament adecvat: ochelari de protecție, cască, halat de protecție și mănuși.
“Activitatea din Break Room este pur recreațională, nu are pretenții terapeutice și de fapt nicio altă pretenție, în afară de o oferi porție bună de fun, eliberare și relaxare. Ne adresăm bucreștenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stresul cotidian, de a încerca ceva nou și de a se distra alături de prieteni”, spune Marius Neagoie, fondatorul Break Room.
Acesta anunţă că firma sa va ridica gratuit obiecte de care nimeni nu mai are nevoie. După spargere, toate resturile se reciclează selectiv.
“Încurajăm ordinea în casele și în mințile oamenilor, așadar, dacă primim cereri de ridicare de obiecte stricate și care pot fi sparte, le ridicăm gratuit: de la farfurii la sticle, de la imprimate la televizoarele vechi și stricate, vaze, obiecte sanitare și în general orice poate fi spart și apoi reciclat”, spune Neagoie.