Cum să gestionezi banii la pariurile online

Pariurile online reprezintă o lume cu o mulțime de provocări, iar una dintre cele mai mari provocări din acest punct de vedere este gestionarea banilor.
Ion Dobreanu - mar, 21 feb. 2023, 16:54
Cum să gestionezi banii la pariurile online

Sunt multe capcane în care poți cădea atunci când pariezi, așa că trebuie să ai grijă să le ții cât mai departe de tine. Dar cum să faci asta? Nu îți face griji, te vom ajuta noi. Cum? Am pregătit un ghid care îți va spune cum să gestionezi banii la pariurile online.

Dacă ai probleme cu gestionarea banilor la pariurile sportive online, ghidul nostru te va ajuta să le rezolvi. Iată cum poți face asta:

Alege o casă licențiată

Înainte de a vorbi despre strategiile propriu-zise de a gestiona banii la pariuri online, trebuie să îți recomandăm să alegi să joci doar la case de pariuri licențiate. De ce îți recomandăm asta? Motivul este foarte simplu: jocul responsabil.

Agențiile de pariuri care au licență de la ONJN sunt obligate să impună anumite măsuri, setări, funcții și avertismente ce vor promova jocul responsabil.

Cu ajutorul acestor implementări, îți va fi mai ușor să păstrezi un stil de joc responsabil, ce nu te va expune la pierderi mari de bani, așa cum se întâmplă atunci când pariezi într-un mod mai puțin calculat.

Calculează un buget

Poți să îți gestionezi mai ușor banii la pariuri, atât timp cât stabilești un buget alocat acestei activități. Gândește-te la o sumă de bani pe care ești dispus să o pierzi la pariuri în fiecare lună, fără ca pierderea aceasta să îți dea viața peste cap.
Altfel spus, bugetul pe care îl vei gândi pentru pariurile sportive ar trebui să reprezinte o sumă de bani accesibilă, nu foarte mare, în comparație cu câștigurile pe care le obții tu lunar.

Nu te avânta să joci sume mari, atât timp cât nu îți permiți asta.

Nu juca la recuperare

Știi care este motivul pentru care cei mai mulți dintre pariori ajung să piardă sume de bani? Faptul că au pierdut o dată, iar mai apoi au încercat să își recupereze pierderile. Apoi au pierdut iar, așa că au încercat din nou să își recupereze pierderile. Este un cerc vicios în care nu trebuie să cazi. În caz contrar, vei fi expus și tu riscurilor de a pierde sume foarte mari de bani.
Așa cum spuneam, atunci când pariezi trebuie să îți asumi de la bun început că banii jucați pot fi pierduți foarte ușor. Nu poți face nimic în acest sens.

Disperarea de a-ți recupera banii nu va face decât să pierzi și mai mulți bani. Așa că pur și simplu uită de banii pierduți și gândește-te ca și cum ai începe să pariezi de la zero.

Nu paria mult timp

Petrecând mult timp într-o agenție de pariuri sau pe site-ul unei case de pariuri online, vei cheltui mai mulți bani. Prin urmare, fă tot posibilul să nu pierzi noțiunea timpului. Un truc util care te poate ajuta să nu te lași dus de val implică folosirea unor notificări pe telefon. De exemplu, poți seta o alarmă care să te anunțe că pariezi de mai bine de o oră, sau poți folosi un timer care să te avertizeze atunci când petreci prea mult timp pariind.

Agențiile de pariuri au și ele anumite funcții care te avertizează că ești de prea mult timp online și că ar trebui să iei o pauză. Ascultă acest sfat, deoarece este pentru binele tău.

Nu paria sume mari

Dacă ai stabilit un buget alocat pariurilor, trebuie să știi cum să îl gestionezi corect. Stabilește un procent din acesta pe care ești dispus să îl folosești pentru un singur pariu. Acesta poate fi de 1%, 5% sau de 10%, în funcție de cât de mare vrei să fie miza pe care o joci.

Ai grijă însă! Cu cât procentul este mai mare, cu atât bugetul va fi epuizat mai rapid. Scopul tău este să îl folosești timp de o lună, așa că nu-l pierde din prima zi. Mai apoi nu vei mai avea bani pentru a paria, ceea ce nu te va bucura.

Folosește și tu sfaturile noastre pentru gestionarea banilor la pariurile online și sigur îți vor fi de mare ajutor. Vei avea mai puține pierderi și, cel mai probabil, vei câștiga mai des.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – secretar de stat
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – ...
Constructorul austriac Porr a a atins astăzi o bornă importantă pe șantierul secțiunii 4 Tigveni - Curtea de Argeș a A1 Sibiu - Pitești, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi,......
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Parcul Grozăvești a intrat în linie drepată, a scris pe pagina sa de facebook primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian ...
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă IKEA, Animax și Tedi
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă ...
Centrul comercial Supernova Constanța anunță extinderea portofoliului prin deschiderea unor noi magazine, cu scopul de ...
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei Sebastian Burduja a semnat joi două contracte de finanţare prin Investiţia 4.3 şi un contract prin ...