De ce bonele din Filipine sunt cele mai căutate?

Odată cu încheierea concediului de maternitate sau paternitate, mulți părinți au în vedere angajarea unei bone care să îngrijească copilul sau copiii atunci când timpul nu este în favoarea lor sau atunci când nu au rude apropiate ori pe cineva de încredere alături.
Ion Dobreanu - joi, 29 dec. 2022, 12:51
De ce bonele din Filipine sunt cele mai căutate?

Chiar dacă angajarea unei bone reprezintă un proces lung și de cele mai multe ori aduce temeri în rândul părinților, atunci când s-a găsit persoana potrivită totul este mai ușor pentru toți membrii familiei. În acest sens, angajarea unei bone Filipine este o soluție avantajoasă din multiple puncte de vedere.

Care sunt avantajele angajării unei bone filipineze?

Filipinezele provin dintr-o cultură în care principiile legate de importanța familiei și a copiilor le sunt insuflate de religia și mediul în care au crescut. Sunt foarte responsabile, se atașează repede de cei mici, sunt dedicate și foarte implicate în procesul de creștere și educare al acestora. Mai mult chiar, o persoană care provine dintr-un mediu diferit le va oferi celor mici o gândire mai deschisă și toleranță în privința religiilor diverse și a celorlalți oameni.

În plus, au experiență în îngrijirea copiilor, cunosc foarte bine limba engleză și sunt capabile să contribuie la o educare mai bună și mai diversă a celor mici.

Pe de altă parte, un alt beneficiu al angajării unei bone din Filipine constă în evitarea contactului cu o comunitate mare precum grădinița sau creșa, ceea ce reduce riscul de îmbolnăvire sau contactarea virusurilor și diferitelor tipuri de infecții.

Din aceste puncte de vedere, părinții care intenționează să angajeze o bonă care să îngrijească copiii și casa în lipsa lor, pot alege să parcurgă pașii de recrutare personal Filipine. Chiar dacă este un proces mai complex, pe termen lung este mai avantajos. De altfel, în România se găsesc cu greu bone responsabile, ceea ce accentuează mai mult nevoia de recrutare a personalului asiatic.

La ce aspecte trebuie să fii atent când angajezi o bonă filipineză?

Când angajezi o bonă filipineză trebuie să ai în vedere necesitățile copilului, dar și câteva aspecte care țin de dezvoltarea acestuia. E important că cel mic să rezoneze cu tipul de personalitate al bonei și să beneficiezi astfel de o creștere în armonie.

De asemenea, vârsta, cât și experiența bonei sunt alte aspecte importante de luat în considerare atunci când dorești să angajezi persoana potrivită. O bonă tânără are mai multă energie, dar și răbdare în relația cu cel mic. Bineînțeles, este mai productivă și mai capabilă să îndeplinească și alte sarcini pe lângă îngrijirea copilului.

Bona potrivită este cea care respectă dorințele părinților, care ține cont de nevoile și preferințele celui mic, care știe să îmbine distracția cu importanța educației, care se implică foarte mult în procesul de educare, care nu impune anumite obiceiuri care nu se pliază pe principiile familiei, care este responsabilă și nu intervine în intimitatea familiei.

Cum poți angaja o bonă din Filipine?

Ai posibilitatea să angajezi o bonă Filipine atunci când faci dovada faptului că nu ai reușit să găsești o bonă din România sau provenită din alte state UE ori SEE. De asemenea, în fiecare proces de recrutare muncitor Asia e nevoie de îndeplinirea anumitor criterii: trebuie să poți angaja legal, să ai achitate la zi toate taxele către bugetul de stat, să nu ai antecedente penale, iar activitatea să se desfășoare pe teritoriul României.

De asemenea, dacă dorești să recrutezi personal asiatic, ar fi indicat să alegi o agenție de recrutare personal Filipine care să facă treaba în locul tău. Este mai practic din toate punctele de vedere și ai siguranța că totul se desfășoară într-un cadru legal, lipsit de riscuri.

Te-ar mai putea interesa și
Bucureştenii pot vedea cu ajutorul unei hărţi digitale cât de verde este zona în care trăiesc
Bucureştenii pot vedea cu ajutorul unei hărţi digitale cât de verde este zona în care trăiesc
Bucureştenii pot verifica acum, cu ajutorul unei hărţi on-line, în ce măsură zona în care trăiesc respectă regula 3-30-300. ...
BMW a prezentat pentru prima dată un concept-car în România
BMW a prezentat pentru prima dată un concept-car în România
Reprezentanța BMW în România a prezentat pentru prima dată un vehicul concept al mărcii la un eveniment organizat în ...
HiSky zboară pe profit. Compania care a luat locul Blue Air a realizat afaceri de peste 170 de milioane de euro în 2023
HiSky zboară pe profit. Compania care a luat locul Blue Air a realizat afaceri de peste 170 de milioane de euro în 2023
Compania aeriană HiSky, fondată de Iulian Scorpan, fost director al Air Moldova, a realizat anul trecut afaceri de 856 ...
Taxe vamale suplimentare de 45% la importurile de mașini electrice produse în China. UE va vota săptămâna viitoare
Taxe vamale suplimentare de 45% la importurile de mașini electrice produse în China. UE va vota săptămâna viitoare
Uniunea Europeană va vota, în 4 octombrie, dacă va impune taxele vamale suplimentare de 45% la importurile de vehicule ...