În perioada mentionata, depozitele în lei ale gospodariilor populatiei au crescut cu 0,6%, pâna la 97,65 miliarde de lei. Ca ritm anual, la 31 octombrie 2016, depozitele în lei ale gospodariilor populatiei au înregistrat o crestere de 10,8% (11,3% în termeni reali) fata de 31 octombrie 2015.
În schimb, depozitele în lei ale persoanelor juridice (societati nefinanciare si institutii financiare nemonetare) au scazut cu 0,79%, pâna la 76,5 miliarde de lei, în ritm lunar, dar în ritm anual au crescut cu 17,4%.
Depozitele în valuta ale rezidentilor gospodarii ale populatiei si persoane juridice (societati nefinanciare si institutii financiare nemonetare), exprimate în lei, au crescut cu 0,6%, pâna la nivelul de 84,74 miliarde de lei (exprimate în euro, depozitele în valuta au scazut cu 0,6%, pâna la 18,808 miliarde de euro). Comparativ cu aceeasi luna a anului precedent, depozitele în valuta ale rezidentilor exprimate în lei au crescut cu 5,4% (exprimate în euro, depozitele în valuta ale rezidentilor s-au majorat cu 3,7%).
Depozitele în valuta ale gospodariilor populatiei exprimate în lei au crescut cu 8% (exprimate în euro, depozitele în valuta ale gospodariilor populatiei s-au majorat cu 6,3%), iar depozitele în valuta ale persoanelor juridice (societati nefinanciare si institutii financiare nemonetare) exprimate în lei au crescut cu 1,9 milioane lei (exprimate în euro, depozitele în valuta ale rezidentilor persoane juridice s-au diminuat cu 1,6%).