Full Tilt a scăpat şi de acuzaţii că ar fi operat o schemă Ponzi, întrucât nu păstra în conturi sume suficiente pentru a acoperi retragerile jucătorilor. Procurorii americani au afirmat, în aprilie anul trecut, că Full Tilt a folosit peste 400 de milioane de dolari din banii clienţilor pentru a plăti, începând din 2007, membri ai consiliului director şi acţionari.
Acordul prevede ca Full Tilt să renunţe în favoarea statului la toate activele pe care le deţine, urmând ca acestea să fie cumpărate ulterior de PokerStars.
PokerStars va acoperi suma de circa 184 de milioane de dolari datorată de Full Tilt jucătorilor din afara SUA. Victimele Full Tilt din SUA pot cere compensaţii din suma de 547 milioane de dolari cedată de PokerStars statului american.
Autorităţile americane au acuzat, în aprilie anul trecut, Full Tilt, PokerStars şi Absolute Poker că au ocolit legile federale împotriva jocurilor de noroc pe internet prin inducerea în eroare a băncilor şi companiilor de carduri de credit să proceseze plăţi ale jucătorilor americani.
Companiile ar fi aranjat ca plăţile jucătorilor americani să fie disimulate ca plăţi către sute de comercianţi online inexistenţi. Un acord cu Ansolute Poker urmează să fie încheiat.
Înţelegerile încheiate cu statul au permis companiilor să evite să recunoască încălcarea vreunei legi.