Electronic Arts România, producătorul jocului FIFA, face angajări. Caută specialiști IT, dar și personal non-tehnic
Electronic Arts România, fondată în 2005, este studioul din București al Electronic Arts, una din cele mai mari companii din industria jocurilor video la nivel global. Electronic Arts România este implicată în dezvoltarea și testarea de jocuri pentru toate platformele, respectiv PC, console și mobil.
Dintre pozițiile deschise pentru personalul non-tehnic se numără: Project & People Manager – FIFA, Analytics Manager, Administrative Assistant.
Joburile se adresează atât persoanelor cu experiență, cât și proaspeților absolvenți de facultăți tehnice. Pentru pozițiile tehnice, compania caută specialiști IT precum: .Net Software Engineer, Application Security Engineer, Software Engineer – Gameplay – FIFA, Systems Software Engineer – Frostbite Foundation – C++, Game Creations Operations Engineer, Software Engineer.
În centrul EA SPORTS se află franciza FIFA. EA SPORTS FIFA este cel mai bine vândut joc video din lume, cu peste 200 de milioane de jucători implicați pe mai multe platforme, inclusiv console, PC și telefoane mobile. De la lansarea din 1993, jocul a generat vânzări de peste 20 de miliarde de dolari.
În luna mai a acestui an, Electronic Arts a anunțat că FIFA, unul dintre cele mai populare din lume nu va mai avea continuare sub aceeași denumire. De anul viitor, acesta va fi vândut sub denumirea EA Sports FC.
Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în România și unul dintre cele două studiouri la nivel global unde este dezvoltată franciza FIFA, alături de studioul EA Vancouver din Canada.
EA România este prezentă local din 2006, perioadă în care a dezvoltat atât titluri de mare success, precum FIFA, Need for Speed și UFC cât și tehnologii inovatoare precum motorul Frostbite.
Echipa multidisciplinară de români care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artiști grafici, experți UX, analiști QA, technical leads, administartori de sistem și multe altele.