Epson a lansat în România cea mai performantă imprimată corporate din portofoliu şi a prezentat noi tehnologii în domeniul videoproiectoarelor
Imprimanta face parte din seria WorkForce Enterprise, iar Epson subliniază că echipamentul reduce nevoia de consumabile, iar timpul necesar pentru întreţinere şi intervenţii este redus cu 98%.
„Este o multifuncţională versatilă şi accesibilă pentru orice business care lucrează cu fluxuri mari de documente şi care nu suportă întreruperi. Echipamentul integrează echipamente (…) care garantează rapiditate şi, în acelaşi timp, printuri de cea mai înaltă calitate, la un cost redus. Ne aşteptăm ca tot mai multe companii să înlocuiască tehnologia laser cu echipamente cu jet de cerneală, prin prisma beneficiilor financiare şi de protejare a mediului pe care acestea le aduc”, spune Simona Decuseară, marketing manager la Epson România şi Bulgaria.
Capul de printare cu jet de cerneală distribuit pe toată suprafaţa imprimabilă (A3) a fost conceput pe baza tehnologiei scalabile dezvoltate de Epson pentru echipamente industriale şi la presele pentru etichete, de volume şi dimensiuni mari.
Imprimanta are o capacitate de până la 5.350 de coli, iar cartuşele iniţiale de cerneală asigură până la 100.000 de printuri alb-negru sau 50.000 color.
Compania a mai prezentat, la Print & Sign, cele mai noi tehnologii în domeniul videoproiectoarelor, precum o asistentă virtuală care poate fi folosită în retail marketing şi sisteme de video-mapping şi artă vizuală.
Dincolo de aplicaţiile mai tradiţionale din zona de printare, Epson şi partenerii săi din România au prezentat tehnologii pentru personalizarea locuinţei. Companiile din domeniul HORECA sau pasionaţii de home deco au acum posibilitatea să printeze digital imagini complexe pe orice suprafaţă, de la gresie la materiale textile la metal şi lemn, inclusiv în relief.