Central District Viitorului 134 va cuprinde 10 apartamente cu 2 camere, 19 apartamente cu 3 camere, 8 apartamente de 4 camere cu grădină privată sau terase generoase și 3 duplex-penthouse-uri cu terase înverzite, pentru a aduce cât mai mult din natura în mijlocul betoanelor.
“Detaliile elegante de culoarea alamei subliniază liniile simple și elegante ale fațadelor, punctate pe alocuri de balocoane franțuzești și pergole din panza neagra, rabatabile, asemenea unor mici pietre prețioase ce evidențiază creația unui artist. Aceasta analogie nu este deloc întâmplătoare, Central District Viitorului se dorește a fi primul proiect rezidențial din România ce împletește dezvoltarea imobiliară cu manifestări unicat de artă urbană, ce vor purta semnăturile unor artiști consacrați, de street art. Gardul imobilului, holul de acces, holurile etajelor, toate vor fi înnobilate de creațiile artiștilor cooptați special pentru acest proiect, iar cea mai impresionantă creație va fi o girafă albastră, construită și montată la fața locului, ce se “hrănește” cu frunzelele pergolelor, pe doua etaje. Toate apartamentele noastre au fost proiectate cu atenție la fiecare detaliu și nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării: proporțiile, lumina naturală și artificială, cea mai bună priveliște posibilă, finisaje și soluții tehnice premium. Urmând tradiția premierelor naționale din proiectele anterioare – în Central District Cuza99 am creat o clădire verde la propriu, cu pomi și jardinière grandioase pe fațadă, iar în Central District 4 Elemente am implementat pentru prima oară într-un proiect imobiliar mixt o pistă de alergare pe bloc și o zonă de relaxare cu cinema în aer liber- și în Central District Viitorului 134 vom oferi o premiera națională : primul proiect rezidențial cu acces direct la un teren de tenis, baschet și fotbal, în nocturna, exclusiv pentru locatari”, spune Ana Hogea, director de vânzări Forty Management.
Central District Viitorului 134 a fost premiat la International Property Awards din Londra ca “Best Residential Development – Romania” în 2020 și este precertificat “Clădire Verde” de către Romanian Building Green Council, fiind un proiect “verde” prietenos cu mediul. Certificarea “Green Building” înseamnă costuri de întreținere scăzute și accesul la programul “Ipoteca Verde” prin care se pot obține credite subvenționate.