Giganţii lumii, executaţi silit de Fiscul român. Vezi lista

Fiscul a actualizat lista cu datornicii la bugetul de stat, iar printre numele care apar sunt şi câteva ale unor companii globale, prezente în România.
Economica.net - lun, 30 apr. 2012, 19:15
Giganţii lumii, executaţi silit de Fiscul român. Vezi lista

Carrefour România SA apare pe lista datornicilor la bugetul de stat, cu o datorie de 31,4 milioane de lei, la data de 31 martie. Sumele reprezintă TVA neplătit, iar în listă se precizează că Fiscul a început procedurile de executare silită.

Pe listă mai apare cunoscutul producător american de ulei comestibil Cargill Oils, cu aproape 117.000 de lei, sumele fiind restanţe la plata impozitului pe venitul aferent salariilor angajaţilor. Şi în cazul Cargill a început executarea silită, spune Fiscul.

Grupul german E.On, care deţine distribuţii de gaz şi electricitate în România, apare şi el pe lista datornicilor: E.On Energie Romania SA figurează cu circa 138.500 de lei, cea mai mare parte tot impozite pe salarii neplătite, compania figurând în executare silită.

Cunoscutul vânzător de articole de îmbrăcăminte Kenvelo apare, prin sucursala sa Kenvelo România SRL, cu o datorie de 508.000 de lei, 285.000 de lei fiind impozite neplătite pe salarii şi restul dobânzi şi penalităţi. Compania este în executare silită.

Lidl Discount SRL, care operează lanţul de magazine Lidl din România apare cu o datorie de 87.300 de lei, majoritatea la capitolul „alte impozite şi taxe”. Compania figurează ca fiind în executare silită.

Cu o sumă mică, de doar 6.800 de lei, pe lista datornicilor apare şi Praktiker România SRL. Chiar şi pentru această sumă, Fiscul spune că a început executarea silită.

Nota Redacţiei: ECONOMICA.NET nu îşi asumă răspunderea asupra corectitudinii datelor prezentate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. De asemenea, este posibil ca o parte din datorii să fi fost plătite, dat fiind că datele erau valabile la 31 martie.

Vezi ataşat lista datornicilor la bugetul de stat, la data de 31 martie 2012

Te-ar mai putea interesa și
Dăianu: Rectificarea era absolut necesară. Fără amnistie, deficitul cash probabil ar urca la 7,3 – 7,4% din PIB
Dăianu: Rectificarea era absolut necesară. Fără amnistie, deficitul cash probabil ar urca la 7,3 – 7,4% din PIB
Rectificarea bugetară era absolut necesară având în vedere presiunea unor cheltuieli curente obligatorii, dar aceasta include încasări dorite din amnistia fiscală fără de care estimarea de......
Anunț important. Ce vor primi toți românii în facturile de energie electrică și gaze
Anunț important. Ce vor primi toți românii în facturile de energie electrică și gaze
Toți furnizorii de energie electrică și de gaze naturale vor fi obligați să trimită clienților informări legate de ...
Autorităţile de la Moscova vor să majoreze „taxa de ieşire” pentru firme străine care ies de pe piaţa din Rusia (RBC)
Autorităţile de la Moscova vor să majoreze „taxa de ieşire” pentru firme străine care ies de pe piaţa din ...
Autorităţile de la Moscova discută majorarea contribuţiei unice, de la 15% la 40%, pe care firmele străine care părăsesc ...
Producătorul de lactate Olympus a inaugurat la Brașov un nou centru logistic automatizat, în urma unei investiții de peste 40 de milioane de euro
Producătorul de lactate Olympus a inaugurat la Brașov un nou centru logistic automatizat, în urma unei investiții de ...
Producătorul elen de lactate Olympus a inaugurat noul centru logistic din județul Brașov, cu o investiție de peste 40 ...