Google aduce oficial în România telefoanele și ceasurile inteligente Pixel

Dispozitive din gama Pixel - telefoanele inteligente Pixel 9, ceasul Pixel Watch 3 și căștile wireless Pixel Buds Pro 2 - au fost lansate oficial, de Google, în România.
Robert Stan - mar, 13 aug. 2024, 21:08
Google aduce oficial în România telefoanele și ceasurile inteligente Pixel

Google a anunțat astăzi lansarea în premieră în România a showroom-ului online Google și a celor mai noi dispozitive din gama Pixel. Telefoanele Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL, ceasul inteligent Pixel Watch 3 și căștile wireless Pixel Buds Pro 2 sunt disponibile pentru precomandă pe piața din România începând cu 13 august.

Conform oficialilor Google, produsele pot fi comandate prin intermediul partenerilor locali Vodafone și eMAG.

Toate cele trei modele din seria de telefoane Pixel 9 dispun de inovații Google bazate pe inteligența artificială. Dotat cu noul procesor Tensor G4 și 16 GB de RAM, Pixel 9 Pro este cel mai puternic dispozitiv Pixel lansat până acum, fiind conceput pentru a rula cel mai avansat model de AI de pe un dispozitiv Pixel. Telefoanele Pixel 9 și Pixel 9 Pro XL vor fi disponibile pentru livrare în România începând cu 22 august, iar Pixel 9 Pro începând cu luna septembrie. Clienții din România pot precomanda cele trei telefoane din gama Pixel 9 începând de astăzi, 13 august 2024.

Alături de gama de smartphone-uri, ceasul inteligent Pixel Watch 3 oferă o experiență complet integrată în ecosistemul Google, cu funcționalități îmbunătățite de urmărire a nivelului de fitness și wellness, în timp ce căștile wireless Pixel Buds Pro 2 oferă o calitate audio premium. Cele două produse – Pixel Watch 3 și Pixel Buds Pro 2 – pot fi precomandate începând de astăzi și vor fi disponibile pentru livrare din 10 septembrie (Pixel Watch 3) și 26 septembrie (Pixel Buds Pro 2).

Achizițiile de dispozitive Pixel vin cu abonamente YouTube Premium și Fitbit Premium, precum și planuri de stocare Google One Premium.

„Lansarea dispozitivelor Pixel pe piața din România reflectă angajamentul Google de a-și extinde ofertele hardware în Europa Centrală și de Est, România fiind una dintre piețele esențiale din regiune. Cu un hub tehnologic regional la București, format din 400 de specialiști, care susține întregul ciclu de dezvoltare a produselor (Research, Engineering, Product Management și User Experience), echipa Google din România a avut un impact major în dezvoltarea ecosistemului de produse hardware al Google, inclusiv pentru o parte din funcționalitățile dispozitivelor Pixel. Tehnologiile dezvoltate în București sunt integrate în produse și servicii utilizate de oameni din întreaga lume, hub-ul local fiind cel mai mare centru Google de dezvoltare pentru produse wearables din Europa Centrală și de Est”, a declarat Lavinia Neagoe, Director of Engineering & Bucharest Technology Site Lead la Google România.

Conform Google, prețurile recomandate pentru telefonul inteligent Pixel 9 sunt de 4.499,99 lei (128 GB), respectiv, 4.999,99 pentru varianta cu 256 GB. Prețurile Pixel 9 Pro sunt cuprinse între 5.499,99 lei și 6.699,99 lei iar cele pentru Pixel 9 Pro XL între 5.999,99 lei și 8.499,99 lei.

Pentru Pixel Watch 3, clienții români trebuie să plătească 1.999 lei (41 mm) sau 2.249 (45 mm), iar pentru Pixel Buds Pro 2 prețul este de 1.249 lei.

Pentru mai multe informații și pentru precomenzi clienții pot accesa magazinul online (netranzacțional) Google Store România, lansat tot astăzi. Magazinul online al Google din România este unul de prezentare a produselor, unde vizitatorii pot afla informații despre produsele hardware ale Google disponibile local și serviciile conexe, precum și partenerii de unde le pot achiziționa.

Te-ar mai putea interesa și
Consiliul Concurenței a aprobat preluarea comapniilor Medeuropa și Medeuropa Investiții de către Affidea
Consiliul Concurenței a aprobat preluarea comapniilor Medeuropa și Medeuropa Investiții de către Affidea
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care compania Affidea Development S.R.L. intenționează să preia MedEuropa S.R.L. și MedEuropa Investiții S.R.L., informează instituția......
Ministrul Agriculturii Florin Barbu consideră că pentru PAC este necesară alocarea unui buget mai consistent
Ministrul Agriculturii Florin Barbu consideră că pentru PAC este necesară alocarea unui buget mai consistent
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, consideră că este necesar un buget mai consistent alocat PAC pentru viitorul exerciţiu ...
Simtel raportează venituri de 98,1 milioane de lei pentru primul semestru din 2024, în scădere cu 20%
Simtel raportează venituri de 98,1 milioane de lei pentru primul semestru din 2024, în scădere cu 20%
Grupul de inginerie și tehnologie Simtel a ânregistrat, la nivel consolidat, venituri operaționale de 98,1 milioane de ...
Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de ordonanță de urgență privind neimpozitarea pensiilor militare mai mici de 3.000 de lei
Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de ordonanță de urgență privind neimpozitarea pensiilor militare mai mici ...
Ministerul Finanțelor a pus astăzi în dezbatere publică proiectul de orodonață de urgență de completare a Legii nr. ...