Grupul City Grill a investit 13 milioane de euro în modernizarea restaurantului Hanu’ Berarilor și hotelul La Boheme

Grupul City Grill a investit 13 milioane de euro în modernizarea restaurantului Hanu' Berarilor și hotelul La Boheme, a anunțat compania într-un comunicat de presă. Cu această investiție, grupul își consolidează poziția e cel mai mare operator autohton din piața ospitalșității.
Andrada Ghira - mie, 30 aug. 2023, 16:24
Grupul City Grill a investit 13 milioane de euro în modernizarea restaurantului Hanu' Berarilor și hotelul La Boheme

Grupul City Grill a finalziat o investiție de 13 milioane  de euro în restaurarea și modernizarea restaurantului Hanu’ Berarilor Oprea Soare. Totodată, hotelul La Boheme, inclus în proiectul de investiție, completează experiența autentică a restaurantului. Grupul City Grill a încheiat 2022, cu o cifră de afaceri de 235 milioane lei, iar pentru anul în curs estimează o creștere moderată de 10-12%.

Hotelul a fost deschis anul trecut, iar gradul mediu de ocupare este de 75%.

Grupul City Grill a închiriat în 2008 clădirea, în care funcționa pe atunci restaurantul Casa Bucur, cu opțiunea de a o cumpăra de la moștenitorii de drept. Achiziția a fost perfectată după primul an de operare, iar restaurantul a fost transformat definitiv în Hanu’ Berarilor. Lucrările de restaurare și renovare au început în anul 2015 și au fost desfășurate în etape distincte. Astfel, în perioada 2015-2017 s-au realizat lucrări precum construirea orangeriei și infrastructura terasei. Între 2018 și 2019 a fost construită noua bucătărie, iar în perioada 2019-2023 s-a restaurat clădirea veche a hotelului și a restaurantului. Bugetul total investit de grup în berăria gastronimică Hanu’ Berarilor se ridică astfel la 13 milioane de euro.

„Bugetul a fost de 3 ori mai mare decât am estimat. Pe perioada lucrărilor au apărut nenumărate cerințe suplimentare care au ridicat costul. Clădirea veche, monument istoric, a fost cea mai dificilă și mai scumpă parte a investiției, dar o provocare majoră a fost și  închiderea șantierului în pandemie si lockdown. Planurile au fost total date peste cap, atât din punct de vedere costuri, dar și ca timp de finalizare”, precizează Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

În locațiile Hanu’ Berarilor, bonul mediu este de 40 de euro, iar cele mai populare preparate sunt papanașii și pulpa de rață.

Berăriile gastronomice Hanu’ Berarilor au în prezent o echipă de 350 de angajați, coordonată de Cornel Mihalascu, partener pe brandul Hanu’ Berarilor, care colaborează cu Grupul City Grill de peste 20 de ani.

 Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Caru’ Cu Bere, Buongiorno.Italian, City Grill și hotelul La Boheme, toate locațiile având un public fidel și foarte activ.

Te-ar mai putea interesa și
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate amenzile
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate ...
Curtea Supremă a Braziliei a decis vineri că platforma socială X trebuie să mai plătească puțin peste 5 milioane de dolari din amenzile mai vechi neplătite la care se adaugă inclusiv una......
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Fostul președinte american Donald Trump a declarat vineri că va cere urmărirea penală a lui Google dacă va câștiga ...
ANM: Capitala și 15 județe sub Cod portocali de ploi pentru ziua de duminică. Bucureștiul și 20 de județe, sub Cod portocaliu de ploi abundente de duminică seara până luni dineața
ANM: Capitala și 15 județe sub Cod portocali de ploi pentru ziua de duminică. Bucureștiul și 20 de județe, sub Cod ...
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare meteo Cod portocaliu şi Cod galben de ...
România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze. Dar înmagazinează în continuare și și exportă gaze
România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze. Dar înmagazinează în continuare și și exportă gaze
Pe fondul unei producții ridicate de gaze naturale, România încă înmagazinează gaze la volume substanțiale, dar și ...