Alături de birourile din spatele palatului care acum găzduiește cafeneaua Eden, se va dezvolta și o parcare.
De asemenea, potrivit informațiilor din piață, Hagag ar fi cumpărat și un teren peste drum de unul dintre cazinourile din zonă.
Palatul Stirbei a fost construit în jurul anului 1835, după planurile arhitectului francez Michel Sanjouand, la comanda viitorului domn al Țării Românești, Barbu Știrbei (1789-1869), în acel moment mare logofat al dreptății. Palatul în stil neoclasic cu numeroase elemente grecești va fi folosit de Barbu Știrbei, în perioada 1849-1856, ca reședință domnească de protocol, aici desfășurându-se mai multe baluri și petreceri galante.
După 1869, palatul trece în proprietatea fiilor domnitorului care construiesc pe terenul din spatele palatului, grajdurile si anexele. În 1881 palatul a fost restaurat de arhitectul Friedrich Hartman, la solicitarea prințului Alexandru Știrbei. Atunci a fost adăugat etajul, inclusiv fațada decorată cu cele patru cariatide, precum și turnul de nord-est.
Între 2001 și 2004, palatul a fost recuperat de moștenitorii familiei Știrbei și, ulterior, vândut în 2005 cu 11 milioane de euro omului de afaceri Ovidiu Popescu, decedat în 2011, iar clădirea i-a rămas lui lui Alexandru Popescu, fiul acestuia. De altfel, Palatul Știrbei e prima clădire de patrimoniu ajunsă în vizorul DNA, după modificările masive aduse, și pentru aprobările pentru un proiect imobiliar de 120 de milioane de euro, care îngloba și modifica palatul, primite de la Comisia Naţionale a Monumentelor Istorice, Direcţia pentru Cultură a Municipiului Bucureşti şi Primăria Sectorului 1.
Anul trecut, compania a cumpărat în luna mai fostul sediu Petrom din Calea Victoriei, pentru care a anunțat că va investi 8 milioane de euro în consolidare și modernizare, acesta urmând să fie primul de birouri al companiei.
Lucrările de consolidare și modernizare vor fi finalizate în cea de a doua parte a anului 2019. Clădirea are o suprafață totală de 7.300 metri pătrați construiți și 6.000 metri pătrați suprafață totală închiriabilă, iar regimul de înălțime va rămâne, ca până în prezent, P+7.
Hagag a mai anunțat și lansarea proiectelor rezidențiale H Pipera Lake, cu 1.350 de apartamente și o investiție de 90 de milioane de euro, clădirile Victoriei 109 (fost sediu al Petrom) și Victoriei 139, iar investiția totală s-a ridicat la 20 de milioane de euro, ambele ]n apropierea palatului Știrbei.
Cele două clădiri vor fi consolidate și modernizate, iar terenul va fi utilizat pentru dezvoltarea altui proiect, iar investițiile totale se vor cifra la 70 de milioane de euro.
În fine, compania israeliană mai pregătește proiectul rezidențial H Pipera Forest, care va include 840 de apartamente.