Hamster Kombat cu potențial de 10 miliarde și Notcoin în plină ascensiune

Hamster Kombat este cel mai recent joc tap-to-earn pe TON care a devenit viral. Acest lucru a început după popularul Notcoin, care a ajuns la o capitalizare de piață de peste 1,6 miliarde de dolari.
Ion Dobreanu - vin, 12 iul. 2024, 10:02
Hamster Kombat cu potențial de 10 miliarde și Notcoin în plină ascensiune

Succesul proiectului Hamster Kombat se măsoară în baza numărului de utilizatori pe care platforma l-a atras pe rețele. Peste 240 de milioane de urmăritori sunt abonați la pagina de Telegram și 51 de milioane de abonați la canalul Telegram. De asemenea 11,7 milioane de persoane urmăresc proiectul pe X și 32,9 milioane de persoane sunt abonate la canalul de YouTube al criptomonedei.

Pe măsură ce modelul clicabil tap-to-earn devine popular, pare că Notcoin nu este doar un caz singular. De fapt, este pionierul unui nou trend crypto bazat pe jocurile play-to-earn (P2E). Poate ar trebui să le spunem jocuri tap-to-earn sau earn-to-airdrop?

Notcoin a crescut cu 33% la prețul de 0,0158 dolari în ultimele șapte zile, în ciuda condițiilor dificile ale pieței. Acum este cu 46% mai mic față de cel mai mare record all său de 0,0289 dolari. Există speranța că tokenul Hamster Kombat ($HMSTR) va înregistra performanțe mult mai bune decât $NOT.

Între timp, alte alternative din spațiul P2E, precum PlayDoge, Shiba Shootout, SpongeV2 și eTukTuk, câștigă de asemenea popularitate.

CUMPĂRĂ PLAYDOGE

În comparație cu Notcoin, Hamster Kombat are cifre mult mai bune privind utilizatorii și comunitate, astfel încât limitele nu există. O valoare de piață de 10 miliarde de dolari este cu siguranță un rezultat pe care îl poate atinge Hamster.

Lansarea tokenului $HMSTR este estimată pentru luna iulie. Deocamdată, lista de sarcini pentru airdrop-ul de listare se limitează la conectarea unui portofel TON. Detaliile pot fi găsite accesând secțiunea airdrop din bot.

Au existat date false despre lansarea tokenului $HMSTR, însă conform informațiilor distribuite pe pagina de sarcini pentru airdrop, listarea ar putea avea loc în curând.

De ce Hamster Kombat înregistrează în continuare creșteri

Hamster Kombat a depus un efort considerabil pentru a fi mai atractiv decât Notcoin. S-ar putea argumenta că nu ar trebui să fie prea dificil să fii mai interesant decât un simplu joc clicker. De fapt secretul se ascunde în spatele jocului Hamster.

Utilizatorii au multe „tap-uri” de făcut în Hamster Kombat. Dar respectând această competență de bază, această ultimă senzație pe rețeaua TON depășește simpla apăsare. În Hamster Kombat, jucătorii navighează într-un mediu plin de sarcini.

Oferind o gamă largă de task-uri pentru ca investitorii să înceapă să câștige, toate într-un cadru narativ care oferă structură și obiective, Hamster Kombat a cucerit piața.

Un click este egal cu o monedă, iar jucătorii pot câștiga mai repede folosind funcția „Multitap Boost”. Există, de asemenea, un impuls de energie care poate fi completat de șase ori pe zi.

Pe lângă câștigul pe apăsare, jucătorii își pot spori profitul pe oră, mergând la zona de minare. Jucătorii pot găsi, de asemenea, cartea combo zilnică găsind combinația potrivită pentru a obține cinci milioane de monede din joc. Decodarea codului Morse zilnic poate aduce un milion.

Atragerea comunității este esențială pentru jocul P2E Hamster Kombat

Platforma nu se oprește aici. Investitorii pot alege din secțiuni precum Markets, PR & Team Legal și Specials pentru a explora upgrade-urile pe care le pot adăuga exchange-ului lor. Astfel aceștia pot merge la secțiunea de PR și se pot alătura canalului Hamster Kombat pe Telegram pentru a câștiga 5.000 de puncte.

Utilizatorii pot viziona de asemenea, videoclipuri pe pagina de YouTube Hamster Kombat pentru a câștiga 100.000 de puncte (canalul are acum 25,3 milioane de abonați). Știrile Hamster sunt evenimente zilnice care acoperă noutăți din lumea criptomonedelor, ajutând la asigurarea faptului că investitorii nu pierd nimic din piața volatilă a criptomonedelor.

S-a depus mult efort în crearea jocului Hamster Kombat. După vizionarea videoclipurilor, utilizatorii vor trebui să aștepte verificarea moderatorului înainte de a putea revendica premiul de 100.000 de puncte.

În „Specials”, utilizatorii își pot adăuga produse la exchange, pot participa la lansări înainte de listarea pe piață și pot accesa o academie Web3. Toate acestea cresc profitul pe oră cu sume variate.

Pe măsură ce investitorii acumulează monede în joc, urcă în clasament și ating noi niveluri. Recent a fost introdus un nou nivel de top numit „Creatorul” sau „Creator”, care necesită o rezervă de 18.000.000.000 de monede.

Hamster duce implicarea comunității la un alt nivel, transformând activitățile obișnuite pe rețelele sociale, precum abonarea la contul X și invitarea prietenilor, într-o experiență autentică de joc.

Pregătiți-vă exchange-ul crypto pentru airdrop-ul $HMSTR!

Pe măsură ce jucătorii își construiesc exchange-ul prin adăugarea diferitelor categorii de perechi valutare, KYC (Know Your Customer) și altele, aceștia deblochează un potențial de câștig mai mare. Acesta, la rândul său, poate fi reinvestit pentru a debloca și mai multe funcționalități și multiplicatori de câștig.

Ideea de a „construi un exchange” pare a fi o una ingenioasă. Toată lumea din domeniul criptomonedelor știe câte ceva despre exchange-uri și cum funcționează ele. Este simplu să urmărim cum jocul poate deveni rapid captivant, deoarece necesită o implicare mai activă decât simpla apăsare a ecranului.

Pe măsură ce jucătorii acumulează monede, exchange-ul lor urcă în clasament, iar cu cât jucătorii sunt mai rapizi, cu atât pot câștiga mai multe monede.

Ca și Notcoin, tokenul va fi lansat la sfârșitul sezonului, iar evenimentul de distribuție a tokenului $HMSTR recompensează jucătorii fideli ai proiectului Hamster Kombat cu tokenuri valoroase pe care le pot păstra sau tranzacționa pe piețe. Evenimentul de generare a tokenului și data listării vor fi publicate pe canalul de Telegram a proiectului Hamster Kombat.

Notcoin și Hamster Kombat: Pionieri în universul aplicațiilor Telegram bazate pe TON

Telegram este deja cea mai vizitată aplicație din sfera criptomonedelor, iar conform cofondatorului Pavel Durov, se preconizează să aibă un miliard de utilizatori până la sfârșitul anului.

Într-o postare recentă pe Telegram, Durov a comentat: „Hamster Kombat a devenit cel mai recent fenomen pe internet despre care toată lumea vorbește. Deja 239 de milioane de oameni s-au înscris la această mini-aplicație Telegram în doar 3 luni.

„Hamster Kombat a atins 100 de milioane de utilizatori lunari în doar 73 de zile. În fiecare zi, 4-5 milioane de utilizatori noi se alătură lui Hamster Kombat, ceea ce îl face cel mai rapid serviciu digital în creștere din lume.”

Durov consideră că TON va deveni în curând blockchain-ul cel mai utilizat datorită distribuției largi și a ușurinței de utilizare.

Toncoin ($TON) nu numai că este acceptat acum ca modalitate de plată pentru rezervarea reclamelor pe Telegram, susținând astfel valoarea tokenului, dar este și activul nativ al unui ecosistem de aplicații.

Notcoin și Hamster Kombat sunt exemple din noua generație de așa-numite mini-aplicații care pot fi acum construite să ruleze pe Telegram. Mini-aplicațiile pot transforma Telegram într-o „super-aplicație” care să le conțină pe toate.

TON se poziționează deja ca „centrul suprem al memecoin-urilor”, însă ambițiile părților interesate din ecosistemul Telegram sunt mult mai mari.
În Telegram Apps Center pot fi găsite tot felul de aplicații, de la instrumente de bugetare, șah online, instrumente de conectivitate, dating și chiar o aplicație pentru a învăța să fii analist crypto – aceasta este doar o selecție aleatorie din secțiunea „Despre noi” a Telegram Apps Center.

Proiectele P2E ale sezonului

Pe lângă universul Hamster Kombat, merită menționat că există o serie de alte jocuri interesante care urmează să apară și care îi vor captiva pe fanii criptomonedelor.

PlayDoge duce jocurile pe 8 biți la un alt nivel cu revoluția sa retro de gaming 2D în stil Tamagotchi. $PLAY este tokenul nativ al ecosistemului și este disponibil astăzi în pre-vânzare pentru doar 0,00517 dolari.

Shiba Shootout depășește limitele obișnuite ale jocurilor P2E, punând accentul pe îndemânare și distracție cu o mecanică de joc de top. Tokenul $SHIBASHOOT are în prezent un preț de 0,0195 dolari.

SpongeV2  este versiunea actualizată a jocului original Sponge, care a crescut în valoare de 100x la lansare. În timp ce așteaptă lansarea jocului, mulți deținători de tokenuri își valorifică tokenurile pentru a câștiga 49% APY (Randamentul anual procentual).

Nu în ultimul rând, TukTuk Crazy Taxi este un joc de la echipa eTukTuk  ($TUK). După cum sugerează și numele, este un joc de taxi cu tuk-tuk în care investitorii pot câștiga tokenuri preluând și ducând la destinație pasageri și navigând pe străzile aglomerate ale orașului.

Prin urmare, proiectele care se bazează pe principiul Play-to-Earn pot ]nregistra rezultate nemaipomenite, iar investitorii par să nu ezite în susținerea dezvoltării acestora, dar înainte de a investi te atenționăm să studiezi de sinestătător fiecare proiect.

Articol susţinut de Hamster Kombat şi Notcoin.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – secretar de stat
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – ...
Constructorul austriac Porr a a atins astăzi o bornă importantă pe șantierul secțiunii 4 Tigveni - Curtea de Argeș a A1 Sibiu - Pitești, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi,......
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Parcul Grozăvești a intrat în linie drepată, a scris pe pagina sa de facebook primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian ...
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă IKEA, Animax și Tedi
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă ...
Centrul comercial Supernova Constanța anunță extinderea portofoliului prin deschiderea unor noi magazine, cu scopul de ...
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei Sebastian Burduja a semnat joi două contracte de finanţare prin Investiţia 4.3 şi un contract prin ...