Hedepy: povestea platformei care a revoluționat terapia online în 11 țări (P)

Hedepy, platforma de terapie online, a început în Cehia în 2020 și în doar doi ani s-a extins în alte 10 țări, inclusiv România. Astăzi, oferă servicii în 12 limbi și cu aproape 300 de psihoterapeuți certificați în Europa, Hedepy facilitează sute de sesiuni zilnic (peste 13.000 în România doar pe parcursul lui 2023). Platforma Hedepy este dedicată aducerii psihoterapiei mai aproape de toți cei care au nevoie de susținere, cu misiunea de a face psihoterapia mai accesibilă, utilizând tehnologia: sedinţele clasice de terapie au loc în spațiul online.
Ion Dobreanu - vin, 10 nov. 2023, 17:24
Hedepy: povestea platformei care a revoluționat terapia online în 11 țări (P)

„Credem că succesul nostru vine din selecția riguroasă a profesioniștilor cu care colaborăm și dezvoltarea constantă a platformei. Anul acesta am înregistrat o creștere semnificativă în numărul de sesiuni de terapie, cu o creștere de 410% de la an la an în toate țările europene în care activăm, însumând aproape 50.000 de sesiuni. În România, problemele de sănătate mintală afectează anual aproape 4.5 milioane de oameni , dar doar aproximativ 500.000 cer ajutor specializat. În România, Hedepy a început cu peste 10 psihoterapeuți verificați și certificați, iar numărul acestora a ajuns în acest moment la peste 30, a explicat evoluția platformei Oana Romanescu, Marketing Manager Hedepy România.

“Unul dintre factorii care au contribuit la atractivitatea platformei este sistemul nostru proprietar de matching terapeut-client foarte eficient. Utilizatorii completează un scurt test de compatibilitate – pe baza a 19 întrebări legate de așteptările și preferințele lor (5 minute) – și primesc imediat recomandări pentru primii 3 terapeuți potriviți nevoilor lor. Înțelegem cât de sensibil este acest prim pas pentru cei ce iau în calcul psihoterapia, așa că Hedepy oferă o garanție de satisfacție, astfel încât, dacă prima ședință nu este pe placul utilizatorului, acesta poate primi înapoi suma achitată”, mai spune Oana Romanescu.

Toți terapeuții Hedepy sunt certificați și verificați, iar utilizatorii pot consulta informații despre pregătirea și specializarea lor pe profilele acestora, alături de recenzii și videoclipuri de prezentare.

“Comunitatea de terapeuți de pe Hedepy cuprinde diferite școli și direcții terapeutice, care își împărtășesc cunoștințele și pasiunea pentru terapie ca mod de îmbunătățire a vieții. Avem, în acest moment, o listă de așteptare extinsă: peste 400 de terapeuți interesați să se alăture platformei, însa rata de admisie este foarte mică, doar 10% datorită criteriilor foarte stricte. Rezervarea ședințelor de către pacienți se face ușor, iar terapia video are loc direct pe platformă, eliminând necesitatea instalării altor programe. Platforma oferă, de asemenea, resurse detaliate despre diferite teme legate de sănătatea mintală și permite achiziționarea de ședințe individuale sau abonamente lunare”, a spus Mădălina Golgoțiu, Community Manager, Hedepy.

Un serviciu de relații cu clienții este disponibil pentru a ajuta utilizatorii cu orice problemă legată de platformă. Hedepy oferă puncte de preț diferite în funcție de terapeut și permite anularea sau modificarea gratuită a rezervărilor cu cel puțin 24 de ore înainte. Platforma Hedepy poate fi accesată și sub formă de aplicație mobilă, fiind disponibilă pe App Store și Google Play.

“Companiile din România încep să vadă terapia online ca un beneficiu pentru angajații lor, ceea ce a dus la creșterea interesului pentru această soluție. Și zona de B2b în România devine mai deschisă la ideea de terapie ca beneficiu pentru angajați – industria cea mai deschisă este cea de IT și tehnologie“, a mai precizat Mădălina Golgoțiu.

Echipa din spatele acestui serviciu, formată din experți locali și internaționali, se angajează să continue dezvoltarea platformei și să ofere servicii de calitate pentru sănătatea mintală a utilizatorilor din întreaga lume. Compania a alocat resurse semnificative în dezvoltarea tehnologică platformei, astfel încât, pe termen mediu și lung, să poată oferi clienților noi funcționalități relevante, precum și optimizarea experienței utilizatorilor în mod continuu, plecând de la feedback-ul primit constant de la aceștia.

Te-ar mai putea interesa și
DGAF a confiscat 2,39 kg de aur cu o valoare de peste 745.000 de lei
DGAF a confiscat 2,39 kg de aur cu o valoare de peste 745.000 de lei
Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au confiscat 2,39 kilograme de aur, cu o valoare de piaţă estimată la 745.513 de lei, în urma controalelor realizate în perioada......
Departamentul de Stat american a închis biroul specializat care contracara dezinformarea venită din partea rivalilor SUA
Departamentul de Stat american a închis biroul specializat care contracara dezinformarea venită din partea rivalilor SUA
Departamentul de Stat american a anunţat marţi că biroul său specializat în dezinformarea străină, foarte criticat ...
România exportă masiv energie electrică în ziua de Crăciun, pe fondul vântului puternic
România exportă masiv energie electrică în ziua de Crăciun, pe fondul vântului puternic
Pe fondul unui consum redus, specific unei zile de sărbătoare, și al vântului bun pentru turbinele eoliene, România ...
Schimbările climatice afectează populațiile de crustacee cu coaja delicată din Galicia
Schimbările climatice afectează populațiile de crustacee cu coaja delicată din Galicia
Pe stâncile abrupte de pe coasta de nord-vest a Spaniei, pescarii îmbrăcaţi în combinezoane impermeabile evită valurile ...