Iată cum arată un parior de succes!

Înainte de toate, probabil că te întrebi ce înseamnă un parior de succes și o să încercăm să definim această poziție cât se poate de simplu. În primul rand, un astfel de individ este unul care a învățat de-a lungul timpului că succesul se măsoară nu doar în banii câștigați, ci și în ceea ce faci cu pierderile, cum gestionezi bugetul și cum să se distreze - toate în același timp.
Ion Dobreanu - mie, 10 nov. 2021, 11:12
Iată cum arată un parior de succes!

Și nu discutăm aici despre ponturi pariuri, ci mai degrabă despre schițarea unui portret care să te ajute să înțelegi că există viață și dincolo de jocurile online, dacă înveți să gestionezi totul cum trebuie: înțelept, inteligent și simplu.

Desigur, succesul arată diferit pentru fiecare dintre noi, mai ales în universul de gambling, dar esențială rămână ideea de a profita de tot ce înseamnă această sursă de entertainment, înainte de a te enerva și de a-ți irosi timpul inutil. Motiv pentru care ne-am gândit că ți-ar fi de folos acest scurt ghid, care rezumă câteva dintre principalele trăsături ale unui parior de succes. Vorbim aici despre caracteristici care sunt evidente și comune multora, sunt calități care îi scot în evidenţă din mulțimea de jucători online și dincolo de orice, îi fac respectați în acea comunitate. Și cine știe, s-ar putea ca tu să fii printre ei – te recunoşti?

Se ţine de treabă

Adică, indiferent de provocări, de obstacole, de timpul limitat, de restricții și de neplăceri, angajamentul de a persevera în această industrie nu este negociat. Și mai vorbim aici despre fidelitatea asumată în fața unei industrii, a unui joc sau a unei platforme, care înseamnă, pe termen lung, recompense care nu se măsoară doar în bani. Căci satisfacțiile, constau uneori, și în a fi recunoscut drept un om de bază.

Desigur, asta nu înseamnă că vor veni recompense sau că vei fi listat undeva, dar în timp vei ajunge cunoscut și în rândul competitorilor, care te vor recunoaște ca fiind un individ care s-a impus prin muncă, prin rezultate uimitoare, printr-un șir de victorii și prin faptul că i-a speriat chiar și pe cei care dețin site-ul, suficient cât să știe de tine.

Au o gândire logică și analitică

Înainte de toate, un parior de succes este unul care nu se teme de calcule, de statistici şi este, în principiu, un bun cunoscător al matematicii și se bazează pe aceasta în luarea unor decizii extrem de importante. Nu degeaba știe întocmai ce pariuri funcționează și care pot fi un eșec, căci uneori instinctul poate da rateu, dar cifrele și probabilitățile rareori au un rezultat cu eroir.

Totodată, majoritatea pariorilor nu au o anume superstiție după care se ghidează și aleg tot timpul să rămână raționali. Își bazează deciziile pe jocuri anterioare, se retrag când procentele nu mai sunt de partea lor, iau pauze când știu că trebuie. De regulă vorbim despre niște reguli nescrise după care se ghidează, unele asumate. Totul se bazează pe fapte, rămânând mereu cu un simț al realității ascuțit. Practic, totul este determinat de ceva palpabil, nu de promisiuni și de perspective greu de atins, dacă nu chiar imposibile.
Se organizează bine

Asta înseamnă, cumva, ideea că aceste persoane tratează activitatea de pariuri ca fiind ceva cât se poate de serios. Tocmai că acordă o importanță uriașă, aceștia au grijă să fie extrem de organizați când vine vorba despre evenimentele importante care pot surveni (turnee, competiții) și țin o evidență a tuturor rezultatelor. Mai apoi, au în vedere și buna moderare a unor atribuții administrative, astfel că își coordonează veniturile, bugetul și profitul cât mai bine, pentru o evidenta care să îi ajute pe viitor.

Însă, deși pare că este vorba despre înregistrarea victoriilor celorlalți, un astfel de jurnal este mai de folos dacă știi ce să faci cu eșecurile. Un parior de succes va consemna ce anume a făcut greșit, pentru a ști să nu repete același lucru data viitoare. Este vorba despre o disciplină autoimpusă, de la care nu există abateri. Cât despre atribuțiile de contabilitate, cel mai important este stabilirea unui buget realist și să nu se facă excepții de la acesta, să se facă suplimentări periodice.

Abordează o gândire pozitivă

Poate că termenul de mindfulness îți poate suna ușor caraghios, căci nu prea este ceva care să se promoveze, dar un parior de succes știe cât de important este să aibă o minte calmă, liniștită și una detașată de probleme, indiferent de care sunt. Cu cât se practică mai mult exercițiile de meditații, cu atât se aprofundează mai bine o știință care implică autocunoașterea, controlul și detașarea de la orice lucru care ar putea distrage atenția. Poți să consideri acest lucru o practică productivă, o investiție nu doar în câștiguri financiare, ci mai ales în educarea creierului ca să ia decizii mai rapide, mai inspirate, mai puțin intuitive și mai mult calculate.
Au abilitatea de a accepta o pierdere

Este un adevărat talent să-ți lași emoțiile deoparte, cât să nu te copleșească și să știi să accepți când ai pierdut. Conștienți de ei înșiși, pariorii de succes sunt sinceri cu propriile persoane, își înțeleg punctele tari la fel de bine ca pe cele slabe și lucrează să corecteze acolo unde cazul. Pe lângă o atitudine pozitivă, persoanele care progresează în această industrie sunt cele care au mereu un spirit motivat și nu pierd timpul în a-și sărbători victoriile, ci mai degrabă învață ceva din pierderi. Iar asta înseamnă răbdare, care reprezintă n procent important din ecuația de izbândă.

Pariorii de succes ar trebui să posede calități demne și oneste, dar și caracteristici personale care să scoată ce-i mai bun din ei. Poate că unii se specializează doar într-un anume joc, alții încearcă mai multe, dar practica înseamnă perseverență. Un alt secret este găsirea acelui loc care răspunde cerințelor, iar mai apoi practicarea a cât mai mult, variat și des. Și, înainte de toate, întreabă-te care anume sunt scopurile tale, ce anume ți-ai propus să dobândești și ce plan ai trasat pentru a obține acel ceva. Folosește-te de acele atribuții care te avantajează, profită de ceea ce știi, folosește-te de ce cunoști și învață mereu de la cei de lângă tine. Și niciodată nu face compromisuri, mai ales când este vorba despre a lua decizii de care știi că-ți fac bine.

Te-ar mai putea interesa și
Marcel Ciolacu: Planul pentru reducerea deficitului va fi mai întâi prezentat coaliției și după aceea va fi trimis la COmisia Europeană
Marcel Ciolacu: Planul pentru reducerea deficitului va fi mai întâi prezentat coaliției și după aceea va fi trimis la ...
Preşedintele Partidului Social Democrat Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, la Cornu, că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, nu i-a prezentat încă planul de măsuri pentru reducerea......
Autoritățle americane și-au dat acordul pentru ca gigantul american BlackRock să poată prelua pentru 12,5 miliarde de dolari compania Global Infrastructure Partners
Autoritățle americane și-au dat acordul pentru ca gigantul american BlackRock să poată prelua pentru 12,5 miliarde de ...
Comisia Federală de Reglementare a Energiei din Statele Unite a aprobat vineri tranzacția prin care fondul american de ...
Chrysler va rechema în service aproximativ 1,2 milioane de mașini din SUA din cauza unei probleme la sistemul ABS
Chrysler va rechema în service aproximativ 1,2 milioane de mașini din SUA din cauza unei probleme la sistemul ABS
Marca de automobile Chrysler, deținută de grupul Stellantis, recheamă aproximativ 1,2 milioane de vehicule din SUA din ...
Goldman Sachs se așteaptă ca OPEC+ să-și crească producția începând cu luna decembrie
Goldman Sachs se așteaptă ca OPEC+ să-și crească producția începând cu luna decembrie
Banca americană Goldman Sachs a anunțat vineri că și-a ajustat estimările privind producția de petrol realizată de ...