Inteligenţa Artificială – soluţii în lupta cu efectele COVID-19
Care este soluţia?
In contextul actual, in care tiparele de cumparare ale consumatorilor sunt in continua schimbare, este necesara o vizibilitate asupra trendurilor viitoare de consum/vanzari in vederea aprovizionarii eficiente. Cum aceste tipare noi de cumparare sunt semnificativ diferite de cele din trecut, deciziile de aprovizionare nu se mai pot lua bazandu-ne pe istoricul de vanzari anterior ci tinand cont, in timp real, de aceste noi comportamente de cumparare dinamice.
AI pentru un viitor mai bun
Lummetry.AI considera ca acest lucru este acum posibil prin folosirea de metode de predictie inteligenta ce folosesc Inteligenta Artificiala – Deep Learning (DL) in particular – capabile sa identifice, sa invete si sa se adapteze la tipare de consum noi. Mai mult, Inteligenta artificiala (AI) trebuie sa fie utilizata pentru a acoperi nevoile umanitatii si a permite individului sa se re-orienteze catre creativitate si auto-imbunatatire. Asa cum AI poate prezice nevoile oamenilor și se poate adapta rapid la comportamentul consumatorului, in aceeasi masura poate asista intr-o multitudine de alte operatii dincolo de granita simplelor automatizari de proces si intrand inclusiv in aria deciziilor relativ simple.
HTSS este o companie cu experienta de peste 9 ani in piata din Romania, activeaza in domenii multiple si cu produse de succes dedicate diferitelor tipuri de business.
Avand viziunea si experienta proiectelor din zona de retail si distributie, HTSS considera ca in acest moment, poate mai mult ca oricand, exista o oportunitate majora de a imbunatati fluxurile si canalele de aprovizionare analizand dinamic modificarile comportamentale de consum.
In concluzie
Solutia propusa de cele doua companii abordeaza multiple aspecte, plecand de la cea a aprovizionarii eficiente in perioada in care liniile de distributie si canalele de vanzari se intalnesc cu situatii complet noi si mergand in alte zone ca cea a automatizarii descoperirii si inlocuirii de produse care nu mai sunt disponibile cu potentiali candidati sau asistarea inteligenta a echipelor de vanzare si organizare prin “ochi” electronici care sa analizeze situatia rafturilor, promotiilor sau a planogramei.
Probabil mai important ca orice este faptul ca toate acestea pot fi operationalizate rapid in mediile de productie ale retailer-ilor (farma sau altele) sau a institutiilor medicale datorita integrarii rapide cu aplicatiile existente fara a mai fi necesar timp de acomodare si adoptie aditional.