LaDoiPași Extra, lanțul de magazine de proximitate din marile orașe deținut de Metro, a ajuns la 30 de unități

METRO România, cel mai mare retailer cash&carry la nivel local, a ajuns cu rețeaua LaDoiPași Extra, concept de magazine de proximitate pentru zonele urbane și peri-urbane, la 30 de magazine în București. Metro deține și franciza LaDoiPași care a ajuns la 2.400 de magazine, cel mai mare lanț de magazine de proximitate din țară.
Alina Stanciu - mie, 11 sept. 2024, 11:40
LaDoiPași Extra, lanțul de magazine de proximitate din marile orașe deținut de Metro, a ajuns la 30 de unități

Testat încă din 2022, conceptul de magazin de proximitate gândit de retailerul german Metro pentru zonele urbane și peri-urbane a fost implementat deja în 30 de unități în București, sub brandul LaDoiPași Extra, potrivit unui anunț al companiei care anunță continuarea proiectului.

„LaDoiPași Extra este pasul firesc pe care METRO îl face pe baza experienței acumulate cu franciza La DoiPași. Este un format pe care încă îl testăm pentru a-i optimiza parametrii, dată fiind audiența diferită, exclusiv din mediul urban, însă am parcurs deja etape importante și avem convingerea că se conturează un proiect valoros pentru publicul-țintă. Abordarea strategică este și de a crea, prin LaDoiPași Extra, un liant între clienții noștri din HoReCa și segmentul de conveniență, prin integrarea unor soluții personalizate food-to-go și ready meals, care au devenit tot mai atractive pentru consumatorii finali”, a declarat Cristian Stoenică, Director de Franciză și membru al Consiliului de Administrație al METRO Convenience România, compania care operează LaDoiPași Extra.

„Mixul dintre knowledge-ul acumulat cu magazinele existente și expansiunea din viitorul apropiat ne va ajuta să definitivăm traiectoria modelului de business pe care îl vom oferi viitorilor noștri parteneri de business”, a mai anunțat retaierul.

Situate în zone urbane dense, magazinele LaDoiPași Extra au suprafețe cuprinse între 60 – 200 mp și propun o varietate extinsă de produse alimentare și non-alimentare, cu focus pe soluții tip ready-to-eat, ready-to-go, ready-to-cook.

Pe segmentul retailului de proximitate, METRO România mai operează, în franciză, și lanțul LaDoiPași, care astăzi depășește 2400 de magazine.

METRO este lider internațional în comerțul de produse alimentare și nealimentare cu ridicata, specializat în deservirea HoReCa precum și  a comercianților independenți (Traders). În întreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienți și operează în peste 30 de țări și are peste 89.000 de angajați la nivel mondial.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Pensionarii cu pensii de până la 3.000 de lei vor putea cere gratuit adeverințe pentru recalcularea pensiilor, proiect depus de mai mulți parlamentari PNL
Pensionarii cu pensii de până la 3.000 de lei vor putea cere gratuit adeverințe pentru recalcularea pensiilor, proiect ...
Mai mulţi parlamentari liberali au depus un proiect de lege care prevede ca pensionarii cu pensii de până la 3.000 de lei să beneficieze de gratuitate la emiterea adeverinţelor pentru......
Roxana Simion devine director de resurse umane al diviziei Renault Group din România
Roxana Simion devine director de resurse umane al diviziei Renault Group din România
Divizia din România a Renault Group va avea un nou director de resurse umane. Roxana Simion preia postul de la Simona Popovici.
Autostrada București – Ploiești: OMV Petrom a depus ofertă pentru concesionare spații de servicii
Autostrada București – Ploiești: OMV Petrom a depus ofertă pentru concesionare spații de servicii
Compania Națională de Administare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a deschis ofertele depuse pentru concesionarea unor ...
Lista celor 16 oraşe din România care au intrat oficial în cursa pentru a deveni neutre climatic – Proiect M100
Lista celor 16 oraşe din România care au intrat oficial în cursa pentru a deveni neutre climatic – Proiect M100
Un număr de 16 oraşe din România s-au înscris în competiţia lansată în cadrului proiectului M100, pentru a deveni ...