Lanțul croat Submarine Burger va deschide anul acesta cel puțin trei restaurante în București

Lanțul de restaurante Submarine Burger, liderul pieței pe segmentul hamburgerilor artizanali din Croația, va deschide anul acesta în București, în zone premium, cel puțin trei restaurante. Compania opeează deja pe plan local printr-un dark kitchen și livrează momentan exclusiv prin Glovo.
Alina Stanciu - lun, 21 mart. 2022, 12:31
Lanțul croat Submarine Burger va deschide anul acesta cel puțin trei restaurante în București

Lanțul croat Submarine Burger, care operează 13 restaurante în Zagreb, Rijeka, Split și Zadar, se extinde  la începutul acestui an în București prin inaugurarea a cel puțin trei restaurante.

Compania este prezentă în România, încă din decembrie 2021, printr-un dark kitchen de unde livrează exclusiv prin Glovo, urmare a unui parteneriat dintre cele două companii la nivel global.

„După o etapă de testare  a pieței, în acest an ne propunem să deschidem cel puțin 3 restaurante în București cu scopul de a aduce întreaga experiență Submarine Burger clienților români. Când ne referim la strategia și viziunea pe termen lung, intenționăm să acoperim Bucureștiul cu restaurantele noastre și să fim la dispoziția unui mare procent din populație, care să poată veni să mănânce în restaurantele noastre și să se bucure de mâncarea noastră, livrată inclusiv  la pachet”, a declarat  Aleksandar Lazinica, Fondator și Co-Proprietar al companiei croate Submarine Burger.

Toate produsele Submarine sunt realizate din ingrediente locale organice, precum „cașcavalul” românesc sau carnea locală preparată în mod tradițional.

Anul trecut, Submarine Burger a fost inclusă pe lista Financial Times a celor 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere, ocupând locul 720. Este singura companie croată non-tech inclusă în clasament.

Submarine a înregistrat o creștere totală de 221,4%, veniturile companiei în 2019 situându-se la 4,5 milioane de euro, cu un număr de 77 de angajați.

„Investiția continuă în informație, noi tehnologii și dezvoltarea echipei de management a dat roade. Brandul nostru este recunoscut ca fiind unul de succes și ne vom asigura că menținem același ritm de creștere pe piața din România. Pentru că suntem o companie orientată spre tehnologie, pășim în faza de investiții mari în acest domeniu și în echipa noastră de IT internă, ceea ce  ne va permite să ne extindem mai eficient  pe  piață, având deci și clienți mai mulțumiți.” – a adăugat Dragoljub Bozovic, Fondator și CEO Submarine Burger.

Te-ar mai putea interesa și
Ciolacu, după semnarea contractelor de finanţare a două stadioane și a unui patinoar: Guvernul va continua să investească în sport și în infrastructura sportivă
Ciolacu, după semnarea contractelor de finanţare a două stadioane și a unui patinoar: Guvernul va continua să investească ...
Guvernul va continua să investească în sport şi în infrastructura sportivă şi va veni cu programe pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos pentru toţi tinerii din România, a afirmat......
CFR Călători anunță că va continua să acorde facilități studenților. În ce constau acestea și cum pot beneficia de ele
CFR Călători anunță că va continua să acorde facilități studenților. În ce constau acestea și cum pot beneficia de ele
CFR Călători reamintește, în contextul începerii anului universitar 2024/2025, că studenții în vârstă de până ...
Florin Barbu: Politica Agricolă Comună trebuie să beneficieze de un buget mult mai consistent şi de reguli simplificate
Florin Barbu: Politica Agricolă Comună trebuie să beneficieze de un buget mult mai consistent şi de reguli simplificate
Politica Agricolă Comună (PAC), pentru a-şi dovedi eficienţa, trebuie să beneficieze de un buget mult mai consistent ...
Mai mulți parlamentari germani pregătesc o acțiune prin care să scoată în afara legii partidul extremist Alternativa pentru Germania (AfD)
Mai mulți parlamentari germani pregătesc o acțiune prin care să scoată în afara legii partidul extremist Alternativa ...
Un grup de parlamentari germani din partidele pro-europene examinează semnarea unei moţiuni care să iniţieze procesul ...