Lenovo lansează noile dispozitive Yoga și IdeaPad echipate cu tehnologie AI

Lenovo a anunțat cele mai noi dispozitive adăugate în portofoliile Lenovo Yoga și Lenovo IdeaPad, echipate cu tehnologie AI.
Lidia Neagu - vin, 06 sept. 2024, 17:01
Lenovo lansează noile dispozitive Yoga și IdeaPad echipate cu tehnologie AI

Produsele anunțate la evenimentul special Lenovo din Berlin includ:

  • Noul Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15”, 9), Intel Evo Edition Copilot+ PC1, echipat cu procesoare Intel Core Ultra (Seria 2), care este produsul unei colaborări de mai mulți ani cu Intel.
  • Lenovo Yoga Pro 7 (14”, 9), Lenovo IdeaPad Slim 5 (15”, 10) și Lenovo IdeaPad Slim 5 (13”, 10) Copilot+ PC1, care sunt echipate cu procesoare AMD Ryzen.
  • Lenovo IdeaPad Slim 5x (14”, 9) și Lenovo IdeaPad 5x 2-in-1 (14”, 9), echipate cu procesoare Snapdragon X Plus, cu 8 nuclee.
  • Lenovo Creator Zone, un pachet software care permite creatorilor să utilizeze limbajul natural pentru a dezvolta și genera imagini local cu ajutorul inteligenței artificiale.

„În cadrul Lenovo, punem accent pe angajamentul pe care ni l-am asumat de a aduce tehnologii mai inteligente pentru toți. Anunțul pe care l-am făcut cu privire la dispozitivele și soluțiile Lenovo Yoga și Lenovo IdeaPad reflectă acest angajament”, a declarat Jun Ouyang, Senior Vice President și General Manager al Lenovo Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group. „Aceste noi produse sunt concepute pentru a fi cât mai personalizate și pentru a le permite utilizatorilor să fie cât mai creativi și mai productivi, noile dispozitive integrându-se perfect în viața din ce în ce mai dinamică și axată pe tehnologie pe care o duc.”

Disponibilitate și prețuri în EMEA:

• Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15″, 9) este preconizat să fie disponibil începând cu luna septembrie 2024, la un preț începînd de la 1.399 de euro.

• Lenovo Yoga Pro 7 (14″, 9) este preconizat să fie disponibil începând cu luna septembrie 2024, la un preț începând de la 1.699 de euro.

• Lenovo IdeaPad 5x 2-in-1 (14″, 9) este preconizat să fie disponibil începând cu luna septembrie 2024, la un preț începând de la 999 de euro.

• Lenovo IdeaPad Slim 5x (14″, 9) este preconizat să fie disponibil începând cu luna septembrie 2024, la un preț începând de la 899 de euro.

• Lenovo IdeaPad Slim 5 (15″, 10) este preconizat să fie disponibil începând cu luna octombrie 2024, la un preț începând de la 699 de euro.

• Lenovo IdeaPad Slim 5 (13″, 10) este preconizat să fie disponibil începând cu luna octombrie 2024, la un preț începând de la 699 de euro.

• Lenovo Creator Zone se preconizează că va fi disponibil începând cu octombrie 2024, cu suport pentru Lenovo Yoga Pro 9i, iar suportul pentru alte dispozitive Lenovo Yoga va urma.

Te-ar mai putea interesa și
Concurența analizează tranzacția de 700 mil. euro prin care PPC a cumpărat toatre regenerabilele deținute de Macquarie în România
Concurența analizează tranzacția de 700 mil. euro prin care PPC a cumpărat toatre regenerabilele deținute de Macquarie ...
Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Public Power Corporation SA intenționează să preia companiile Felix Renewable Holdings SRL, Tomis Team SA, Ovidiu Development SA, MW Team......
Românii au preferat Grecia, Spania şi Italia pentru vacanţa de vară – analiză
Românii au preferat Grecia, Spania şi Italia pentru vacanţa de vară – analiză
Românii şi-au petrecut vacanţele de vară din acest an în principal în ţările mediteraneene, cu Grecia, Spania şi ...
Companiile au redus cu circa 20% bugetele pentru servicii IT, în ultimii doi ani – analiză
Companiile au redus cu circa 20% bugetele pentru servicii IT, în ultimii doi ani – analiză
Bugetele alocate pentru servicii IT sunt cu aproximativ 20% sub nivelul înregistrat în urmă cu doi ani, iar programatorii ...
Cât va fi cursul BNR, în următoarele 12 luni, de câte ori va mai coborî dobânda-cheie până la sfârșitul anului şi ce se întâmplă cu inflaţia şi deficitul bugetar – sondaj CFA România
Cât va fi cursul BNR, în următoarele 12 luni, de câte ori va mai coborî dobânda-cheie până la sfârșitul anului ...
Curs BNR - Sondaj CFA România. Leul se va deprecia în faţa euro, în următoarele 12 luni, cred 89% dintre participanții ...