Lenovo lansează Tab Plus, tabletă destinată iubitorilor de muzică care e echipată cu opt difuzoare JBL

Lenovo a lansat Lenovo Tab Plus, o tabletă multimedia care oferă o experiență audio remarcabilă datorită celor opt difuzoare JBL cu structură de tip matrix Hi-Fi, optimizată de tehnologia Dolby Atmos. Concepută pentru iubitorii de muzică, pe lângă sistemul audio premium, tableta de 11,5 inch este dotată cu un ecran 2K care redă imagini intense, dar și cu un suport reglabil pentru o utilizare optimă din orice unghi.
Economica.net - joi, 04 iul. 2024, 18:52
Lenovo lansează Tab Plus, tabletă destinată iubitorilor de muzică care e echipată cu opt difuzoare JBL

„Tabletele au evoluat pentru a răspunde nevoilor oamenilor care alternează între muncă, studiu și distracție, oferind un echilibru perfect între mobilitate și performanță”, a spus Tony Chen, cicepreședinte Tablets din cadrul Intelligent Devices Group, Lenovo. „Pe măsură ce piața tabletelor își revine, clienții se pot aștepta la o diversificare mai mare a produselor Lenovo, cu caracteristici adaptate nevoilor lor specifice. Lenovo Tab Plus este un exemplu de tabletă completă, care oferă un sunet premium pentru o experiență de divertisment cu adevărat imersivă.”

Lenovo Tab Plus este echipată cu opt difuzoare JBL Hi-Fi, incluzând patru tweetere matrix și patru woofere cu distribuție echilibrată a puterii integrate în patru carcase de boxe cu o capacitate totală de 22 cc. Aceasta este echipată cu tehnologia Dolby Atmos și poate susține un format audio de înaltă rezoluție de 24 de biți și o frecvență de 96kHz atunci când sunt utilizate căștile.

Pentru a maximiza funcționalitatea tabletei și sistemul audio proiectat și conceput împreună cu JBL, Lenovo Tab Plus poate fi transformată într-o boxă Bluetooth care asigură un sunet impecabil oriunde, fiind redat de pe un dispozitiv personal, cum ar fi un smartphone, și este echipată cu un suport integrat care permite un unghi de vizualizare de până la 175 de grade. Pentru o personalizare optimă a sunetului, tableta vine cu o aplicație de control al volumului care permite ajustarea precisă a setărilor audio. Cu ajutorul aplicației, tableta mărește automat volumul când aplicația preferată de muzică sau podcast este deschisă și reduce sunetul atunci când este selectat un browser, printre alte funcții.

Lenovo Tab Plus oferă o experiență de divertisment completă, datorită combinației dintre performanțele sonore și ecranul 2K certificat TUV de 11,5 inch, cu o rată de refresh de 90Hz, care completează sunetele clare și basul vibrant cu imagini vii și o grafică expresivă. Ecranul cu certificare TUV a fost supus unor teste riguroase, pentru reducerea efectelor de lumină albastră și eliminarea fluctuațiilor, asigurând astfel un confort optim pentru ochi. Pentru divertisment non-stop, chiar și în mișcare, tableta este echipată cu o baterie de 8600 mAh, care oferă până la 12 ore de redare a conținutului și beneficiază de încărcare rapidă de 45W, atingând capacitatea maximă în doar 90 de minute.

Cea mai nouă tabletă multimedia de la Lenovo este echipată cu un procesor MediaTek Helio G99, oferă până la 256 GB de stocare integrată cu opțiunea de extindere prin intermediul unui card MicroSD (vândut separat) și este rezistentă la apă și praf, având certificarea IP52. Tableta dispune de funcția Immersive Reading Mode, prin intermediul căreia imaginea este reglată fin, simulând culorile paginilor unei cărți și se poate transforma într-o ramă foto digitală sau într-un ceas prin intermediul modului Standby. Modul Standby se activează automat când Lenovo Tab Plus nu este utilizată și se încarcă în modul landscape cu ajutorul suportului.

Lenovo Tab Plus asigură protecția utilizatorilor datorită dashboard-ului dedicat confidențialității care facilitează gestionarea permisiunilor și oferă actualizări timp de doi ani cu patru ani de patch-uri de securitate până în iunie 2028. De asemenea, este disponibilă cu Lenovo Premium Care pentru asistență tehnică personalizată și Lenovo Accidental Damage Protection One pentru protecție împotriva daunelor accidentale, cum ar fi căderile sau stropirilor. Tableta este compatibilă cu Lenovo Tab Pen Plus, cu încărcătorul de perete Lenovo 68W USB-C Wall Charger, cu tastatura wireless Lenovo Multi-Device și cu o husă de protecție realizată din material Dupont Tyvek® și piele PU.

Prețuri și disponibilitate:
• Lenovo Tab Plus este disponibilă în România, cu un preț de pornire de la 1.299 de lei.

Prețurile pot să nu includă taxe și nu includ costurile de transport sau opțiuni și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Prețurile resellerilor pot varia.

Te-ar mai putea interesa și
Cum arată acum Drumul Valea Largă, cel mai nou bulevard din București. Va fi gata în “august-septembrie” VIDEO
Cum arată acum Drumul Valea Largă, cel mai nou bulevard din București. Va fi gata în “august-septembrie” VIDEO
Primăria sectorului 6 a publicat imagini de pe șantierul drumului Valea Largă din vestul Bucureștiului, care va lega de la sud la nord Prelungirea Ghencea cu Bulevardul Timișoara...
Orban a reprezentat exclusiv Ungaria la summitul informal al Organizaţiei Statelor Turcice, subliniază Borrell
Orban a reprezentat exclusiv Ungaria la summitul informal al Organizaţiei Statelor Turcice, subliniază Borrell
Şeful diplomaţiei europene Josep Borrell i-a amintit sâmbătă premierului ungar Viktor Orban, prezent la summitul Organizaţiei ...
Rusia susţine că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina după un atac cu rachete balistice
Rusia susţine că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina după un atac cu rachete balistice
Rachete balistice ruseşti Iskander au distrus două lansatoare pentru sistemele de rachete sol-aer Patriot în regiunea ...
Alegerile din Franţa pun presiune pe euro şi pe pieţele financiare
Alegerile din Franţa pun presiune pe euro şi pe pieţele financiare
Al doilea tur de scrutin din Franţa, care se desfăşoară duminică, pune sub presiune moneda euro şi pieţele financiare ...