Din asocierea condusă de firma de proiectare cu sediul în sectorul 3 mai fac parte companii precum Ubitech Construcții și Telekom Romania Communications.
Conform anunțului de atribuire publicat pe 28 iulie în SEAP, autoritatea contractantă va putea opta pentru achiziţia ulterioară de lucrări de construcţii similare în condiţiile art. 102 lit. l) din OUG 114/2011 până la valoarea de 1,37 miliarde de lei fără TVA.
Amintim că în vara anului trecut Ministerului Apărării Naționale a primit cinci candidaturi la licitația pentru extinderea cazarmei 1833 Câmpia Turzii.
1. Danya Cebus Rom
2. Leviatan Design
3. Intrakat
4. Concelex
5. Strabag
Valoarea estimată a tuturor serviciilor și lucrărilor care formează obiectul investiţiei este de 1,37 miliarde de lei fără TVA, iar durata lor va fi de 67 de luni.
Obiectivul de investiție imobiliară „Realizare infrastructură – zonă operaţională – în cazarma 1833 Câmpia Turzii” va cuprinde lucrări de construire clădiri, construcții cu instalațiile aferente, amenajări militare cu rol de protecție (baricade, biute), împrejmuiri, drumuri și platforme, refaceri, devieri și configurări de rețele de apă, canalizare, termice, gaz, refacere și redimensionare de branșamente după caz, redimensionare post de reglaremăsurare gaze naturale.
Potrivit documentului citat, investiţia va fi structurată în obiecte care corespund anumitor zone funcţional-operaţionale, astfel: facilităţi comandă/control; escadrilă avioane de luptă multirol; secție pregătire rachete; zonă Q.R.A. (Quick Reaction Alert); depozit muniții de unitate; platforme operare aeronave; facilități instalare GB: AD; zonă de mentenanță aeronave nivel intermediar; zonă de mentenanță nivel complex; zonă de mentenanță sisteme speciale; parc tehnică militară; rețele utilități; zonă simulator de zbor; zonă crash and fire station.