Motivul pentru care prețul Bitcoin poate crește la 135.000 USD. Bitcoin Minetrix strânge 2 milioane USD și ar putea înregistra o creștere de x2.000 (P)

Pe măsură ce începe cursa de creștere a prețurilor Bitcoin, un expert din domeniul crypto prezice în curând atingerea pragului de 135.000 USD, în timp ce un altul prognozează un maxim de aproximativ 750.000 USD. În același timp, criptomoneda de minat în cloud, Bitcoin Minetrix, strânge 2,1 milioane USD și ar putea aduce o rentabilitate și mai bună a investiției.
Ion Dobreanu - vin, 27 oct. 2023, 14:02
Motivul pentru care prețul Bitcoin poate crește la 135.000 USD. Bitcoin Minetrix strânge 2 milioane USD și ar putea înregistra o creștere de x2.000 (P)

Confirmarea ruperii rezistenței la 30.000 de dolari pare să fi fost subliniată de o urcare aproape de pragul de 31.000 de dolari, la începutul săptămânii, înainte ca prețul să se retragă pentru o scurtă perioadă de timp.

Aceste creșteri au fost declanșate și de fluxul de știri pozitive din jurul speranțelor pentru aprobarea unui fond de tranzacționare Bitcoin (ETF).

Și ceea ce reprezintă o veste bună pentru Bitcoin este invariabil o veste bună și pentru numeroasele sale clone și monede derivate.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Investiție în minatul Bitcoin prin intermediul Bitcoin Minetrix pentru doar 0,0113 USD

În loc să fie doar o clonă bifurcată sau o monedă meme care încearcă să se ridice la înălțimea Bitcoin, Bitcoin Minetrix amenință să schimbe modul în care este extras Bitcoin, iar aceasta este o declarație extrem de semnificativă.

Cu un preț de 0,0112 USD, $BTCMTX tocmai a intrat în a treia etapă a campaniei sale de prevânzare, iar prețul este setat să crească în patru zile sau, posibil, mai devreme, la 0,0113 USD.

Primii contribuitori pot beneficia de cele mai mici prețuri la care este probabil să fie evaluată moneda, deoarece cursa de tauri Bitcoin pare pregătită să genereze noi creșteri.

Etapa a patra începe atunci când este strânsă suma de 3.101.000 de dolari, așa că nu există timp de pierdut pentru a vă alătura acestui proiect promițător.

În plus, investitorii timpurii pot câștiga randament prin mizarea jetoanele proaspăt achiziționate pe durata prevânzării. Randamentul procentual anual (APY) este în prezent de 276%.

Bitcoin Minetrix nu este doar o altă clonă BTC. Cum își propune să revoluționeze minatul de Bitcoin

Propunerea de caz de utilizare a Bitcoin Minetrix se concentrează pe utilizarea blockchainului Ethereum pentru a tokeniza creditele miniere, care sunt câștigate de deținătorii de tokenuri $BTCMTX proporțional cu numărul de monede mizate pe care le-au blocat în contractul inteligent de miză.

Exploatarea în cloud implică utilizarea serviciilor vânzătorilor de cloud computing pentru a face minatul Bitcoin cu forță brută, consumatoare de calculatoare și consumatoare de energie. Cu cloud mining, externalizați efectiv factorii de producție hardware și software.

Beneficiul imediat al acestui lucru este că un miner în cloud Bitcoin Minetrix plătește doar pentru alocarea puterii de calcul și nu trebuie să se preocupe de costurile și riscurile investiției, deoarece toate acestea sunt născute din minatul în cloud.

Bitcoin Minetrix profită de securitatea și puterea blockchainului Ethereum

Cu toate acestea, Bitcoin Minetrix adaugă un pas crucial în proces prin introducerea tokenizării, astfel încât întregul lanț de activități, de la miză până la creditele de exploatare în cloud utilizate pentru a face o revendicare asupra fluxului de venituri din recompense blockchain, să fie descentralizat și controlat în lanț.

Asta înseamnă că nu sunt implicate plăți în numerar, ceea ce elimină din riscurile de furt. Escrocii care promit randamente ridicate în schimbul unei plăți în avans, de cele mai multe ori fug cu banii și nu reușesc să ofere puterea hash (puterea de calcul) necesară pentru minat.

Pe scurt, Bitcoin Minetrix surprinde beneficiile minării în cloud în timp ce își depășește punctele slabe. Ecosistemul rezultat promite să fie calea cea mai lipsită de fricțiuni în minat pentru investitorii de retail, ca să nu mai vorbim de entitățile corporative care ar putea dori să-și diversifice fluxurile de venituri.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Prețul Bitcoin crește, iar Bitcoin Minetrix va urma aceeași cale

Ar fi neglijent să omitem elementul macro al predicției de preț pentru Bitcoin și Bitcoin Minetrix.

Robert Kiyosaki, autorul cărții Rich Dad Poor Dad, care și-a transformat biblia financiară într-un super brand de consiliere financiară, postulează că Bitcoin ar putea ajunge la 135.000 USD după ce a testat nivelul de 30.000 USD.

El nu este singur în previziunile sale hiper-bullish. Arthur Hayes, co-fondatorul Bursei Bitmex, afirmă că Bitcoin ar putea atinge 750.000 de dolari sau 1 milion de dolari.

Atât pentru Kiyosaki, cât și pentru Hayes, tipărirea banilor, o slăbire a dolarului, o inflație persistentă și în creștere, o prăbușire a pieței obligațiunilor și o criză economică însoțită, toate se vor combina într-o măsură mai mică sau mai mare pentru a crește dramatic cererea pentru Bitcoin.

Asta înseamnă că Bitcoin Minetrix ar putea urmări câștiguri de mult peste 2.000x. Pentru prețul $BTCMTX, cerul este limita.

Cumpără Bitcoin Minetrix

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – secretar de stat
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – ...
Constructorul austriac Porr a a atins astăzi o bornă importantă pe șantierul secțiunii 4 Tigveni - Curtea de Argeș a A1 Sibiu - Pitești, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi,......
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Parcul Grozăvești a intrat în linie drepată, a scris pe pagina sa de facebook primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian ...
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă IKEA, Animax și Tedi
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă ...
Centrul comercial Supernova Constanța anunță extinderea portofoliului prin deschiderea unor noi magazine, cu scopul de ...
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei Sebastian Burduja a semnat joi două contracte de finanţare prin Investiţia 4.3 şi un contract prin ...