Orange România lansează o campanie prin care oferă clienților 22% reducere la achiziționarea unui telefon recondiționat

Programul Orange de economie circulară "Re" - Recumpărare (Buy-Back), Reciclare, Reparare, Recondiționare împlinește, în luna mai, 2 ani de la lansarea în România. Pentru a marca această aniversare, Orange oferă clienților un discount de 22% la achiziționarea unui telefon recondiționat, împreună cu un abonament pe 24 de luni. Campania se desfășoară atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online, începând cu 22 aprilie, Ziua Pământului, și până pe 31 mai 2024.
Lidia Neagu - lun, 22 apr. 2024, 11:55
Orange România lansează o campanie prin care oferă clienților 22% reducere la achiziționarea unui telefon recondiționat

Telefoanele recondiționate din oferta Orange sunt modele de vârf și beneficiază de până la 2 ani de garanție. În plus, Orange este singurul operator din România care are în portofoliu și telefoane recondiționate realizate cu piese 100% originale.

În același timp, alegerea unui telefon recondiționat în favoarea unui dispozitiv nou înseamnă evitarea, în medie, a 25 de kilograme de CO2 (GES), prin utilizarea pe o perioadă de 1 an, precum și salvarea a aproximativ 80 de kilograme de materii prime, cantitatea necesară pentru a produce un telefon de 120 de grame.

Pe lângă recondiționare, programul „Re” mai cuprinde recumpărare (Buy-Back) și repararea telefoanelor.

Prin Buy-Back clienții au posibilitatea de a aduce telefoane și tablete vechi, funcționale, sau smartwatch-uri în oricare magazin Orange. Pentru gestul lor primesc un voucher de minimum 10 euro, pe care îl pot utiliza la achiziționarea unui dispozitiv nou. De la lansarea programului, Orange a recumpărat de la clienți aproximativ 448.000 de telefoane, care au fost integrate în economia circulară.

Repararea telefoanelor este o activitate prezentă în portofoliul Orange încă din 2005, iar din 2022 aceasta a devenit parte din programul „Re”. Până acum, echipele Orange au reparat peste 2 milioane de telefoane, prelungind în acest fel durata de viață a acestora.

Orange este singurul afiliat european care deține propriul centru de reparații, autorizat de marii producători de telefoane (Apple, Samsung, Xiaomi, Oppo, Alcatel, Nokia, Huawei etc.), ceea ce face posibilă repararea oricărui telefon mobil vândut oficial în Europa, atât pentru clienții Orange, cât și pentru cei care au nevoie de acest serviciu. În activitatea de reparare, Orange utilizează doar piese originale.

Reciclare – în toate magazinele Orange există cutia „Re” pentru colectarea de telefoane, tablete, smartwatch-uri, încărcătoare sau căști pe care utilizatorii nu le mai folosesc sau care nu mai funcționează. Lunar, cantitățile strânse ajung la reciclare sau primesc o a doua viață prin recondiționare, cu sprijinul partenerilor Orange.

Te-ar mai putea interesa și
A murit iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, singurul om care a sărit din stratosferă.  A căzut cu parapanta
A murit iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, singurul om care a sărit din stratosferă. A căzut cu parapanta
Doliu în lumea sportului, după ce Felix Baumgartner s-a stins din viață la 56 de ani. Austriacul a suferit un accident de parapantă în Italia, potrivit RomaniaTV....
Bursa de la București a închis în creștere pe majoritatea indicilor ședința de tranzacționare de joi
Bursa de la București a închis în creștere pe majoritatea indicilor ședința de tranzacționare de joi
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în creştere pe majoritatea indicilor şedinţa de tranzacţionare de joi iar ...
Congo a încheiat un contract de sponsorizare de 40 de milioane de euro cu clubul de fotbal FC Barcelona
Congo a încheiat un contract de sponsorizare de 40 de milioane de euro cu clubul de fotbal FC Barcelona
Republica Democratică Congo a convenit să achite peste 40 de milioane de euro sub forma unei înţelegeri de sponsorizare ...
Barcelona își va reduce capacitatea de primire a navelor de croazieră
Barcelona își va reduce capacitatea de primire a navelor de croazieră
Municipalitatea din Barcelona a anunţat joi că, până în 2030, îşi va reduce capacitatea de primire a navelor de croazieră, ...