Piața crypto în creștere: criptomonede noi ce pot fi catalizatorul fenomenului

Memecoin-urile sunt în continuă creștere, iar mai multe criptomonede noi dinamice cunosc o popularitate semnificativă în acest an. Base Dawgz este una dintre acele criptomonede noi care au atras atenția investitorilor datorită detaliilor autentice pe care le-a introdus în domeniul crypto.
Ion Dobreanu - mar, 23 iul. 2024, 12:01
Piața crypto în creștere: criptomonede noi ce pot fi catalizatorul fenomenului

Conceptul său multi-chain îl poziționează ca un proiect promițător, iar facilitățile pe care le oferă acest amănunt motivează pasionații crypto să investească în pre-vânzarea Base Dawgz.

Platforma a adunat deja 2,6 milioane de dolari, iar cifra continuă să crească pe măsură ce proiectul se promovează ca o revoluție a spațiului memecoin-urilor.

CUMPĂRĂ BASE DAWGZ

 

Base Dawgz este încă valabil în pre-vânzare

Tokenul $DAWGZ combină spiritul de aventură cu tema base jumping-ului, fiind inspirat de meme-urile cu mascote Shiba Inu. Acestea sunt detaliile care au ajutat proiectul să-și atingă scopurile. Pentru a crește implicarea comunității și a recompensa membrii activi, Base Dawgz a lansat o campanie inovatoare de airdrop.

Investitorii pot câștiga puncte pentru implicare și creativitate. Acest lucru este disponibil prin crearea și distribuirea meme-urilor sau a altor tipuri de conținut, menționând proiectul. Ulterior, în perioada de pre-vânzare, aceste puncte vor putea fi transformate în tokenuri $DAWGZ.

Pe lângă airdrop, există și un program de recomandare în desfășurare. Prin intermediul lui, persoana care recomandă proiectul primește 10% din suma achiziției de tokenuri plătită în USDT. Acesta este unul dintre cele mai generoase programe de acest tip, remunerând membrii activi ai comunității pentru promovarea proiectului.

 

Investitorii care doresc să participe la pre-vânzarea Base Dawgz pot achiziționa tokenuri $DAWGZ folosind o varietate de criptomonede și stablecoin-uri care sunt integrate pe mai multe blockchain-uri. Printre acestea se numără USDT, USDC, BUSD, ETH, BNB, SOL și AVAX. Prețul tokenurilor $DAWGZ este de 0,006405 de dolari per token.

Pre-vânzarea oferă 1,6 miliarde de tokenuri, ceea ce reprezintă 20% din suma totală disponibilă, cu un preț minim de cumpărare de 5 dolari pe tranzacție. Prețul tokenului va crește treptat pe măsură ce proiectul va deveni mai solicitat până la încheierea pre-vânzării.
Criptomoneda oferă avantaj celor care achiziționează tokenul înainte ca acesta să fie listat pe exchange-uri.

 

Base Dawgz continuă să fie un subiect de discuție pe rețelele sociale

Base Dawgz intră în lumea memecoin-urilor cu un concept revoluționar. Proiectul este disponibil pe mai multe blockchain-uri. Deși ecosistemul său principal se află pe Base Chain, tokenul $DAWGZ funcționează perfect și pe Ethereum, Solana, Binance Smart Chain și Avalanche.

Acest concept oferă utilizatorilor o libertate sporită în explorarea spațiului descentralizat, permițându-le să depășească limitările unui singur blockchain. Rețele precum Solana și Ethereum găzduiesc deja multe criptomonede noi, unde tokenuri precum Pepe, Dogwifhat,
Bonk și Floki depășesc constant o capitalizare de piață de 1 miliard de dolari.

Blockchain-ul nativ al proiectului Base Dawgz, Base, este la fel de popular ca celelalte enumerate. Memecoin-ul său principal, Brett, a depășit recent pragul de 1 miliard de dolari capitalizare de piață. De asemenea, poziționându-se în top 10 criptomonede noi cu tematică meme, după rezultatele capitalizării.

Pagina de YouTube „99 Bitcoins” și-a expus părerea despre acest memecoin viral. După opinia youtuberilor, Base Dawgz ar putea fi unul dintre acele criptomonede noi care își vor crește valoare de 100 de ori. Aceste concluzii au fost făcute inclusiv în baza rezultatelor remarcabile înregistrate de memecoin de la începutul pre-vânzării.

Dezvoltatorii acestei criptomonede noi vor face orice pentru a atrage noi membri în comunitate și a crește prezența online. Aici vor fi implicate inclusiv canalele de socializare precum grupul Base Dawgz X și Telegram. Rețelele sociale sunt un spațiu de promovare continuă, iar internauții pot ajuta proiectul să evolueze.

 

CUMPĂRĂ BASE DAWGZ

Base Dawgz a fost supus unui audit, și anume SolidProof, o companie respectată în domeniul securității crypto. Rezultatul auditului este unul pozitiv, iar proiectul este considerat sigur.

Una dintre explicațiile pentru succesul strângerii de fonduri de 2,5 milioane de dolari ar putea fi disponibilitatea tokenului pe cinci blockchain-uri diferite în timpul pre-vânzării. Totuși, programul generos de recompense al proiectului Base Dawgz ar putea fi un alt factor determinant.

 

 

Pentru recompense proiectul a alocat 15% din suma totală oferită de proiect. Conform datelor Tokenomics, câte 20% sunt alocate pentru mizare, lichiditate și pre-vânzare.

 

Procesul de staking al proiectului Base Dawgz

Deținătorii tokenurilor $DAWGZ pot primi recompense suplimentare prin staking. Oferind o rată anuală procentuală a randamentului (APY) de peste 1.600%, staking-ul reprezintă o opțiune atractivă de a maximiza câștigurile în perioada premergătoare încheierii pre-vânzării.

Deși, momentan, staking-ul este disponibil doar pe rețeaua Ethereum, echipa Base Dawgz își propune să introducă această funcționalitate și pe Solana, aliniindu-se astfel cu strategia lor multi-chain.

Base Dawgz își dezvăluie planurile detaliate printr-o foaie de parcurs împărțită în patru faze. Lansarea pre-vânzării aceste criptomonede noi marchează prima etapă, concentrată pe strângerea de fonduri necesare. A doua fiind dezvoltarea rețelelor sociale, după câte am mai menționat.

După care urmează finalizarea pre-vânzării și este urmată de listarea tokenului pe un exchange descentralizat. Faza finală are ca obiectiv listarea pe un exchange centralizat și continuă eforturile de marketing pentru consolidarea comunității.

Criptomonede noi similare, precum Dogeverse, au atras recent investiții de 15 milioane de dolari. Acest rezultat a demonstrat interesul investitorilor pentru tokenuri inovatoare care oferă funcționalitate cross-chain și interacțiune puternică cu comunitatea.

Aceasta ar putea fi ultima șansă de a achiziționa tokenuri la un preț avantajos înainte de o creștere semnificativă. Din acest motiv investitorii sunt îndemnați să ia o decizie cât mai curând, dar înainte de aceasta studiați bine proiectul de sinestătător.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – secretar de stat
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – ...
Constructorul austriac Porr a a atins astăzi o bornă importantă pe șantierul secțiunii 4 Tigveni - Curtea de Argeș a A1 Sibiu - Pitești, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi,......
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Parcul Grozăvești a intrat în linie drepată, a scris pe pagina sa de facebook primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian ...
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă IKEA, Animax și Tedi
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă ...
Centrul comercial Supernova Constanța anunță extinderea portofoliului prin deschiderea unor noi magazine, cu scopul de ...
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei Sebastian Burduja a semnat joi două contracte de finanţare prin Investiţia 4.3 şi un contract prin ...