UPDATED Se deschide prima plajă artificială urbană din România. Cum arată și cât costă FOTO

Dezvoltatorul Forty Management deschide miercuri, 12 iunie, Lagoon Park Bucharest - Lagoon Park - primul proiect de tip Public Access Lagoon (PAL) din Europa, a anunțat compania.
Andrada Ghira - lun, 10 iun. 2024, 14:45
UPDATED Se deschide prima plajă artificială urbană din România. Cum arată și cât costă FOTO

UPDATE 17:17 Plaja cu nisip are o suprafață de 11.000 de mp și sunt disponibile 1.50 de șsezlonguri premium și alte 100 VIP. De asemenea, vor funcționa două restaurante cu 1.000 de mp de terase și servire la șezlong.  Prețul de închiriere a unui șezlong este de 120 de lei/persoană de luni până vineri și 140 de lei/persoană sâmbăta și duminica între orele 09 și 14.

Între orele 09 și 19, prețul este de 230 lei/persoană de luni până vineri și 280 de lei/persoană în weekend.

Știrea inițială

Deschiderea primei plaje artificiale dintr-o capitală europeană este programată peste două zile. Investiția a fos de 33 de milioane de euro și face parte din Central District Lagoon City, care este un proeict mixt ce va avea și un hotel Radisson.

„Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură. Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de mp într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de doi metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, două restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio”, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

PLaja artificiala Bucuresti

Central District Lagoon City va implementa pentru prima dată în Europa de Centrală și de Est tehnologia patentată Crystal Lagoons®, care permite construirea și întreținerea unor lagune artificiale cu apă turcoaz, de dimensiuni nelimitate, eficiente din punct de vedere al costurilor și al consumului de energie.

Radisson Lagoon Hotel București va fi situat în cadrul Lagoon City, care va mai include 401 de apartamente, 9.200 de mp de spații comerciale și de servicii, o clădire de birouri clasa A cu suprafața de 8.500 mp, precum și nenumărate alte facilități – practic un oraș in oraș cu toate destinațiile necesare locuirii urbane, cu facilitățile unui resort de la malul mării.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul de la Atena se așteaptă ca turismul să aducă anul viitor Greciei venituri de peste 20 de miliarde de euro
Guvernul de la Atena se așteaptă ca turismul să aducă anul viitor Greciei venituri de peste 20 de miliarde de euro
Veniturile Greciei din turism ar urma să depăşească 20 miliarde de euro anul acesta, iar primele semne pentru anul viitor sunt pozitive, a declarat marţi ministrul elen al Turismului, Olga......
Turcia dorește să încheie un acord de demarcație maritimă cu noile autorități din Siria
Turcia dorește să încheie un acord de demarcație maritimă cu noile autorități din Siria
Turcia îşi propune să încheie un acord de demarcaţie maritimă cu Siria după ce un guvern permanent va fi format la ...
Ministrul bulgar al Turismului, Evtim Miloshev: Deficitul de angajați din stațiunile de iarnă nu poate fi acoperit decât cu personal străin
Ministrul bulgar al Turismului, Evtim Miloshev: Deficitul de angajați din stațiunile de iarnă nu poate fi acoperit decât ...
Rezolvarea deficitului de angajaţi în staţiunile de iarnă din Bulgaria nu va fi posibilă fără a face angajări din ...
Fitch a coborât perspectiva de rating a Romgaz de la stabilă la negativă
Fitch a coborât perspectiva de rating a Romgaz de la stabilă la negativă
Agenţia de rating Fitch a revizuit perspectiva ratingului acordat Romgaz de la stabilă la negativă şi a confirmat rating-ul ...