Platforma de publicitate Huawei Ads devine Petal Ads

Huawei redenumește Huawei Ads, platforma ecosistemelor de publicitate pentru telefonia mobilă, în Petal Ads. Mișcarea marchează un nou capitol de creștere pentru platforma publicitară aflată într-un plin proces de dezvoltare și care de la lansarea oficială din 2020, și-a mărit de nouă ori rețeaua de agenții de publicitate și de patru ori rețeaua de editori.
Lidia Neagu - joi, 16 feb. 2023, 14:50
Platforma de publicitate Huawei Ads devine Petal Ads

Huawei se așteaptă ca Petal Ads să crească și în 2023. Platforma va continua să funcționeze într-un ecosistem care interconectează 730 de milioane de utilizatori activi de dispozitive Huawei în fiecare lună și va pune un accent puternic pe direcționarea contextuală alimentată de inteligența artificială (AI).

Întrucât compania urmărește creșterea pe termen lung a parteneriatelor, a siguranței și a transparenței oferite de marcă, în acest an ea va pune accentul pe domenii cheie de interes pentru platformă. 

„Petal Ads este un element cheie de business, iar platforma noastră colaborează în mod direct atât cu clienți, companii sau mărci, cât și cu agenții de publicitate. Ne dorim să creștem din ce în ce mai mult în acest segment de business care se află în continuă dezvoltare, având ca principale surse de trafic telefoanele Huawei și AppGallery. Anul 2023 pare un an promițător având în vedere faptul că avem deja parteneri certificați aici, în România, care colaborează cu noi, ca de exemplu Canopy, Moloso, Mavericks și Sense8 Digital Technology, iar această listă este într-o continuă creștere”, a declarat Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

Rebranding-ul semnalează evoluția platformei care servește comportamentul clienților aflat în schimbare, nu doar pe dispozitivele Huawei, ci pe toate dispozitivele. Pe lângă faptul că operează pe propriul trafic de calitate și pe date care acoperă întreg canalul utilizatorului Huawei, platforma își extinde și piața pentru a ajunge la date de la terți, un factor cheie pentru care în prezent atrage zilnic 4 miliarde de solicitări. 

La fel ca toate produsele Petal, Petal Ads va poziționa inovația în centrul planului de dezvoltare. În ultimii ani, serviciile din seria Petal au folosit progresele tehnice din domeniul mobile bazate pe inteligența artificială, servicii bazate pe locație și instrumente creative de editare pentru a oferi mai multe opțiuni și capabilități deschise pentru piața europeană.

Sustenabilitatea care se regăsește în publicitatea digital este un obiectiv important al mărcii Petal Ads. În prezent, Huawei reduce latența și îmbunătățește eficiența prin utilizarea de noi tehnologii, cum ar fi 5G, pe toate platformele sale, în conformitate cu angajamentele de sustenabilitate din industria de publicitate. Acest lucru va avea ca rezultat un ecosistem în care veniturile și sustenabilitatea pot merge mână în mână. 

„Rebranding-ul la Petal Ads marchează o nouă eră în publicitatea pentru dispozitive inteligente, reflectând mai exact esența colaborativă de tip multichannel a platformei noastre și care recunoaște în același timp nevoile în schimbare ale consumatorilor și importanța durabilității.”, a declarat Jaime Gonzalo, Vice Președinte Huawei Mobile Services Europa. „Inovația noastră tehnică constantă în domenii precum big data, AR și învățarea automată, oferă agenților de publicitate instrumente puternice care le permit să ajungă și să interacționeze cu publicul pe mai multe dispozitive în siguranță. Scopul nostru este acela de a reuni toate elementele ecosistemului de publicitate în platforma noastră completă, nesaturată și în continuă dezvoltare. Nu doar pentru partenerii media, editorii și agenții de publicitate, ci și pentru MMP, controlul calității traficului, siguranța mărcii și organismele din industrie, astfel încât clienții să poată beneficia de experiențe publicitare remarcabile pe toate dispozitivele inteligente, oriunde s-ar afla în lume.” 

Principiile de bază care ghidează dezvoltarea reclamelor Petal Ads sunt: 

  • Încrederea care include construirea de experiențe publicitare folosind date primare pentru a se potrivi nevoilor clienților, în timp ce partenerii câștigă din rezultate eficiente;
  • Inovație, ceea ce înseamnă combinarea capacității hardware cu tehnologiile AI și cloud;
  • Creștere, unde se pune accent pe oferirea de oportunități de monetizare pentru editori și soluții de publicitate durabile pentru afaceri. 

În prezent Petal Ads cooperează cu peste 60 de agenții certificate la nivel global, iar o treime au sediul în Europa. Printre acestea se numără Canopy, Mavericks și Sense8 Digital Technology aflate în România. Petal Ads este, de asemenea, un membru de top al asociațiilor de publicitate IAB Europe și MMA. 

Petal Ads este o platformă de anunțuri mobile cu creștere rapidă și lider în industrie pentru editori, agenți de publicitate și agenți de marketing care doresc să stimuleze creșterea și să-și extindă audiența. 

Petal Ads își ajută partenerii să crească prin platforma sa extinsă de peste 360.000 de editori și agenți de publicitate aflați la nivel global și care provin dintr-o gamă diversă de peste 200 de industrii. Agențiile și companiile ajung la peste 730 de milioane.

Te-ar mai putea interesa și
Marcel Ciolacu: Planul pentru reducerea deficitului va fi mai întâi prezentat coaliției și după aceea va fi trimis la COmisia Europeană
Marcel Ciolacu: Planul pentru reducerea deficitului va fi mai întâi prezentat coaliției și după aceea va fi trimis la ...
Preşedintele Partidului Social Democrat Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, la Cornu, că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, nu i-a prezentat încă planul de măsuri pentru reducerea......
Autoritățle americane și-au dat acordul pentru ca gigantul american BlackRock să poată prelua pentru 12,5 miliarde de dolari compania Global Infrastructure Partners
Autoritățle americane și-au dat acordul pentru ca gigantul american BlackRock să poată prelua pentru 12,5 miliarde de ...
Comisia Federală de Reglementare a Energiei din Statele Unite a aprobat vineri tranzacția prin care fondul american de ...
Chrysler va rechema în service aproximativ 1,2 milioane de mașini din SUA din cauza unei probleme la sistemul ABS
Chrysler va rechema în service aproximativ 1,2 milioane de mașini din SUA din cauza unei probleme la sistemul ABS
Marca de automobile Chrysler, deținută de grupul Stellantis, recheamă aproximativ 1,2 milioane de vehicule din SUA din ...
Goldman Sachs se așteaptă ca OPEC+ să-și crească producția începând cu luna decembrie
Goldman Sachs se așteaptă ca OPEC+ să-și crească producția începând cu luna decembrie
Banca americană Goldman Sachs a anunțat vineri că și-a ajustat estimările privind producția de petrol realizată de ...