Prevânzarea Sealana de pe Solana strânge 500.000 USD

Prevânzarea noului proiect Sealana pentru tokenul său $SEAL a obținut un sprijin financiar impresionant de 500.000 de dolari, în primele două săptămâni de la lansare.
Ion Dobreanu - joi, 16 mai 2024, 05:19
Prevânzarea Sealana de pe Solana strânge 500.000 USD

Deși s-a născut pe blockchainul Solana, Sealana se prezintă, din punct de vedere tehnologic, ca un token cu o natură multichain. Widgetul de cumpărare de pe pagina principală a Sealana facilitează achizițiile $SEAL fără a fi afectate de barierele dintre blockchainuri. Orice posesor de Solana, Ethereum sau BNB își poate conecta portofelul crypto și poate achiziționa instantaneu Sealana la un preț fix de prevânzare de 0,022 USD per token.

Interesul pentru $SEAL și alte monede meme bazate pe Solana a crescut semnificativ în acest an, pe măsură ce Solana se poziționează ca o rețea care avansează rapid în fața Ethereum pentru a deveni infrastructura de bază pentru cele mai promițătoare monede meme ale viitorului.

Sealana își face loc în umbra unei alte monede meme virale Solana, ICO-ul Slothana ($SLOTH).

Cumpără Sealana

Slothana este partenerul de blockchain al Sealana și a strâns impresionanta sumă de 15 milioane de dolari într-o prevânzare care s-a încheiat recent, după o lună de la lansare. Acum, pe platforme de tranzacționare precum Raydium, Poloniex și XT.com, $SLOTH a cunoscut o creștere de 40%, în ultimele 24 de ore, datorită unui mecanism inteligent de ardere a tokenurilor care are loc ori de câte ori prețul înregistrează o creștere de un cent.

În acest context, pare că Sealana este următorul proiect care vine cu șanse de a produce o monedă meme virală pe blockchainul Solana. Există chiar indicii care sugerează că echipa din spatele acestei inițiative ar putea fi formată din aceiași arhitecți care au creat și popularizat cu succes Slerf ($SLERF), moneda meme originală a comunității crypto.

De asemenea, există zvonuri că echipa din spatele Sealana dorește să lanseze o nouă monedă meme de amploare, după ce au experimentat o eroare majoră în cazul SLERF, când o ardere accidentală de tokenuri, în valoare de 10 milioane de dolari, a fost declanșată înainte de a vedea depășirea proiectului Slothana în popularitate.

Sealana face parte din noul val de monede meme de pe Solana

Sealana și-a găsit inspirația pentru tema proiectului într-un personaj cunoscut în mediul online, Gamer Guy din celebrul episod al South Park, World of Warcraft. Acest personaj a devenit rapid un meme viral datorită trăsăturilor sale distinctive: ochelarii de sticlă grosolani, privirea fixată pe ecran, camera dezordonată și, desigur, silueta.

Gamer Guy a devenit un simbol pentru mulți, de la pasionații de jocuri care petrec ore întregi în fața calculatorului, până la cei care se recunosc în figura unui leneș modern. În timp ce Sealana navighează prin biroul său, înconjurate de ambalaje de chipsuri și conserve de ton, este evident că se identifică cu această imagine.

Sealana a ales să-și lanseze prevânzarea prin intermediul Solana pentru că acest blockchain, al doilea ca importanță în lumea crypto, a devenit principalul loc de lansare a monedelor meme de mare amploare. Într-un interval relativ scurt de timp, proiecte precum DogWifHat ($WIF), Bonk ($BONK), Book of Meme ($BOME) și Popcat ($POPCAT) au reușit să se claseze printre primele zece monede meme după capitalizarea de piață. Și cererea pentru astfel de monede meme este în continuă creștere, oferind o oportunitate importantă pentru proiecte precum Sealana.

Această creștere a popularității monedelor meme vine pe fondul ascensiunii spectaculoase a rețelei Solana în lumea crypto. Solana este pe cale să detroneze BNB și să devină a treia cea mai mare criptomonedă după capitalizarea bursieră. În prezent, rețeaua găzduiește o economie digitală evaluată la peste 4 miliarde de dolari în valoare totală blocată (TVL), cu peste 1,16 milioane de utilizatori activi și peste 2.500 de dezvoltatori activi lunar.

Toate aceste semne sugerează că anul în curs ar putea fi un catalizator major pentru industria crypto în ansamblu și pentru rețeaua Solana în special.

Cumpără Sealana

Efectele înjumătățirii și ale ETF-urilor

Prețurile crypto, care par să stagneze după o perioadă de creștere la începutul acestui an, sunt oglinda unei piețe care se pregătește pentru o perioadă de consolidare înainte ca efectele unei actualizări de soft Bitcoin, cunoscută sub numele de „înjumătățire”, să devină vizibile.

Această reducere la jumătate a recompenselor din minat, de la 6,25 BTC pe bloc la 3,125, a avut ca efect reducerea la jumătate a apariției de noi BTC. Odată cu Bitcoin stabilind noi maxime istorice anul acesta, după aprobarea de către SUA a produselor de investiții spot Bitcoin în ianuarie, mulți analiști prevăd că această criptomonedă va deveni mult mai valoroasă, având în vedere reducerea ofertei de Bitcoin.

Ultimele trei înjumătățiri au adus o valoare semnificativă pieței în termen de un an de la fiecare actualizare.

Astfel, se anticipează că acest eveniment va stimula apariția altor monede meme importante în viitorul apropiat. De data aceasta, proiectele Solana și cele legate de aceasta sunt așteptate să fie la vârful acestor creșteri.

Potențiala aprobare de către SUA a ETF-urilor Ethereum, care este programată să aibă loc joi, săptămâna viitoare, ar putea fi, de asemenea, un stimulent pentru proiectele bazate pe Solana, care sunt considerate principalii competitori ai Ethereum.

Articol susţinut de Solana.

Te-ar mai putea interesa și
Industria de fast fashion, piață de miliarde de dolari. Shein și Temu, în vizorul autorităților europene
Industria de fast fashion, piață de miliarde de dolari. Shein și Temu, în vizorul autorităților europene
În vreme ce marii jucători din industria luxului au dificultăți, companiile de fast fashion sunt disruptive și extrem de profitabile, ceea ce creează probleme de la gestionarea deșeurilor la......
Prima investiție a BMW în România: s-a inaugurat hubul BMW TechWorks România la Cluj-Napoca
Prima investiție a BMW în România: s-a inaugurat hubul BMW TechWorks România la Cluj-Napoca
BMW TechWorks, prima investiție majoră a grupului german BMW în România, dezvoltată împreună cu NTT Data a fost inaugurată ...
Record pentru cererea de aur. Cel mai bun trimestru  din 2016 şi până acum – analiză Tavex
Record pentru cererea de aur. Cel mai bun trimestru din 2016 şi până acum – analiză Tavex
Cererea globală de aur, inclusiv achiziţiile extra-bursiere (OTC), este de 1.238 de tone pentru primul trimestru al acestui ...
Volkswagen critică decizia UE de a impune suprataxe pentru importurile de vehicule electrice chineze
Volkswagen critică decizia UE de a impune suprataxe pentru importurile de vehicule electrice chineze
Cel mai mare producător european de automobile, grupul german Volkswagen, a criticat joi decizia Comisiei Europene de a ...