Proiect unic în asigurările din România. Angajații unei firme din top, voluntari în construcții: O școală a fost complet renovată

10 09. 2024
playouth asirom renovare scoala

” Asirom VIG anunță finalizarea unui proiect de voluntariat remarcabil prin care școala primară din satul Tântava, comuna Grădinari, județul Giurgiu, a fost complet renovată de o echipă de 100 de voluntari entuziaști, angajați ai echipei Asirom. „, transmite un comunicat al companiei.

Școala, formată din patru clase de studiu, o cancelarie, un grup sanitar, hol și băi aflate în curte, a fost complet renovată în cadrul acestei inițiative. Toate sălile de curs, grupul sanitar, holul și cancelaria au fost zugrăvite, parchetul a fost înlocuit, iar mobilierul vechi a fost înlocuit cu unul nou, modern și adecvat nevoilor educaționale ale elevilor. De asemenea, băile au fost renovate complet, asigurându-se condiții decente și igienice pentru toți elevii și cadrele didactice. Mai mult, fiecare copil va avea de azi înainte dulapiorul lui, iar în clase și pe hol îi va aștepta un loc de lectură și joacă.

” Suntem mândri de efortul colectiv al voluntarilor noștri care și-au dedicat timpul și energia pentru a face o schimbare pozitivă în viața elevilor din Tântava. Educația este un pilon fundamental pentru dezvoltarea unei societăți, iar Asirom este angajat în susținerea proiectelor care aduc o diferență reală în comunități”, a declarat Mădălin Roșu, Președinte al Directoratului Asirom Vienna Insurance Group.

Citește și: Cel mai tânăr CEO din asigurări, viziune nouă pentru piața din România – produse pentru orice risc și servicii „de la om la om”. Mădălin Roșu vrea să schimbe percepția asupra asigurărilor cu produse dedicate inclusiv zonei rurale. Focus pe tineri

Proiectul face parte dintr-o serie de inițiative de responsabilitate socială ale Asirom, menite să sprijine educația, cultura și bunăstarea comunităților din întreaga țară. Prin implicarea angajaților și a partenerilor noștri, Asociația PlaYouth, Asirom demonstrează o dată în plus angajamentul său față de dezvoltarea durabilă și sprijinirea zonelor rurale, unde resursele sunt adesea limitate.

Suntem extrem de recunoscători celor 100 de voluntari care au transformat această școală și ne-au ajutat să facem imposibilul posibil. A fost nevoie doar de multă planificare și dorința de a face bine, iar energia, cooperarea și implicarea activă se vede în rezultatul muncii voluntarilor, a mentionat Ana Stănescu, Președinte PlaYouth.