Proiecte fierbinți: Cele mai bune altcoins de cumpărat 2024

Criptomonedele au cunoscut o perioadă dificilă în ultima lună. Unele memecoin-uri, însă, au înregistrat rezultate fenomenale, poziționându-se ca cele mai bune altcoins de cumpărat 2024. Printre favoriții investitorilor se numără Pepe Unchained, WienerAI, Shiba Shootout și Base Dawgz.
Ion Dobreanu - lun, 15 iul. 2024, 15:16
Proiecte fierbinți: Cele mai bune altcoins de cumpărat 2024

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

Fiecare dintre aceste criptomonede meme dețin un detaliu interesant și diferit. Utilizatorii par a fi atrași de proiectele autentice și continuă să susțină proiectele nou apărute pe piața crypto. Dar care ar fi, totuși, cel mai bun memecoin al acestei perioade?

Pepe Unchained îl face pe Pepe independent

Pepe Unchained este noua criptomonedă meme care a făcut furori datorită conceptului său creativ. Dezvoltatorii au decis să prezinte personajul Pepe dintr-o altă perspectivă. De această dată mascota este liberă, aflându-se pe propriul blockchain.

Având la bază succesul predecesorului său, acest token își propune să ofere oportunități semnificative de profit. Astfel abordând totodată unele dintre problemele comune cu care se confruntă monedele bazate pe Ethereum.

Una dintre caracteristicile cheie ale Pepe Unchained este modul său de a rezolva problemele de scalabilitate ale rețelei Ethereum. Prin trecerea la un blockchain de Layer 2 ,cunoscut sub numele de Pepe Chain, proiectul promite tranzacții de 100 de ori mai rapide și mult mai rentabile decât cele de pe rețeaua Ethereum.

Proiectul și-a demonstrat deja potențialul printr-o pre-vânzare de mare succes, adunând peste 3,5 milioane de dolari la doar câteva săptămâni de la lansarea primei etape.

Concentrându-se pe aspecte cheie precum viteza și costul tranzacțiilor, în timp ce planifică strategic alocarea tokenurilor, Pepe Unchained se poziționează ca una din cele mai bune altcoins de cumpărat 2024. Succesul timpuriu al proiectului și abordarea inovatoare sugerează că acesta ar putea fi un adaos valoros la portofoliul oricărui investitor.

Pentru a deține $PEPU, investitorii trebuie să investească 0.0084261 dolari. Acest preț este relativ mic, în comparație cu cel care poate fi stabilit după listarea memecoin-ului. Următorul pas este transferul ETH, USDT, BNB, pentru a primi $PEPU. De asemenea, poate fi utilizat cardul bancar, iar tokenurile vor putea fi revendicate după finalizarea perioadei de pre-vânzare.

WienerAI a intrat pe piață cu o pre-vânzare inovativă

WienerAI este un alt memecoin care a explodat în acest an. Criptomoneda cu un câine wiener pe interfață este mai mult decât un simplu proiect crypto. Acest memecoin oferă investitorilor un ajutor virtual, care îi va îndruma în procesul de achiziție, păstrare sau vânzare a tokenurilor.

CUMPĂRĂ WIENERAI

WienerAI intră în arenă cu o abordare inovatoare și anume tranzacționarea bazată pe inteligență artificială. Bot-ul sofisticat al platformei este capabil să analizeze piețele, să identifice cele mai bune altcoins de cumpărat 2024 și să prezică fluctuațiile prețurilor. Această tehnologie de ultimă generație oferă utilizatorilor un avantaj competitiv semnificativ.

Succesul proiectului este deja evident. Pre-vânzarea s-a bucurat de o popularitate uriașă, adunând peste 7,4 milioane de dolari. În prezent, prețul tokenului este de $0.00073, iar o creștere a prețului este iminentă.

Un alt aspect important al ecosistemului WienerAI este mizarea. Proiectul oferă o rată anuală a dobânzii (APY) atractivă de 157%. Această caracteristică a determinat plasarea în staking a unui număr impresionant de 6.5 miliarde de tokeni $WAI, demonstrând încrederea puternică a comunității în proiect.

Pentru mizare, platforma a alocat 20% din suma totală de 69 de miliarde de tokenuri. Pentru pre-vânzare sunt disponibile 30%, iar recompensele comunității vor fi oferite din 20% din totalul valabil.

WienerAI combină tehnologia inteligenței artificiale de ultimă generație cu o interfață ușor de utilizat și recompense atractive pentru staking.

Proiectul se poziționează ca un concurent promițător pe piața de cele mai bune altcoins de cumpărat 2024.

Shiba Shootout este pregătit să lupte pentru locul său în cele mai bune altcoins de cumpărat 2024

Dezvoltatorii proiectului Shiba Shootout au optat pentru o tematică mai mult decât curajoasă atunci când au creat proiectul. Mascotele acestuia sunt câinii Shiba Inu sau mai bine spus mareșalii Shiba Inu. Cu înfățișarea unor cowboy curajoși, sunt pregătiți să cucerească preria și piața crypto.

În sine, Shiba Shootout este un joc Play-to-Earn unic, care îmbină entuziasmul aventurilor din Vestul Sălbatic cu lumea dinamică a criptomonedelor. Jucătorii își asumă rolul unor cowboy Shiba Inu, participând la dueluri palpitante și elaborând strategii pentru a câștiga tokenuri $SHIBASHOOT.

O caracteristică interesantă este Loteria Lucky Lasso, care oferă distribuții regulate de premii și adaugă un element de șansă și suspans jocului.

De asemenea, sesiunile de Token Governance Roundup le permit deținătorilor de tokenuri să participe la deciziile legate de proiect prin vot. Astfel asigurându-se că vocea comunității este luată în considerare în evoluția jocului.

Altă caracteristică diferită a Shiba Shootout este Cactus Staking. Acesta permite utilizatorilor să își blocheze tokenurile pentru a obține recompense, oferind avantaje pe termen lung deținătorilor.

Prin funcționalitatea Savings Saddlebags, câștigurile platformei sunt împărțite cu deținătorii de tokenuri, transformând deținerea pasivă într-o oportunitate activă de a genera venituri.

Pre-vânzarea $SHIBASHOOT a atras rapid atenția, adunând peste 600.000 de dolari în doar câteva zile. Această strângere rapidă de fonduri subliniază interesul puternic și potențialul de creștere al proiectului Shiba Shootout, poziționându-l ca unul dintre cele mai bune altcoins de cumpărat 2024.

Base Dawgz duce memecoin-urile la un alt nivel

Base Dawgz este unicul proiect care deține o mascotă câine și este disponibil pe mai multe blockchain-uri concomitent. Conceptul multi-chain al Base Dawgz oferă investitorilor multe avantaje competitive, introducându-l printre cele mai bune criptomonede de cumpărat 2024.

Această strategie inovatoare permite reducerea costurilor de tranzacție, îmbunătățirea vitezei și scalabilității rețelei, oferind totodată o experiență stabilă utilizatorilor.

Deși blockchain-ul principal este Base, utilizatorii pot achiziționa tokenuri $DAWGZ și prin intermediul rețelelor Ethereum, Solana, Binance Smart Chain și Avalanche. Această flexibilitate oferă avantaje suplimentare pentru utilizatori.

Prin intermediul programul Share2Earn, utilizatorii sunt recompensați pentru crearea și distribuirea conținutului pe rețelele sociale. Utilizatorii pot câștiga puncte care ulterior pot fi transformate în tokenuri $DAWGZ.

Prețul actual al unui token $DAWGZ este de doar $0.0061, reprezentând o oportunitate atractivă pentru investitorii care doresc să se implice în proiect înainte de listarea lui pe piață.

Prin urmare, memecoin-urile devin o opțiune din ce în ce mai populară și solicitată de investitorii timpurii. Pentru a nu rata cele mai noi știri din lume acestora, utilizatorii sunt îndemnați să urmărească rețelele sociale la cele mai bune altcoins de investit 2024.

Articol susţinut de PEPE UNCHAINED, WIENERAI, BASE DAWGZ şi SHIBA SHOOTOUT.

Te-ar mai putea interesa și
Marcel Ciolacu: Planul pentru reducerea deficitului va fi mai întâi prezentat coaliției și după aceea va fi trimis la COmisia Europeană
Marcel Ciolacu: Planul pentru reducerea deficitului va fi mai întâi prezentat coaliției și după aceea va fi trimis la ...
Preşedintele Partidului Social Democrat Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, la Cornu, că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, nu i-a prezentat încă planul de măsuri pentru reducerea......
Autoritățle americane și-au dat acordul pentru ca gigantul american BlackRock să poată prelua pentru 12,5 miliarde de dolari compania Global Infrastructure Partners
Autoritățle americane și-au dat acordul pentru ca gigantul american BlackRock să poată prelua pentru 12,5 miliarde de ...
Comisia Federală de Reglementare a Energiei din Statele Unite a aprobat vineri tranzacția prin care fondul american de ...
Chrysler va rechema în service aproximativ 1,2 milioane de mașini din SUA din cauza unei probleme la sistemul ABS
Chrysler va rechema în service aproximativ 1,2 milioane de mașini din SUA din cauza unei probleme la sistemul ABS
Marca de automobile Chrysler, deținută de grupul Stellantis, recheamă aproximativ 1,2 milioane de vehicule din SUA din ...
Goldman Sachs se așteaptă ca OPEC+ să-și crească producția începând cu luna decembrie
Goldman Sachs se așteaptă ca OPEC+ să-și crească producția începând cu luna decembrie
Banca americană Goldman Sachs a anunțat vineri că și-a ajustat estimările privind producția de petrol realizată de ...