Promovează-ți afacerea cu ajutorul sacoșelor personalizate!

Afacerea ta are nevoie constantă de promovare. Atât pentru a ajunge la noi posibili clienți, cât și pentru a menține legătura cu clienții actuali. Iar atunci când le oferi și când promovezi produse de calitate clienții tăi se vor simți speciali, importanți.
Ion Dobreanu - mie, 01 sept. 2021, 16:29
Promovează-ți afacerea cu ajutorul sacoșelor personalizate!

Și la fel de mult precum produsul în sine contează și ambalajele pe care le oferi. De aceea Pungescu vine în ajutorul tău cu pungi biodegradabile personalizate – pentru a-ți promova afacerea într-un mod eficient, productiv și care nici nu are influențe negative asupra mediului înconjurător!

De la plastic la biodegradabil – De ce e important să protejăm mediul?

Una dinte cele mai mari surse de poluare care ataca planeta este plasticul. Acest lucru se datorează consumului foarte mare de plastic care generează o producție masivă. Plasticul este folosit – sau cel puțin era, până acum puțin timp – pentru a produce majoritatea ambalajelor: pungile pentru legume din supermarket, caserolele pentru mâncarea to-go de la restaurante sau din magazine, ambalaje de plastic pentru electronice, haine, colete și așa mai departe. Iar un consum atât de ridicat înseamnă și o cantitate de deșeuri produsă extrem de mare. Atât producția cât și procesul de descompunere a plasticului sunt două procedee extrem de poluante care afectează planeta.

De aceea unele ambalaje din plastic au început să fie interzise. Tocmai pentru a reduce poluarea și pentru a începe un proces de vindecare a planetei, de creare a unui mediu mai sigur pentru noi, locuitorii acesteia.

Pungescu se numără printre producătorii de sacoșe personalizate care s-au adaptat cel mai repede schimbării impuse de noua lege din 2019. Simion Octavian, manager Pungescu, ne-a povestit despre parcursul lor: ”Ne-am adaptat numaidecât noii legislații europene și românești, prin începerea producției de pungi biodegradabile și compostabile. Toate pungile produse de noi respectă standardul European EN13432, iar toate produsele sunt testate TUV, având certificare care atestă acest lucru.”

Pungescu produce pungi din granulă BIO, din resurse regenerabile produse în Germania. Ei sunt de părere că prin reciclare se poate închide lanțul de consum de plastic. Așa că au făcut din misiunea companiei lor nu doar producerea celor mai calitative pungi biodegradabile, ci și educarea consumatorilor și promovarea unui comportament eco-friendly.

Simion Octavian mai spune că ”Pungescu îndeamnă clienții și consumatorii finali la un consum responsabil și la un comportament înclinat spre reciclare.”

Așa că… ce te oprește din a comanda sacoșe personalizate biodegradabile de la Pungescu? Special pentru clienții lor au trecut în online, odată cu noile trenduri.

Pungi personalizate, viitorul promovării

Pungile personalizate sunt unele dintre cele mai inedite moduri în care îți poți promova afacerea. Mai ales atunci când sunt rezistente și create din materiale care nu atacă mediul înconjurător atunci când se descompun. Pentru că oricât de des ar fi pungile refolosite acestea tot vor ajunge aruncate la un moment dat. În plus, pungile de la Pungescu pot ajunge la tine într-un timp record – cel mai scurt timp de livrare în prezent – doar 4-5 zile de la plasarea comenzii finale!

Pungile personalizate de la Pungescu pot fi personalizate cu logo-ul afacerii tale sau cu orice alt mesaj sau grafică dorești. Astfel poți să îți expui imaginea afacerii către foarte mulți oameni care vor începe să asocieze afacerea ta cu una de încredere. Doar din această cauză văd atât de multe pungi cu logo-ul tău pe ele, nu? Dacă alegi personalizarea cu mesaje sau grafică specială, acesta este un mod inedit de a-ți promova afacerea, dar și de a face un pas mai aproape de clienți.

Despre Pungescu

Pungescu este unul dintre cele mai grele nume din industria pungilor personalizate din România. Au peste 2000 de clienți periodici și stabilesc mereu noi tendințe și ridică standardele pe piața ambalajelor.

Compania produce pungi biodegradabile în serii de minim 5000 de bucăți și chiar până la milioane de bucăți. În cât timp? Lunar!

Brand-ul Pungescu are în spate un grup cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro în 2020, iar scopul lor pentru 2022 este depășirea a 9 milioane de euro. Deoarece vor ca ambiția și interesul pentru produse de calitate, care să ajute planeta să fie răspândit în cât mai multe locuri. Sunt printre cei mai mari producători de sacoșe personalizate din România și anul 2020 le-a adus chiar parteneriate noi în țări străine: Austria, Germania și Spania.

Pungescu – prieten cu Natura – te îndeamnă să cumperi și tu sacoșe personalizate biodegradabile pentru a-ți promova mai eficient afacerea!

Te-ar mai putea interesa și
Purcari a încheiat un contract de market maker pentru acțiunile sale cu InterCapital
Purcari a încheiat un contract de market maker pentru acțiunile sale cu InterCapital
Purcari Wineries Public Company Limited a anunțat astăzi investitorii de la Bursa de Valori București că, în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr.5/2018 privind emitenții de......
Drum Expres Craiova – Pitești: A început trasarea marcajelor pe tronsonul 1 VIDEO
Drum Expres Craiova – Pitești: A început trasarea marcajelor pe tronsonul 1 VIDEO
Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis ...
Senatul a votat pentru creșterea cotei de participare a României la FMI
Senatul a votat pentru creșterea cotei de participare a României la FMI
Senatorii au aprobat, marţi, în plen, în calitate de for legislativ decizional, un proiect de lege iniţiat de Guvern ...
Update 3: Biden a ordonat armatei SUA doborârea rachetelor iraniene. Atac armat la Tel Aviv. Patru morți și șapte răniți. Iranul și-a început atacul promis împotriva Israelului. A lansat peste 100 de rachete împotriva statului evreu
Update 3: Biden a ordonat armatei SUA doborârea rachetelor iraniene. Atac armat la Tel Aviv. Patru morți și șapte răniți. ...
Update 3: Preşedintele american Joe Biden a ordonat marţi armatei americane să "ajute Israelul să se apere" împotriva ...