R Systems face angajări în oraşele București, Galați și Craiova, în care societatea are birouri, precum şi la nivel naţional pentru posturile în care angajaţii vor lucra integral „la distanţă”. Printre poziţiile deschise la R Systems se numără cele de ingineri Java, DevOps, cloud, testare, telecom.
R Systems are peste 250 de angajați în România, iar numărul acestora va spori în următorii ani pentru a susține ritmul de creștere a operaţiunilor din ţara noastră.
În cadrul R Systems, munca la distanță era o realitate și înainte de pandemie, noi oferind deja angajaților noștri posibilitatea de a lucra remote. Astfel, acest stil de lucru nu a fost resimțit ca un factor perturbator, ci ne-a ajutat să devenim mai eficienți, menținând, în același timp, nivelul de calitate a serviciilor. În perioada următoare, pentru a susține creșterea constantă a business-ului, ne concentrăm pe extinderea echipei printr-un proces de recrutare derulat la nivel național, nu numai în orașele unde avem sedii fizice. Ne păstrăm flexibilitatea și ținem cont de preferințele colegilor noștri legat de lucrul remote, astfel că le oferim profesioniștilor IT din toată țara posibilitatea de a ni se alătura de la distanță și de a se bucura, totodată, de pachete de beneficii atractive și o diversitate mare de proiecte și oportunități de dezvoltare”, a spus Raluca Rusu, CEO al firmei R Systems în Europa.
R Systems, furnizor global de servicii de tehnologie și analiză, are 25 de birouri regionale şi peste 4.000 de angajaţi în întreaga lume.
Compania are sediul central în EI Dorado Hills, California.
În Europa, compania are peste 400 de angajați și birouri în România, Polonia, Republica Moldova, Elveția și Regatul Unit, care furnizează servicii de transformare digitală pentru companii din telecomunicații, media digitale, banking, servicii de sănătate, transport și logistică.
Cererea de servicii IT (cloud transformation, automation, product engineering, big data & analytics) a crescut încă dinainte de pandemia de Covid-19 și s-a accelerat în ultimii doi ani. Numai în privința cererii pentru servicii de cloud computing, piața globală va crește de la 410,9 miliarde dolari în anul 2021 la 494,7 miliarde de dolari în anul 2022, respectiv până la 599,8 miliarde dolari în 2023, conform estimărilor Gartner, companie globală de cercetare și consultanță IT.