Reţeaua privată Regina Maria deschide în Băneasa un spital pentru copii şi femei cu 7 milioane de euro
Spitalul Băneasa este o construcţie de tip greenfield care se întinde pe o suprafaţă construită de 7.000 mp şi care este împărţită pe şapte niveluri. Investiţia în spitalul Băneasa se ridică la 7 milioane de euro.
ECONOMICA.NET a scris în exclusivitate în luna august despre planurile reţelei de sănătate Regina Maria de relocare a personalului maternităţii Băneasa în noua şi cea mai mare entitate a reţelei de sănătate.
Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie sub brandul Regina Maria (cunoscut ca Maternitatea Băneasa) care activează pe piaţă din 2008 şi personalul medical al spitalului au fost relocate în Spitalul Băneasa, au declarat în luna august pentru ECONOMICA.NET oficialii reţelei Regina Maria.
„Spitalul Băneasa este o entitate distinctă de Maternitatea Băneasa. Serviciile de obstetrică-ginecologie din maternitatea Regina Maria, alături de întreg personalul medical, vor fi relocate în Spitalul Băneasa”, au spus pentru reprezentanţii reţelei Regina Maria pentru Economica.net.
Spitalul Băneasa include patru săli de operaţie (obstetrică-ginecologie şi pediatrie), două săli de naştere, dintre care una cu posibilitatea naşterii în apă, 100 de paturi pentru mămici sau copii şi un etaj dedicat VIP, precum şi servicii de anestezie şi terapie intensivă, camere de gardă 24/24h pentru afecţiunile femeilor şi ale copiilor, ambulanţă, punct de transfuzie şi laborator de analize.
Dintre medicii care lucrează la Spitalul Băneasa amintim pe prof. univ. dr. Mihail Mircea Jianu, medic primar chirurgie și ortopedie pediatrică, dr. Hadi Rahimian, medic primar obstetrică-ginecologie, conf. dr. Doru Dumbravă, medic primar cardiologie pediatrică, dr. Mihaela Scheiner, medic primar neonatologie.