S-a lansat Homeland Beta, rețeaua de socializare cu maximum 10.000 de utilizatori

Chromosome Dynamics, companie de agri-tech listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, a lansat Homeland, în sistem închis. Aceasta este o “rețea de socializare și responsabilizare social”, cu maximum 10.000 de utilizatori, potrivit unui anunț remis Bursei de la București.
Ion Dobreanu - mie, 30 aug. 2023, 18:50
S-a lansat Homeland Beta, rețeaua de socializare cu maximum 10.000 de utilizatori

Homeland, disponibilă doar în sistem închis pentru moment, este o platformă care redefinește experiența utilizatorilor în mediul de socializare online și își propune să devină o forță pozitivă și inspirațională în rândul rețelelor de socializare.

”Homeland se angajează să ofere un mediu virtual sigur și pozitiv pentru toți utilizatorii săi. Într-o perioadă în care problema securității online devine tot mai importantă, Homeland se distinge prin eforturile sale pentru a crea un spațiu în care utilizatorii să se simtă în siguranță și respectați. În plus, contrastând cu „junk content”-ul care inundă alte platforme, Homeland pune în prim-plan conținutul de calitate prin selectarea intereselor încă de la crearea contului, oferind o resursă valoroasă pentru cei în cautare de cunoaștere și conexiuni semnificative. Versiunea beta a aplicației noastre începe să fie deja populată cu utilizatori care au înțeles viziunea Homeland și să ne susțină în această primă etapă din experiența de acasa”, spune Ionel Mugurel Gabriel.

In cadrul retelei Homeland, utilizatorii pot forma grupuri bazate pe interese (numite comunitati), astfel incat sa poata explora subiecte de interes in profunzime. Versiunea beta a aplicatiei ofera posibilitatea de a crea comunitati gratuite, urmand ca utilizatorii sa poata monetiza continutul distribuit in versiunea oficiala Homeland 1.0.

”Suntem încântati de lansarea rețelei de socializare Homeland pentru testarea internă. Deși în acest stadiu al aplicației nu va fi disponibilă opțiunea de a crea comunități plătite sau posibilitatea de promovare prin CHRDads – functionalități disponibile în versiunea oficială Homeland 1.0 de la finalul lunii septembrie – utilizatorii pot testa functionalitățile de bază, ajutându-ne la perfecționarea acestora și la eliminarea eventualelor probleme,” adaugă directorul Chromosome Dynamics.

 

Te-ar mai putea interesa și
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate amenzile
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate ...
Curtea Supremă a Braziliei a decis vineri că platforma socială X trebuie să mai plătească puțin peste 5 milioane de dolari din amenzile mai vechi neplătite la care se adaugă inclusiv una......
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Fostul președinte american Donald Trump a declarat vineri că va cere urmărirea penală a lui Google dacă va câștiga ...
ANM: Capitala și 15 județe sub Cod portocali de ploi pentru ziua de duminică. Bucureștiul și 20 de județe, sub Cod portocaliu de ploi abundente de duminică seara până luni dineața
ANM: Capitala și 15 județe sub Cod portocali de ploi pentru ziua de duminică. Bucureștiul și 20 de județe, sub Cod ...
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare meteo Cod portocaliu şi Cod galben de ...
România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze. Dar înmagazinează în continuare și și exportă gaze
România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze. Dar înmagazinează în continuare și și exportă gaze
Pe fondul unei producții ridicate de gaze naturale, România încă înmagazinează gaze la volume substanțiale, dar și ...