S-a lansat prima bere la borcan

Producătorul de bere Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, a lansat sub brandul Grolsch prima bere draught la borcan. Produsul va putea fi comercializat exclusiv în reţelele de baruri şi restaurante.
Economica.net - mie, 25 iun. 2014, 12:24
S-a lansat prima bere la borcan

Ursus Breweries, unul dintre cei mai importanţi producători de bere prezenţi pe plan local a lansat recent prima bere draught la borcan, potrivit unui comunicat al companiei. Ambalajul The Jar (Borcanul) este disponibil pentru brandul Grolsch în localuri selectate din toată țara. ” Cu un design inspirat de sticla cu Swing Top, The Jar le propune consumatorilor o experiență absolut unică în care se bea berea la draught, îi provoacă să privească lucrurile altfel și să depășească limitele convenționale impuse de consumul de bere la pahar sau halbă”, se menţionează în comunicat.

Potriviot oficialilor companiei, datorită sticlei din care este creat borcanul și cu ajutorul capacului unic pentru Grolsch, berea din interior își menține pentru mai mult timp prospețimea și gustul.

.În luna iunie, Grolsch a lansat și un multipack în interiorul căruia sunt scrise povești aparent absurde, dar care pot fi descifrate alături de prieteni. Mecanismul este simplu: unul dintre participanți are rolul de povestitor și cunoaște rezolvarea publicată pe Experimentalist.ro. Ceilalți trebuie să afle soluția, abordând o perspectivă creativă, prin întrebări bine alese.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell și Miller.

 SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente.SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. 

Te-ar mai putea interesa și
Economia subterană a României, în scădere la 13,1% în 2023 față de 31,3% în 2000
Economia subterană a României, în scădere la 13,1% în 2023 față de 31,3% în 2000
Economia subterană a României este pe o tendință de scădere în ultimii ani, ajungând la 13,1% din PIB în 2023, de la 31,3% din PIB, în 2000, 19,5%, în 2013, sau 15,1% în 2019, potrivit......
S-a depășit miliardul de euro. Bugetul plătește încă o tranșă de 143 de milioane de euro nerambursabili pentru centralele pe cărbune ale CE Oltenia, va fi ultima?
S-a depășit miliardul de euro. Bugetul plătește încă o tranșă de 143 de milioane de euro nerambursabili pentru centralele ...
Complexul Energetic Oltenia urmează să primească un grant de 705 de milioane de lei pentru ca centralele electrice pe ...
Uzina Automobile Dacia din Mioveni a asamblat modelul Jogger cu numărul 250.000
Uzina Automobile Dacia din Mioveni a asamblat modelul Jogger cu numărul 250.000
Un sfert de milion. La atât se ridică numărul vehiculelor Dacia Jogger produse la uzina Automobile Dacia de la Mioveni ...
Ce se va întâmpla cu porumbul american după 2 aprilie – analiză
Ce se va întâmpla cu porumbul american după 2 aprilie – analiză
Investitorii așteaptă data de 2 aprilie, când Statele Unite urmează să impună tarife și să decidă cu privire la ...