Sealana, Pepe și Bonk se poziționează încrezut în lista memecoin-urilor adorate de investitori

Sealana cucerește piața crypto din primele săptămâni de la lansarea proiectului, iar Pepe, Bonk și CatWifHat înregistrează recorduri la prețurile de achiziție.Token-urile acestor platforme sunt în continuă căutare de către investitorii timpurii, iar memecoin-urile depășesc așteptările pieței.
Ion Dobreanu - vin, 24 mai 2024, 13:50
Sealana, Pepe și Bonk se poziționează încrezut în lista memecoin-urilor adorate de investitori

Cumpără Sealana

 

Memecoin-urile își cresc brusc și semnificativ valoarea

Spațiul memecoin-urilor este în centrul atenției investitorilor care caută oportunități de profit rapid. Criptomonedele create în baza unor meme virale au înregistrat în ultima perioadă o creștere semnificativă a prețurilor token-urilor, făcându-se tot mai observate.

Pepe se află de câteva zile în momentul său de glorie, cât timp Bonk și CatWifHat își cresc neanticipat prețurile de tranzacționare. Acum, token-ul BONK poate fi achiziționat cu 0,0000312 USD, după creșterea sa de 23% din ultimile zile. Un alt token, CatWifHat, care nu se află în mainstream, a crescut cu 15%, ajungând la o sumă de tranzacție de 0,00000080 de dolari.

Cauza acestor creșteri poate fi potențiala activare a ETF Ethereum din această săptămână. Fondul tranzacțional, pe care SEC îl va prezenta pieței, poate afecta prețul a mai multor memecoin-uri. Acest fenomen se face deja observat și are un impact considerabil asupra criptomonedelor meme.

Fascinații crypto așteaptă cu nerăbdare impactul pe care îl va avea aprobarea ETF-ului pentru viitorul preț al criptomonedelor. Investitorii consideră că ar putea avea loc o creștere semnificativă a prețului token-urilor, fiind pregătiți să profite de oportunitate. Aceste concluzii se fac în urma analizei rezultatului lansării ETF Bitcoin, care a avut o influență majoră asupra memecon-urilor.

Memecoin-urile rămân a fi unele dintre cele mai căutate opțiuni pentru investiții, iar pasionații crypto nu ezită să le poziționeze în Top-ul clasamentului criptomonedelor.

Sealana continuă să adune investiții

De la lansarea memecoin-ului Sealana a trecut mai puțin de o lună, iar suma investițiilor în această criptomonedă face agitații printre investitori și nu numai. YouTuber-ul ClayBro a menționat că Sealana ar putea fi una din cele mai efective memecoin-uri de pe blockchain-ul Solana în anul curent. Această concluzie a fost făcută după ce platforma Sealana a strâns 2,2 milioane de dolari doar din pre-vânzare, fiind încă în prima etapă de prezentare a proiectului.

Sealana atrage investitori datorită contextului din spatele mascotei. Foca grasă, care reprezintă token-ul, a fost concepută după înfățișarea eroului Fat Guy din popularul serial animat „South Park”, episodul „Make love, not Warcraft”. Aceasta a avut de la bun început scopul de a cuceri piața criptomonedelor, aflându-se în pre-vânzare cu un preț accesibil. Acum un $SEAL poate fi cumpărat cu 0,022$, iar pasionații crypto par a fi foarte tentați să investească în acest memecoin.

Proiectul de pe Solana, Sealana, este urmărit activ și pe rețelele sociale. Aproape 5000 de utilizatori urmăresc pagina de Twitter al acestui memecoin, iar dezvoltatorii platformei oferă actualizări zilnice despre rezultatele pre-vânzării.

Memecoin-ul cu o focă americană patriotică este o criptomonedă care-și merită investițiile. Această concluzie o putem face după interesul pe care l-au manifestat investitorii timpurii încă din primele zile de la lansarea pe piață. În primele minute s-au investit 100.000 USD, iar acum suma a avansat până la 2 milioane și continuă să crească.

Optimismul din spatele fiecărei investiții vine odată cu proiectele nou-apărute pe blockchain-ul Solana. Acesta inspiră încredere utilizatorilor și nu lasă loc pentru dubii, fiind o platformă de încredere deja de mulți ani.

Pepe a explodat în ultimile 24 de ore

Prețul memecoin-ului Pepe se menține foarte mic, dar nu se află atât de departe de maxima înregistrată vreodată de criptomoneda meme. Acum este la o distanță de 4% de cel mai mare preț, care a fost actual cu o săptămână în urmă. Atunci token-ul putea fi cumpărat cu 0,0000115$, acum fiind la un preț de 0,0000111$.

După ce a fost atinsă valoarea maximă a token-ului, memecoin-ul a suferit o scădere considerabilă de aproape 23%. Acest lucru a avut loc ca urmare a tranzacțiilor realizate de mai mulți investitori. Scăderea a fost resimțită, însă token-ul și-a revenit rapid și nu a reușit să afecteze atât de mult investitorii timpurii ai Pepe.

Totuși, prețul token-ului a crescut semnificativ în ultimele 24 de ore, ceea ce oferă beneficii pentru deținătorii de $PEPE. Acum, aceștia pot beneficia de starea criptomonedei, tranzacționând-o la un preț avantajos. Se speculează că ar putea urma o posibilă creștere record, care va depăși suma înregistrată miercurea trecută.

Specialiștii din domeniu spun că valoarea memecoin-ului ar putea crește, iar tot mai multe persoane vorbesc despre acest token. Plazma a menționat, în pagina sa de Twitter, despre criptomoneda Pepe, considerând această perioadă una perfectă pentru investiții și tranzacții.

Memecoin-urile sunt deja foarte vizibile, iar tot mai mulți investitori le aleg pentru a-și obține câștigurile rapide. Sealana, Pepe, CatWifHat și Bonk par a fi în centrul atenției și rezultatele pentru investitorii curajoși sunt iminente.

Cumpără Sealana

Articol susținut de Sealana

Te-ar mai putea interesa și
DRUID lansează împreună cu Bursa de Valori București asistentul virtual care răspunde la întrebări despre piața de capital
DRUID lansează împreună cu Bursa de Valori București asistentul virtual care răspunde la întrebări despre piața de ...
Compania românească DRUID lansează împreună cu Bursa de Valori București (BVB) prima versiune a asistentului virtual Q, soluție digitală bazată pe Inteligență Artificială, pentru a......
Apa Nova a plătit dividende de peste 13,3 milioane de lei către Primăria Capitalei
Apa Nova a plătit dividende de peste 13,3 milioane de lei către Primăria Capitalei
Apa Nova București, furnizorul serviciilor de apă potabilă și canalizare din Capitală, a efectuat în data de 4 iulie ...
Industria de fast fashion, piață de miliarde de dolari. Shein și Temu, în vizorul autorităților europene
Industria de fast fashion, piață de miliarde de dolari. Shein și Temu, în vizorul autorităților europene
În vreme ce marii jucători din industria luxului au dificultăți, companiile de fast fashion sunt disruptive și extrem ...
Prima investiție a BMW în România: s-a inaugurat hubul BMW TechWorks România la Cluj-Napoca
Prima investiție a BMW în România: s-a inaugurat hubul BMW TechWorks România la Cluj-Napoca
BMW TechWorks, prima investiție majoră a grupului german BMW în România, dezvoltată împreună cu NTT Data a fost inaugurată ...