Sneakers cu profil înalt pentru toamnă: cum să combini stilul şi confortul

Senzația de confort sau un look perfect? Dacă optezi pentru sneakers de la branduri de top, nu mai trebuie să alegi. Designul confortabil și aspectul plin de stil al părții superioare decorate cu logoul bine-cunoscut al brandului reprezintă combinația perfectă care se va potrivi de minune în timpul plimbărilor lungi de toamnă. Convinge-te personal ce model de sneakers cu profil înalt reflectă cel mai bine stilul tău individual și alege o pereche din lista noastră!
Economica.net - mie, 02 oct. 2024, 11:41
Sneakers cu profil înalt pentru toamnă: cum să combini stilul şi confortul

Ce anume poți purta cu adidasi inalti

Forma sporty a sneakerșilor reprezintă un avantaj datorită căruia îi poți asorta cu articole vestimentare confortabile, cum ar fi colanții, bluzele sau treningurile. Cu toate acestea, modelele de la branduri de top cu design atemporal sunt perfecte nu doar pentru lookurile sporty. Sneakerșii cu profil înalt pentru femei, decorați cu legendarul logo Swoosh sau cu bine-cunoscutul motiv cu trei benzi, pot fi purtați cu multe outfituri de toamnă alcătuite din blugi cu croială dreaptă și un blazer oversized, outfituri academia pe negru sau cu lookurile casual clasice care constau într-o bluză din flanel sau o jachetă parka, un pulover subțire și blugi în stil mom.

Sneakers cu profil înalt pentru bărbați – alegerea perfectă pentru completarea outfitului tău

Este timpul să-ți reînnoiești outfiturile preferate de toamnă? O nouă pereche de încălțăminte este alegerea ideală pentru a-ți îmbunătăți toate lookurile. Sneakerșii cu profil înalt de la branduri precum Nike, adidas, Puma și Jordan se vor potrivi de minune cu outfiturile tale monocrome alcătuite dintr-un tricou și o pereche de pantaloni într-o culoare uniformă. Cu toate acestea, dacă preferi lookurile multicolore, nu ezita și alege sneakers pentru bărbați cu profil înalt și inserții colorate. Motivul în stil colour block sau detaliile contrastante sub forma logoulului sau a inserțiilor din zona călcâielor se vor potrivi foarte bine și în timpul lunilor răcoroase.

Vezi Nike Air Force High – https://www.jdsports.ro/nike-air-force-1

Încălțăminte cu profil înalt de la Nike – ce model să alegi?

Încălțămintea originală cu logoul Swoosh este, cu siguranță, un must-have pentru acest sezon. Adidasi Nike profil înalt pentru femei din colecțiile de top reprezintă soluția ideală pentru zilele de toamnă. Designul înalt asigură confort termic optim atunci când scad temperaturile, iar designul neobișnuit al modelelor cum ar fi Nike Air Force 1, Nike Dunk sau Nike Blazer îți va completa toate outfiturile casual. Gama largă de culori te ajută să alegi mai ușor versiunea perfectă pentru tine sau, dacă preferi un design monocrom, optează pentru încălțăminte Nike cu profil înalt pe negru sau alb.

Sneakers sporty cu profil înalt – alege confortul în fiecare zi

Te simți cel mai confortabil în ținutele în stil sporty? Sneakerșii Puma cu profil înalt reprezintă alegerea perfectă! Designul colecțiilor Mayze și Carina combină la perfecție vibe-ul urban cu lookul sporty, așa că, indiferent dacă vrei să creezi un outfit alcătuit din pantaloni scurți biker și un maiou sport sau un look athleisure mai elegant, vei arăta minunat într-o pereche de încălțăminte atemporală de la Puma.

Teniși cu profil înalt – nu numai pentru cei care apreciază stilul skate

Chiar dacă nu faci skating și nu te inspiri din stilul acestui sport pentru outfiturile tale zilnice, tenișii confortabili, cum ar fi modelul Vans Sk8-Hi, îți vor atrage cu siguranță atenția. Aspectul inconfundabil și designul practic al tenișilor decorați cu simbolul Jazz Stripe reprezintă o alegere fantastică pentru majoritatea outfiturilor de toamnă. Încălțămintea cu profil înalt pentru femei de la Converse este, de asemenea, o opțiune grozavă pentru purtare zilnică. Legendarul model Chuck Taylor All Star se va potrivi de minune cu o pereche de blugi. Însă, poți să te asortezi și cu rochii și fuste casual. Ținutele inspirate de stilul varsity arată foarte bine și cu încălțăminte atemporală cu profil înalt de la Converse.

La JD Sports găsești sneakers de top cu profil înalt. Descoperă oferta online sau vizitează magazinele noastre fizice și alege perechea de încălțăminte sport cu profil înalt perfectă pentru tine.

Te-ar mai putea interesa și
Nicuşor Dan: Propunerea noului Plan Urbanistic General, finalizată la sfârşitul anului sau la început de 2025
Nicuşor Dan: Propunerea noului Plan Urbanistic General, finalizată la sfârşitul anului sau la început de 2025
Propunerea unui nou Plan Urbanistic General (PUG) va fi finalizată la sfârşitul anului sau la începutul lui 2025, după care va urma avizarea sa de aproximativ 40 de instituţii şi, ulterior,......
Chef Foa va lansa cartea digitală „Street Food acasă” pe platforma FoodFix
Chef Foa va lansa cartea digitală „Street Food acasă” pe platforma FoodFix
FoodFix Tech, platforma digitală ce își propune să devină 'Spotify-ul artei culinare' și să transforme experiența ...
PepsiCo promovează doi români în poziții cheie la nivel de grup
PepsiCo promovează doi români în poziții cheie la nivel de grup
Emilian Dinică preia conducerea Supply Chain în regiunea Balcanilor de Est (România, Bulgaria, Moldova), iar Daniel Drăgușin ...
Camera Deputaţilor: PFA-urile, întreprinderile individuale şi cele familiale vor putea fi transformate în societăţi cu personalitate juridică
Camera Deputaţilor: PFA-urile, întreprinderile individuale şi cele familiale vor putea fi transformate în societăţi ...
Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede posibilitatea transformării persoanelor fizice ...