Stefanini Group îl numeşte pe Farlei Kothe în funcţia de CEO pentru America de Nord, EMEA şi APAC. ”România rămâne un hub esențial pentru atragerea de talent”

Stefanini Group, companie braziliană din domeniul tehnologiei care oferă soluții de inovare și transformare digitală, cu prezență și în România, îl numește pe Farlei Kothe, actualul CEO pe zona EMEA, în funcția de CEO pentru regiunile America de Nord, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa) și APAC (Asia- Pacific).
Lidia Neagu - joi, 10 oct. 2024, 14:22
Stefanini Group îl numeşte pe Farlei Kothe în funcţia de CEO pentru America de Nord, EMEA şi APAC. ”România rămâne un hub esențial pentru atragerea de talent”

Cu o experiență de peste 15 ani în cadrul companiei, Kothe își propune să crească eficiența și să consolideze poziția de piață a Stefanini în regiunile cheie.

Stefanini va integra echipele din aceste regiuni, prin consolidarea resurselor compania propunându-și să ofere o experiență integrată pentru clienți. Compania va lua decizii strategice pentru centralizarea managementului, optimizarea comunicării regionale și implementarea de instrumente digitale avansate pentru a optimiza colaborarea. Aceste măsuri vor elimina redundanțele, vor accelera luarea deciziilor și vor îmbunătăți timpii de răspuns pentru clienți.

„Farlei are expertiza și abilitățile necesare pentru a unifica aceste regiuni critice și pentru a asigura că vom continua să oferim soluții eficiente clienților noștri. Aceștia vor beneficia de o abordare unificată, având acces la resurse globale extinse, menținând în același timp suportul local,” a declarat Marco Stefanini, Fondator și CEO Global al Stefanini Group.

„Ne concentrăm pe obținerea de rezultate. Aliniem echipele din America de Nord, EMEA și APAC pentru a elimina barierele și a consolida poziția Stefanini ca organizație globală competitivă”, a declarat Farlei Kothe, Chief Executive Officer pentru SUA, EMEA și APAC.

Inteligența Artificială și automatizarea – cruciale în optimizarea operațiunilor. România va juca un rol important

Noile tehnologii, precum Inteligența Artificială (AI) și automatizarea, vor juca un rol crucial în optimizarea operațiunilor și îmbunătățirea serviciilor pentru clienți, inclusiv în România. Stefanini își propune să standardizeze procesele și să utilizeze aceste tehnologii pentru a optimiza deciziile și eficiența în toate regiunile.

„Inteligența artificială și automatizarea vor transforma modul în care operăm, accelerând inovația rapidă, îmbunătățind serviciile pentru clienți și eficientizând operațiunile noastre globale. Ne concentrăm pe standardizarea proceselor esențiale și creșterea eficienței prin automatizare inteligentă. România va juca un rol important în această transformare, pe măsură ce lucrăm la standardizarea proceselor esențiale și creșterea eficienței prin automatizare inteligentă”, a subliniat Farlei Kothe.

Pe termen scurt, compania preconizează o reducere a costurilor operaționale, iar pe termen lung, Stefanini urmărește consolidarea relațiilor cu clienții și o creștere a veniturilor, susținută de soluții inovatoare.

“România rămâne un hub esențial pentru atragerea de talente”

Stefanini are 1.500 de angajați în România, fiind astfel un centru tehnologic strategic pentru operațiunile companiei din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Stefanini livrează din România servicii de dezvoltare și întreținere de aplicații, securitate cibernetică, platformă M365, infrastructură cloud și suport tehnic la distanță.

“România rămâne un hub esențial pentru atragerea de talente și inovație în tehnologii noi și un element cheie în expansiunea noastră la nivel regional. Vom continua sa recrutăm, concentrându-ne pe un model hibrid în orașele unde compania deja operează sau pe poziții complet remote în alte locații din țară. Preconizăm un nivel constant de recrutări în perioada următoare, bazandu-ne pe programe de recomandare și parteneriate cu universități pentru atragerea de oameni talentați”, a explicat Farlei Kothe.

Compania livrează din România servicii de dezvoltare și întreținere de aplicații, securitate cibernetică, platformă M365, infrastructură cloud și suport tehnic la distanță.

Stefanini este o multinațională globală din domeniul tehnologiei, originară din Brazilia, cu experiență de 35 de ani și prezență în 41 de țări.

Te-ar mai putea interesa și
„Autostrada Litoralului”: 11 oferte au fost depuse pentru construirea Alternativei Techirghiol. Va include pod peste canalul Dunăre – Marea Neagră
„Autostrada Litoralului”: 11 oferte au fost depuse pentru construirea Alternativei Techirghiol. Va include pod ...
Contractul pentru construcția Alternativei Techirghiol (30,59 km) are 11 oferte, anunță marți Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere......
Premieră: Romgaz scoate la licitație construcția primului său parc fotovoltaic. Va fi amplasat în Ardeal și va funcționa în regim dual
Premieră: Romgaz scoate la licitație construcția primului său parc fotovoltaic. Va fi amplasat în Ardeal și va funcționa ...
Romgaz, primul producător de gaze din România, controlat de stat, a scos la licitație lucrările de construcție la primul ...
Compania ungară MOL a depus ofertă să cumpere rafinăria Lukoil din Bulgaria
Compania ungară MOL a depus ofertă să cumpere rafinăria Lukoil din Bulgaria
Compania maghiară de petrol și gaze MOL și-a exprimat oficial interesul pentru achiziționarea rafinăriei Lukoil de la ...
Drum de mare viteză București – Giurgiu: Pistă olimpică de canotaj va fi construită în locul gropilor de împrumut – CNIR
Drum de mare viteză București – Giurgiu: Pistă olimpică de canotaj va fi construită în locul gropilor de împrumut ...
Compania Națională de Investiții Rutiere a inițiat un parteneriat cu Federația Română de Canotaj în vederea realizării ...