TOP criptomonede în pre-vânzare care pot exploda: care sunt acestea și ce profituri pot genera?

Anul 2024 este unul interesant pentru investiții în cripto. Bitcoin a atins un maxim istoric de peste 70.000 de dolari în martie. Tot în 2024, au apărut și alte noi oportunități și criptomonede de investit în etapa de pre-vânzare, cu potențial de creștere după listare.
Ion Dobreanu - mar, 13 aug. 2024, 17:23
TOP criptomonede în pre-vânzare care pot exploda: care sunt acestea și ce profituri pot genera?

Pentru cei care caută monede meme de investit, Base Dawgs, Pepe Unchained și The Meme Games reprezintă câteva dintre cele mai bune opțiuni. Acest fapt este susținut și de piața de criptomonede.

 

INVESTEȘTE ÎN PEPE UNCHAINED

 

Bitcoin, Ethereum și monedele meme populare, precum DogeCoin și Floki, au avut de pierdut din cauza vânzărilor masive din „Lunea neagră”. Totuși, în ciuda pieței volatile, monedele meme, aflate încă în etapa de pre-vânzare, au înregistrat milioane de vânzări. Acestea arată încrederea investitorilor în potențialul lor.

În articolul dat, vom analiza cele 3 monede meme. Totodată, vom înțelege de ce sunt considerate unele dintre cele mai bune criptomonede de investit în etapa de pre-vânzare.

 

Base Dawgs ($DAWGS) – următoarea monedă Brett?

Base Dawgz ($DAWGZ) este unul din proiectele de criptomonedă meme ce a reușit să atragă atenția investitorilor interesați de cele mai bune criptomonede de investit, în ciuda volatilității pieței.

În prezent, proiectul înregistrează peste 2,8 milioane de dolari din pre-vânzări.

Totuși, ce face ca această monedă meme să apară pe lista celor mai bune criptomonede de investit, obținând milioane din pre-vânzări?

În primul rând, $DAWGZ câștigă entuziasmul investitorilor datorită poziționării sale pe mai multe blockchain-uri. Poziția principală este pe blockchain-ul Base, care a generat o mare agitație în ultima vreme.

 

Base Dawgz

 

Blockchain-ul Base este una dintre cele mai rapide soluții de tip Layer-2. A fost construit pentru a rezolva problemele legate de Ethereum și nu numai, proiectat să fie descentralizat și deschis oricui. Mai mult de atât, Base asigură taxe de gaz aproape zero, tranzacții rapide și securitate sporită.

Succesul monedei Brett, din acest an, a demonstrat potențialul monedelor meme listate pe blockchain-ul Base. În cazul în care, la listare, tokenul $DAWGZ va prinde măcar o fracțiune din acest impuls, investitorii de pre-vânzare ar putea face câștiguri serioase.

Din acest motiv, moneda meme $DAWGZ este considerată ca fiind următoarea monedă ce merge pe urmele Brett.

Tokenul, totuși, nu se limitează la un singur lanț. Dezvoltatorii adoptă o abordare multi-chain, ceea ce înseamnă că $DAWGZ se poate deplasa cu ușurință pe diverse blockchain-uri, transformându-se ușor în una dintre cele mai bune criptomonede de investit cu potențial de succes pe viitor.

Pe lângă configurația sa multi-chain, există și alte lucruri care contribuie la atractivitatea proiectului Base Dawgs.

De exemplu, proiectul are un protocol de staking ce oferă un APY de 924%. În prezent, peste 182 de milioane de tokenuri $DAWGZ au fost deja puse pe staking.

Base Dawgz are, de asemenea, și o funcție „Share-to-Earn” care recompensează membrii comunității cu mai multe tokenuri $DAWGZ pentru partajarea de conținut viral pe social media.

La moment, un token $DAWGZ are valoare de 0.007414 dolari, iar acest preț este de așteptat să crească în mai puțin de 20 de ore.

 

Pepe Unchained ($PEPU) – o versiune îmbunătățită a criptomonedei Pepe

Pepe Unchained ($PEPU) este o altă monedă meme ce câștigă popularitate pe piața de criptomonede de investit în pre-vânzare.

Această monedă meme va fi construită pe un blockchain pe tip Layer 2, deasupra tipului existent Layer 1.

L2 oferă o viteză de tranzacție de 100 de ori mai rapidă decât Ethereum, taxe mai mici și va spori securitatea, probleme cu care se confruntă blockchain-ul de tip Layer 1.

 

 

Astfel, Pepe Unchained își propune să îmbunătățească Pepe prin mutarea monedei meme populare de pe rețeaua Ethereum, foarte congestionată.

Moneda meme va veni și cu un explorator de blockchain dedicat, oferindu-le investitorilor posibilitatea de a-și vizualiza tranzacțiile și soldurile fără a trebui să filtreze printr-un număr mare de tokenuri. Această inovație poate plasa $PEPU printre cele mai profitabile criptomonede de investit.

Pe lângă viteză, securitate și costuri reduse, blockchain-ul Layer 2 oferă investitorilor șansa de a obține venituri duble pe baza staking-urilor deținute. 30% din cele 8 miliarde de tokenuri disponibile au fost alocate pentru staking.

În ciuda scăderilor recente pe piața de monede meme, ultimele cifre arată că Pepe Unchained ($PEPU) a câștigat peste 8.4 milioane de dolari din pre-vânzări. La moment, prețului unui token $PEPU este de 0.0090539 dolari.

 

The Meme Games ($MGMES) – moneda meme inspirată de Jocurile Olimpice

The Meme Games ($MGMES) a devenit viral prin combinarea dintre divertismentul sporturilor și tehnologia blockchain. Conceptul monedei meme este inspirat de Jocurile Olimpice de la Paris, ce dumincă și-a avut ceremonia de închidere.

 

VIZITEAZĂ THE MEME GAMES

 

Proiectul ilustrează meme-uri populare din lumea cripto, cum ar fi Doge, Pepe, Brett sau Turbo, drept atleți într-o lume virtuală a Jocurilor Olimpice.

 

 

Aceștia concurează în diverse evenimente, cum ar fi alergarea, halterele sau înotul. Investitorii $MGMES pot cumpăra și paria pe unul dintre meme-uri, iar câștigătorul medaliei de aur va aduce bonusuri generoase de 25% celor care l-au susținut.

Mai mult de atât, investitorii pot cumpăra și paria pe mai multe personaje, crescând și mai tare șansele de câștig.

The Meme Games a câștigat popularitate în rândul investitorilor. Aceasta nu se datorează doar procesului creativ de a susține personajului meme preferat în competiții. În prezent, investitorii $MGMES pot face staking la tokenurile deținute, obținând un APY de 638%. Stakingul se aplică și bonusurilor de 25% obținute.

Peste 15 milioane de tokenuri $MGMES au fost puse pe staking, înainte de listarea pe piață a proiectului. Acest lucru demonstrează încrederea investitorilor în potențialul de succes, al monedei, pe piața de criptomonede de investit pe termen lung.

Tokenurile $MGMES au în prezent un preț de 0,0092 $ fiecare, dar acest preț se așteaptă să crească în scurt timp. Până acum moneda meme a înregistrat câștiguri de peste 350 de mii de dolari.

Etapa de pre-vânzare se așteaptă să fie încheiată pe 8 septembrie – odată cu ceremonia de închidere a Jocurilor Paralimpice.

În concluzie, cele trei monede meme despre care am discutat mai sus reprezintă un nou val de criptomonede de investit cu potențial de succes pe viitor. Aceastea sunt inovative și dețin funcții ce îmbunătățesc activitatea pe blockchain-urile deja existente, ceea ce întărește încrederea și optimismul comunității cripto.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat investițional. Înainte de a investi într-un proiect cripto, este absolut necesar să-l studiați individual, să înțelegeți riscurile ce pot apărea și să vă faceți concluziile privind rentabilitatea proiectului.

Te-ar mai putea interesa și
Rezerva Federală americană a redus dobânda de referință cu 0,5%, aceasta fiind prima scădere din ultimii patru ani
Rezerva Federală americană a redus dobânda de referință cu 0,5%, aceasta fiind prima scădere din ultimii patru ani
Rezerva Federală a SUA (Fed) a redus miercuri dobânda de referinţă cu o jumătate de punct procentual, la un interval cuprins între 4,75% şi 5%, în linie cu estimările, transmite Reuters,......
MCID alocă 24 de milioane de euro celor șapte centre de inovare digitală din România pentru implementarea de tehnologii inovative în companii și administrație
MCID alocă 24 de milioane de euro celor șapte centre de inovare digitală din România pentru implementarea de tehnologii ...
Guvernul României a aprobat în ședinta de miercuri, 18 septembrie 2024, Strategia națională pentru dezvoltarea și susținerea ...
PAID a efectuat prima plată către un asigurat afectat de inundații la mai puțin de 48 de ore de la notificarea daunei
PAID a efectuat prima plată către un asigurat afectat de inundații la mai puțin de 48 de ore de la notificarea daunei
Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a efectuat prima plată la doar 48 de ore de la notificarea daunei, ...
Noi explozii în Liban. Mai multe stații de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah au fost detonate
Noi explozii în Liban. Mai multe stații de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah au fost detonate
Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea ...