TOP Criptomonede noi în această lună

Memecoin-urile par a fi cele mai solicitate criptomonede în ultima perioadă. Mascotele acestora devin din ce în ce mai diverse, însă câinii rămân a fi preferații pieței crypto.
Ion Dobreanu - mar, 09 iul. 2024, 14:00
TOP Criptomonede noi în această lună

PlayDoge, Base Dawgz și WienerAI sunt doar câteva dintre cele mai discutate memecoin-uri care dețin un câine pe interfață. Acestea, dar și multe alte memecoin-uri se află acum în etapa de pre-vânzare, astfel atrăgând atenția investitorilor timpurii.

CUMPĂRĂ PLAYDOGE

Pasionații crypto se întreabă dacă proiectele enumerate reprezintă o opțiune potrivită pentru investițiile pe termen lung. Acest lucru poate fi aflat într-un singur mod, prin analiza celor mai promițătoare criptomonede noi.

PlayDoge și conceptul său inovativ

PlayDoge este memecoin-ul care a atras atenția investitorilor prin forma sa diversă. Platforma nu este o simplă criptomonedă, ci reprezintă un joc, care oferă recompense în formă de tokenuri.

Ideea proiectului a fost preluată de la jocul sovietic Tamagotchi. Conceptul PlayDoge este aproape identic cu cel al jocului japonez. Pentru a primi recompense trebuie să îngrijești un animăluț virtual. Acesta are nevoie de mâncare, plimbare, joacă și îngrijire corespunzătoare.

PlayDoge a adunat peste 2,8 milioane de dolari în doar câteva zile de la anunțarea pre-vânzării. Prețul $PLAY, în această etapă, este de 0,00504 dolari per token. Însă, odată cu listarea proiectului pe piață, prețul va crește considerabil.

Pentru a achiziționa $PLAY, investitorii trebuie să dețină un portofel digital ca Best Wallet, MetaMask sau Trust Wallet. Următorul pas este conectarea acestuia la widgetul de pe site-ul oficial PlayDoge. Pentru a continua, este necesară deținerea uneia dintre criptomonedele BNB, ETH sau USDT, pentru a le tranzacționa și a primi ulterior $PLAY.

De asemenea, tokenurile pot fi mizate pe BNB Chain sau Ethereum, pentru a crește suma inițială. Utilizatorii își pot crește câștigurile prin staking-ul tokenurilor $PLAY, obținând astfel recompense anuale de aproximativ 109%. Tokenurile vor putea fi revendicate după finalizarea perioadei de pre-vânzare.

La momentul actual, pentru întreg proiectul PlayDoge s-au alocat 9,4 miliarde de tokenuri $PLAY. Conform datelor Tokenomics, 50% din acestea sunt disponibile în pre-vânzare, alte 1,1 miliarde se utilizează pentru mizare, iar 611 milioane vor fi folosite ca recompense pentru comunitate.

PlayDoge oferă o experiență unică în sistemul Play-to-Earn, în care, jocându-se, investitorii pot câștiga tokenuri $PLAY. Jocul de 8 biți introduce pasionații crypto într-o lume diversă și profitabilă, iar utilizatorii care doresc să țină pasul cu actualizările acestei criptomonede noi pot urmări paginile de X și Twitter ale PlayDoge.

Base Dawgz are propriul său blockchain

Spre deosebire de majoritatea memecoin-urilor cu contexte umoristice, Base Dawgz  folosește tehnologia blockchain Base de la Coinbase, o soluție populară de scalare Layer-2.

Ceea ce face $DAWGZ cu adevărat captivant este principiul său multi-chain. Inspirat de popularul meme „Doge”, tokenul va funcționa pe rețele Layer-1 majore precum Ethereum, Solana, BNB Chain și Avalanche, grație unor protocoale precum Wormhole și Portal Bridge.

Această abordare multi-chain oferă multe beneficii, cum ar fi evitarea riscurilor legate de performanța unui singur blockchain și creșterea lichidității pe diverse piețe. Această flexibilitate îi oferă proiectului Base Dawgz un avantaj față de alte criptomonede noi din lumea memecoin-urilor.

Pre-vânzarea $DAWGZ a adunat deja peste 400.000 de dolari cu prețul curent de 0,00479 dolari per token, acesta fiind prețul de pre-vânzare. Pentru a achiziționa $DAWGZ, potențialii investitori pot tranzacționa ETH, USDT, SOL, BSC sau AVAX.

În perioada de pre-vânzare, platforma folosește un model inteligent Share-to-Earn, implicând profund comunitatea crypto. Investitorii pot crea și distribui meme-uri creative pentru rețelele sociale, promovând astfel platforma Base Dawgz.

Postările care generează entuziasm câștigă puncte, care ulterior pot fi transformate în tokenuri $DAWGZ. Această strategie stimulează interesul și implicarea comunității, contul oficial de X al proiectului depășind deja 1.000 de urmăritori.

Pe lângă succesul pre-vânzării și principiului multi-chain, Base Dawgz oferă funcționalități interesante. Protocolul de staking $DAWGZ permite investitorilor să blocheze tokenuri și să câștige recompense pe rețeaua Ethereum. Datele Tokenomics informează că 20% din totalul tokenurilor vor fi alocați pentru recompensele comunității.

Planul de dezvoltare include listări pe CoinMarketCap și CoinGecko. De asemenea se preconizează lansări pe exchange-uri centralizate, campanii de marketing și mai multe recompense pentru comunitate.

În baza experienței altor criptomonede noi, dezvoltatorii Base Dawgz și-au propus să creeze un ecosistem echitabil și sustenabil. Datorită conceptului unic, tokenomics-ului puternic și abordării centrate pe comunitate, Base Dawgz a reușit să atragă un număr considerabil de investitori. Urmează să aflăm dacă proiectul își va menține succesul și după listarea pe piață.

WienerAI combină inteligența artificială cu lumea crypto

WienerAI este una dintre cele mai inovative criptomonede noi. Acest proiect îmbină perfect IA și domeniul criptomonedelor meme. Contextul din spatele memecoin-ului a atras peste 11 mii de urmăritori pe pagina de X a proiectului, iar numărul continuă să crească.

CUMPĂRĂ WIENERAI

Principiul platformei cu un câine-cârnaț pe interfață este unul facil și atrăgător. Acesta oferă investitorilor un bot care îi poate ajuta în procesul de achiziție a tokenurilor. De fapt, bot-ul are mult mai multe utilități. Cu ajutorul lui pasionații crypto pot afla care sunt cele mai bune criptomonede noi, în care aceștia pot investi, iar datele sunt actualizate regulat.

Dezvoltatorii WienerAI nu se opresc aici. Platforma oferă și o funcționalitate de mizare care recompensează utilizatorii pentru deținerea tokenurilor $WAI. Rata anuală procentuală (APY) de 225% reprezintă un stimulent atractiv pentru investitori.

Stakingul ajută utilizatorii să își crească portofoliul de criptomonede noi, dar și influențează cererea și oferta tokenului $WAI. Stimulentele prin staking încurajează utilizatorii să își păstreze tokenurile, reducând presiunea vânzării și contribuind la creșterea valorii pe termen lung al tokenurilor $WAI.

Combinând robotul de trading AI cu programul de staking, WienerAI depășește limitele unui memecoin obișnuit. Astfel, oferind utilizatorilor instrumente valoroase pentru a le utiliza în domeniul crypto.

Pentru a deține $WAI, investitorii trebuie să-și conecteze portofelul digital ca MetaMask, ori altele de acest tip, la widgetul de pe site-ul platformei WienerAI. Astfel, aceștia vor putea transfera ETH, BNB, MATIC, USDT sau pot utiliza cardul bancar pentru a cumpăra tokenuri direct. Prețul unui token $WAI este disponibil în pre-vânzare cu 0,000726 dolari. Odată cu listarea platformei pe piață, prețul va cunoaște o creștere semnificativă.
Prin urmare, aceste criptomonede noi sunt considerate proiectele care pot crește drastic în următoarea perioadă. Se va întâmpla acest lucru, sau nu, urmează să aflăm.

Articol susţinut de WIENERAI și PLAYDOGE.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – secretar de stat
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – ...
Constructorul austriac Porr a a atins astăzi o bornă importantă pe șantierul secțiunii 4 Tigveni - Curtea de Argeș a A1 Sibiu - Pitești, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi,......
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Parcul Grozăvești a intrat în linie drepată, a scris pe pagina sa de facebook primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian ...
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă IKEA, Animax și Tedi
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă ...
Centrul comercial Supernova Constanța anunță extinderea portofoliului prin deschiderea unor noi magazine, cu scopul de ...
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei Sebastian Burduja a semnat joi două contracte de finanţare prin Investiţia 4.3 şi un contract prin ...