Trei beneficii ale cumpărării produselor româneşti

Dragostea de țară se poate exprima în multe feluri. Te numești patriot dacă ai putea trăi oriunde în lume, dar rămâi acasă pentru că știi că patria ta are nevoie de tine, dar și dacă ori de câte ori cumperi ceva, alegi în locul oricăror alte bunuri, produse românești.
Economica.net - lun, 20 iul. 2020, 06:59
Trei beneficii ale cumpărării produselor româneşti

Popor harnic și muncitor, românii au fost mereu buni meșteșugari, iar faima lor s-a dus peste hotare. Românii sunt apreciați pentru aroma desăvârșită a vinurilor lor, pentru brânzeturile cremoase, mierea aurie, dar și rețetele tradiționale – o fuziune de gusturi și arome o parte originale, o parte inspirate de la popoarele vecine.

Produsele românești au gust, au suflet și savoare. Dar dacă am enumera principalele motive pentru care să cumperi românește dacă ești român, nu ne-am începe pledoaria descriind aromele pe care le iubim de când eram copii, ci vorbind despre beneficiile pe care produsele românești le au atât pentru individ, cât și pentru societate.

 

De ce să cumperi produse românești?

#1 Pentru a susține economia României

O țară este dependentă de poporul ei ca să se dezvolte. Iar modul în care putem susține economia României este cumpărând de la producătorii locali. Astfel, aceștia sunt încurajați să producă mai mult, iar taxele plătite de ei se adaugă la bugetul României, bani de care țara noastră are atâta nevoie ca să înflorească.

#2 Pentru a ne încuraja concetățenii

Românii produc. Dar doar dacă se vinde. În spatele fiecărui produs românesc pe care îl găsești în piață, în supermarket, în magazinele online sau în buticurile locale, există o muncă titanică. Nimic nu se face cu ușurință, iar singurul mod prin care ca indivizi putem alimenta motivația producătorilor este să cumpărăm de la ei. În plus, comerțul creează noi locuri de muncă. Iar când cererea de produse explodează, românii sunt motivați să rămână în țară și să-și câștige traiul aici, realizând venituri din produsele pe care le vând concetățenilor lor.

#3 Pentru a mânca sănătos

În România există o zicală: decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Această zicere este și crezul producătorilor români care în loc să se folosească de substanțe artificiale pentru a-și crește producția, se mulțumesc cu recolte mai modeste, dar sănătoase și de înaltă calitate. Astfel, roșiile românești încă au gust de roșii; Pepenii au miez de rubin și parfumați; Iar verdeața, deși mai mică și mai firavă decât buchetele stimulate artificial, o aromă și o culoare cu adevărat speciale.

De unde cumperi produse 100% românești?

Există produse românești în majoritatea magazinelor din țara noastră. Dar e mai simplu dacă atunci când vrei să cumperi ceva accesezi FabricatinRO, o platformă produse românești, cu parteneri renumiți în diferite domenii precum Electra Distribuție, unde găsești într-un singur loc absolut tot ce îți trebuie.

FabricatinRo s-a născut din dorința de a sprijini economia românească, a susține producătorii români și nu în ultimul rând, a oferi cetățenilor acestei țări un colț de internet unde pot fi siguri că tot ce se vinde este 100% românesc. Pentru a-și lista bunurile și a-și spune povestea, producătorii români se pot înscrie pe FabricatinRO beneficiind de servicii premium și consultanță de specialitate, iar cei care vor să cumpere nu au decât să se plimbe printre rafturile virtuale și să aleagă de acolo tot ce le place.

 

Acum că știi că este atât de simplu să faci ceva pentru România, hai pe FabricatinRO, cumpără românește și bucură-te de beneficiile produselor din țara noastră!

Te-ar mai putea interesa și
Cum va influența alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA economia europeană și implicit pe cea românească
Cum va influența alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA economia europeană și implicit pe cea românească
Analiștii economici au ajuns la concluzia ca politica lui Donald Trump ar influența creșterea inflației la nivel mondial cu circa 1%, implicit și a inflației României, chiar dacă aici......
Se va scumpi livrarea în 2025? Lucian Baltaru, CEO Sameday: Costurile serviciilor de curierat nu au cum să nu crească. Cel mai mare cost este salariul curierului, combustibilul și mașina
Se va scumpi livrarea în 2025? Lucian Baltaru, CEO Sameday: Costurile serviciilor de curierat nu au cum să nu crească. ...
Costurile de livrare a coletelor se vor scumpi în 2025, pe fondul creșterii salariului minim și a introducerii de noi ...
Ce pericol mai reprezintă Ucraina pentru piața agricolă românească
Ce pericol mai reprezintă Ucraina pentru piața agricolă românească
În septembrie, exporturile de produse agricole ale Ucrainei erau la nivelul lui 2021, iar producțiile de cereale din acest ...
De ce plătesc românii dobânzi aproape duble față de restul europenilor
De ce plătesc românii dobânzi aproape duble față de restul europenilor
Plătim în România rate la creditele bancare cu o medie a dobânzilor anuale efective de aproximativ 6.5%, aproape dublu ...