Ultima oportunitate: Criptomoneda de 3 milioane USD în pre-vânzare – doar 2 zile rămase!

Base Dawgz este cu siguranță una dintre cele mai bune altcoins de cumpărat 2024. Proiectul își va încheia etapa de pre-vânzare pe 28 August la ora 21:00, ora București, cu peste 3 milioane de dolari colectați.
Ion Dobreanu - mar, 27 aug. 2024, 10:06
Ultima oportunitate: Criptomoneda de 3 milioane USD în pre-vânzare – doar 2 zile rămase!

Această nouă monedă meme cross-chain a început strângerea de fonduri acum două luni. În ultimele cinci zile, proiectul a beneficiat de un impuls suplimentar grație creșterii de 30,56% a prețului monedei meme Brett, principalul token pe blockchain-ul Base.

Ultima șansă: CUMPĂRĂ BASE DAWGZ

Pre-vânzarea este încă activă, dar mai sunt doar 2 zile până la încheiere. Timpul se scurge rapid pentru investitorii care doresc să profite de oportunitatea de a achiziționa una dintre cele mai bune altcoins de cumpărat 2024.

Cu prețul final de 0,008173 dolari, investitorii pot cumpăra $DAWGZ la preț redus înainte de listarea pe bursele majore.

Listarea lui Brett a făcut ca prețurile să crească – imaginează-ți ce ar putea face Base Dawgz

Conform Coingecko, Brett a fost în creștere pe tot parcursul săptămânii, înregistrând o creștere a prețului de 30,5% și o creștere de 6,5% în ultimele 24 de ore.

Un alt factor care a contribuit la acest impuls pozitiv a fost listarea monedei $BRETT pe bursa sud-coreeană Upbit. Aceasta a generat o creștere de 193% a volumului de tranzacționare, ajungând la 66 milioane de dolari marți.

În plus, Binance Futures a declarat pe X că va introduce un contract perpetuu $BRETT marginat în USD, ceea ce ar putea menține creșterea prețului monedei până la sfârșitul săptămânii.

$BRETT este, cu siguranță, unul dintre cele mai bune altcoins de cumpărat 2024. Valoarea maximă din iunie a depășit prețul de listare pe DEX cu 160.581%. Ținând cont și de contextul scăderii recente de pe piață, prețul este încă în creștere cu 83.607%.

Succesul $BRETT este strâns legat de creșterea rapidă a utilității blockchain-ului Base. Acum, Base concurează cu Solana, numit cândva „ucigașul Ethereum”, oferind tranzacții mult mai rapide și mai ieftine.

În plus, $BRETT este versiunea Base a lui Pepe ($PEPE) de pe Ethereum – două personaje din Clubul Băieților care sunt, de fapt, colegi de cameră leneși și cei mai buni prieteni.

Interesant, în colecția de monede meme a Base lipsește mascota favorită a lumii cripto, Shiba Inu. Totuși, Base Dawgz deja îndeplinește acest rol.

Base Dawgz: Shiba Inu al blockchain-ului Base

Base Dawgz  a înregistrat fonduri semnificative într-un timp foarte scurt de la lansare. Astfel, este clar că piața consideră noua monedă un concurent de frunte pentru a deveni una dintre cele mai bune altcoins de cumpărat 2024, cu tematică de câine de pe Base.

Deși, Base avea $BRETT, acestuia îi lipsea un echivalent al $SHIB. Acest lucru a fost schimbat prin sosirea $DAWGZ. Totuși, $DAWGZ nu se diferențiază doar prin statutul său de $SHIB al Base-ului, ci și prin capacitatea sa de a opera dincolo de Base.

Noua monedă are un caracter multi-chain, astfel va activa și pe alte lanțuri precum Ethereum, Solana, Avalanche și BSC, datorită tehnologiilor ”Wormhole” și ”Portal Bridge”.

În consecință, $DAWGZ are acces la mai multă lichiditate pe diferitele lanțuri pe care poate opera. Având în vedere această versatilitate, $DAWGZ ar putea depăși câștigurile realizate de $BRETT devenind una dintre cele mai bune altcoins de cumpărat 2024.

Pentru context, o investiție de 1.000 de dolari la cel mai mic preț al $BRETT ar fi crescut la o sumă uluitoare de 836.070 de dolari. Odată ce $DAWGZ va fi listat pe burse majore DEX sau va primi un contract marginat în USD de la Binance Futures, câștigurile sale viitoare ar putea depăși cu ușurință pe cele ale $BRETT.

Potențialul de creștere al prețului $DAWGZ este motivul pentru care experți și entuziaști cripto, cum ar fi ClayBro, consideră că noua monedă este una dintre cele mai bune altcoins de cumpărat în 2024 în etapa de pre-vânzare.

Alătură-te acum creșterii Base Dawgz înainte de încheierea pre-vânzării!

Dacă ești în căutarea unor oportunități interesante în criptomonede noi, alătură-te cât mai este timp în pre-vânzarea acestei monede meme cu potențialul de a câștiga tracțiune printre cele mai bune altcoins de cumpărat 2024.

Pentru a participa la pre-vânzare, accesează site-ul Base Dawgz și conectează-ți portofelul. Poți alege rețeaua preferată dintre Base, Ethereum, Solana, Avalanche sau BSC.

După ce ai selectat o rețea, poți achiziționa token-uri folosind Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) sau AVAX.

Contractul Base Dawgz a trecut printr-un audit realizat de Solid Proof, astfel nu au fost găsite probleme majore.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi actualizări și știri, alătură-te comunității Base Dawgz pe X și Telegram.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat investițional. Înainte de a investi într-un proiect, este absolut necesar să-l studiați individual și să vă faceți concluziile despre rentabilitatea proiectului.

Articol susţinut de BASE DAWGZ.

Te-ar mai putea interesa și
Ciolacu: Nicio pensie nu scade în urma recalculării, inclusiv în cazul pensionarilor care au activat în condiții grele de muncă
Ciolacu: Nicio pensie nu scade în urma recalculării, inclusiv în cazul pensionarilor care au activat în condiții grele ...
Premierul Marcel Ciolacu a avut vineri, la Suceava, o întâlnire cu reprezentanţii minerilor în urma căreia a afirmat că nicio pensie nu scade în urma recalculării efectuată în baza noii......
TeraPlast a finalizat operațiunea de majorare de capital social și a închis anticipat plasamentul privat din etapa a doua
TeraPlast a finalizat operațiunea de majorare de capital social și a închis anticipat plasamentul privat din etapa a doua
Grupul TeraPlast a închis anticipat, după prima zi, faza a doua a majorării de capital social datorită interesului investitorilor ...
Ministerul Muncii, despre deciziile greşite de recalculare a pensiilor: Vor fi plătite retroactiv drepturile restante, cuvenite şi revizuite conform Legii 360
Ministerul Muncii, despre deciziile greşite de recalculare a pensiilor: Vor fi plătite retroactiv drepturile restante, ...
Mulţi pensionari fie au primit decizii greşite de recalculare a pensiei, în baza Legii 360 din 2023, fie nu le-au primit ...
Portugalia va cheltui încă 2 miliarde de euro pentru construirea de locuințe sociale
Portugalia va cheltui încă 2 miliarde de euro pentru construirea de locuințe sociale
Guvernul portughez a lansat vineri un nou pachet de cheltuieli, în valoare de două miliarde de euro, pentru a construi ...