Preţul final de ofertă pentru investitorii instituţionali a fost stabilit la 40 de lei pe acţiune, ceea ce înseamnă că în prezent investitori de calibru precum Banca Europeană de Reconsctrucţie şi Dezvoltare (BERD), care a cumpărat acţiuni pe perioada ofertei de vânzare, fonduri de pensii, dar şi alţi investitori instituţionali sunt pe minus.
Pe pierdere sunt şi investitorii mici care au achiziţionat acţiuni DIGI cu discount. La preţul de 37,2 lei pe acţiune, preţul pentru acţiunile subscrise în primele cinci zile ale ofertei, investitorii au în prezent pierderi de 11%.
Compania a înregistrat în primul trimestru al acestui an un profit net de 14,8 milioane lei, în scădere cu 6,33% faţă de cel din perioada similară a anului trecut, de 15,8 milioane lei, conform datelor remise marţi Bursei de Valori Bucureşti.
Veniturile grupului (cu excepţia veniturilor între segmente şi alte venituri) pentru perioada de trei luni încheiată la 31 martie 2018 au fost de 232,8 milioane euro, faţă de 226,7 milioane euro în primele trei luni din 2017 (plus 2,7%).
Veniturile din România au fost de 163,1 milioane euro, în scădere cu 1,1% faţă de T1 2017, iar cheltuielile de exploatare s-au ridicat la 99,4 milioane euro, faţă de 116,4 milioane euro în perioada ianuarie – martie 2017 (minus 14,6%).
DIGI Communication este un important furnizor de servicii de telecomunicaţii în România şi în Ungaria. Ofertele companiei includ servicii de televiziune prin cablu şi DTH, internet şi date fixe şi telefonie fixă.
DIGI Communications Grup include DIGI Communications, RCS&RDS şi entităţile afiliate acesteia.