Un simplu cârlig de remorcare și atât de multe oportunități

Amintește-ți cât de entuziasmat erai atunci când ai primit mașina ta personală. Câte planuri de vacanțe și escapade ți-ai făcut și cât te-ai plimbat prin lume datorită dotărilor cu care a venit echipată achiziția ta. Cu piesele potrivite, poți extinde funcționalitatea mașinii tale.  Cum poți folosi cârligele auto pentru beneficii pe plan personal și financiar? 
Ion Dobreanu - lun, 14 feb. 2022, 15:07
Un simplu cârlig de remorcare și atât de multe oportunități

Află în rândurile de mai jos:

  • Pleci în concediu? Campează unde ai chef 

Nu, nu trebuie să pornești cu cortul în spate prin munți. Vrei să îți bei cafeaua pe plaja preferată? Să cunoști oameni interesanți în campingurile de rulote sau să te refugiezi în inima naturii liniștite? Cu un cârlig adecvat de remorcare îți vei oferi experiențe la care alții doar visează. Poți investi într-o rulotă pe care să o amenajezi după bunul plac și care să devină casa ta de vacanță. Iar cârligele de remorcare de pe AutoGedal te vor ajuta să remorchezi rulota oriunde și oricând ai chef de pornit în escapade.

  • Dorești o lună petrecută la mare? Pregătește-ți portbagajul! 

Dacă ai de gând să pornești la drum cu familia, copiii, sau gașca de prieteni, portbagajul mașinii nu îți va oferi spațiul de care ai nevoie pentru bagajele voastre.

Acest disconfort te poate obliga să renunți la anumite bunuri care ai fi avut nevoie. Soluțiile există și de această dată. Soluțiile cele mai bune sunt mereu la îndemână, deși nu le observăm tot timpul. Îmbunătățește-ți nivelul de confort fără să renunți la lucrurile necesare, datorită portbagajului auxiliar pe care îl poți fixa cu un cârlig de remorcare.

  • Plimbă-te cu bicicleta prin lume 

Cine spune că trebuie să renunți la hobby-ul tău preferat dacă te duci în vacanță? Ia bicicleta cu tine la mare sau la munte și bucură-te de mișcare în natură, mulțumită cârligului

de remorcare. Tot cu ajutorul acestui accesoriu auto, ai posibilitatea să atașezi remorci speciale pentru ATV-uri, skijet-uri, snowboard-uri sau bărci mai mici. De asemenea, cârligul de remorcare îți oferă posibilitatea să montezi o remorcă auto pentru transportul echipamentelor mari care nu încap în interior.

  • Crește valoarea mașinii 

Dacă ai în plan să vinzi mașina, trebuie să iei în calcul că, un cârlig auto îi crește valoarea. Acest accesoriu trebuie ca în acest caz să fie bine întreținut, să nu prezinte semne de deteriorare și să fie lipsit de urme de rugină. Totuși, pentru o experiență fără cusur este important ca pentru o astfel de investiție să îți iei anumite măsuri de precauție. Conform Codului Rutier, tipul de cârlig pe care urmează să îl montezi, trebuie să fie compatibil cu tipul mașinii și cu alte elemente (tipul de caroserie, omologarea cârligului de remorcare, anul fabricației caroseriei, sarcina maximă remorcabilă admisă, sarcina de apăsare verticală, gradul de utilitate, sistemul de montare și demontare al cuiului) pentru siguranța șoferului și a celorlalți participanți la trafic.

  • Eviți micile incidente 

Aglomerația în trafic, neatenția, supraaglomerarea specifică orașelor mari, pot conduce la accidente ușoare. Conform statisticilor, bara din fața și cea din spate ale mașinii sunt cele mai afectate elemente în cazul accidentelor ușoare. Cum te poate salva cârligul de remorcare? Acest element va acționa ca un scut între tine și altă mașină care nu respectă distanța de frânare, atunci când se apropie din spate. Mai mult, bara mașinii va fi protejată și atunci când alegi să parchezi cu spatele lângă un trotuar cu bordura înaltă.

După atât de multe posibilități de utilizare, cârligul de remorcare ocupă topul celor mai populare accesorii auto. Cârligul de remorcare oferă posibilitatea să îți utilizezi mașina personală în cele mai diverse contexte, ceea ce atrage cu sine avantaje de natură economică și nu numai.

Sursa foto: pixabay.com 

 

Te-ar mai putea interesa și
Cine va conduce Banca Națională din această toamnă – Astăzi au loc audierile în Parlament pentru numirea CA al BNR. Care sunt surprizele şi confirmările
Cine va conduce Banca Națională din această toamnă – Astăzi au loc audierile în Parlament pentru numirea CA al ...
Alegeri BNR - Astăzi, 1 noiembrie 2024, în Parlamentului României, au loc audierile pentru numirea noului Consiliu de Administrație (CA) al BNR. Şedinţa este programată să înceapă la ora......
Israel a început o operațiunile terestre în sudul Libanului
Israel a început o operațiunile terestre în sudul Libanului
Armata israeliană a anunţat marţi că trupele sale terestre au trecut graniţa pentru a lupta împotriva Hezbollah în ...
Când se vor scumpi căldura și apa caldă în București. Declarația primarului Nicușor Dan
Când se vor scumpi căldura și apa caldă în București. Declarația primarului Nicușor Dan
O scumpire a gigacaloriei nu va avea loc cel mai probabil în lunile din iarna aceasta, dar este avută în vedere pe măsură ...
Armata israeliană anunţă că a „început raiduri terestre localizate şi ţintite” în sudul Libanului
Armata israeliană anunţă că a „început raiduri terestre localizate şi ţintite” în sudul Libanului
Armata israeliană a anunţat în cursul nopţii de luni spre marţi că a început "raiduri terestre localizate" în satele ...