Următoarele criptomonede de investit care au potențial de creștere de 100x

Investitorii încearcă să identifice care vor fi următoarele criptomonede de investit ale căror valoare poate crește de 100 de ori. Această analiză poate fi realizată în baza a mai multor factori. Printre aceștia se enumeră: strategiile platformelor, tokenomics-urile, susținerea din partea comunității, dar și trendurile de pe piață și relația proiectelor cu hype-ul din jurul lor.
Ion Dobreanu - lun, 01 iul. 2024, 11:30
Următoarele criptomonede de investit care au potențial de creștere de 100x

Mai jos vom descrie cele 3 criptomonede care au șanse relativ mari pentru a fi în centrul atenției ca proiectele cu o creștere semnificativă. Este important să menționăm că aceste criptomonede de investit au fost identificate analitic, fără a exista date care garantează rezultat.

Cumpără 99Bitcoins

99Bitcoins – criptomoneda care adoptă conceptul Learn-to-Earn

Platforma inovatoare Learn-to-Earn lansată de 99Bitcoins permite acum ca învățarea să devină profitabilă. Utilizatorii care susțin această inițiativă vor primi tokenuri native $99BTC. Tokenurile vor fi oferite investitorilor care sunt implicați activ în conținutul educațional care se concentrează pe active digitale.

Scopul principal este de a aduce utiliatate atât cognitivă, cât și profitabilă, datelor despre criptomonede de investit. 99Bitcoins își propune să construiască o comunitate de utilizatori motivați să își îmbunătățească cunoștințele și să se implice în peisajul crypto aflat în continuă evoluție. Acest lucru este posibil prin transformarea experienței educaționale într-o activitate recreativă. Folosind conținutul interactiv și oferind tokenuri ca recompense proiectul are potențialul de a-și atinge scopul.

Tokenul $99BTC servește ca o motivație pentru o varietate de utilizatori. Începătorii care doresc să înțeleagă principiile a mai multor criptomonede de investit au șansa să o facă cu 99Bitcoins. Dar să nu uităm și de entuziaștii avansați în acest domeniu, care doresc să-și extindă portofoliul crypto.

Criptomoneda 99Bitcoins are o comunitate de peste 2 milioane de membri pe diferite platforme sociale. Aceasta își folosește imaginea și popularitatea pentru a-și atinge scopul de a aborda subiectul crypto într-un mod inovativ.

Implementarea inițială a conceptului Learn-to-Earn și a recompenselor platformei a adunat deja o sumă impresionantă de 2 milioane de dolari. Astfel, poate fi urmărit sprijinul din partea comunității și potențialul de creștere viitoare a platformei.

99Bitcoins se poziționează ca un proiect educațional reformator pentru ecosistemul crypto. Având o foaie de parcurs vastă, platforma își dorește să realizeze dezvoltarea continuă a unor noi cursuri. Această platformă este pregătită să formeze o comunitate mai informată și mai implicată în lumea a mii de criptomonede de investit aflate în rapidă evoluție.

Base Dawgz remunerează investitorii creativi și implicați

Base Dawgz  este un memecoin prezent pe mai multe blockchain-uri concomitent. Acum pasionații crypto pot achiziționa și păstra tokenuri $DAWGZ pe Ethereum, Binance Smart Chain, Ethereum și Avalanche. Abordarea conceptului mult-chain crește interoperabilitatea proiectului, facilitând procesul de achiziție, deținere și tranzacționare a tokenurilor.

Mai mult decât atât, platforma oferă recompense investitorilor care vor crea și distribui conținut pe rețelele sociale, menționând memecoin-ul Base Dawgz. Pentru a fi remunerați cu tokenuri $DAWGZ, internauții trebuie să urmărească pagina de X a platformei și să fie activi în partajarea conținutului original.

Se pare că aceste aspecte au jucat în folosul criptomonedei. Timp de 24 de ore, de la anunțarea pre-vânzării, platforma a adunat peste 200 de mii de dolari. Peste două săptămâni investițiile în Base Dawgz au crescut până la 1,6 milioane de dolari. La momentul scrierii acestui articol investițiile sunt pe cale să atingă 2 milioane de dolari.

Pentru persoanele interesate, un token $DAWGZ poate fi cumpărat în pre-vânzare cu 0,00527$. Achiziția poate fi realizată prin transferul ETH, SOL, BNB, AVAX, USDT, USDC sau utilizând cardul de credit/debit. Tokenurile cumpărate și câștigate vor putea fi revendicate după finalizarea perioadei de pre-vânzare, ca în cazul celorlaltor criptomonede de investit.

eTukTuk promovează sustenabilitatea în ecosistemul crypto

Proiectul eTukTuk înaintează o inițiativă crypto inovatoare. Acesta își propune să schimbe industria transportului. Prin crearea unui ecosistem bazat pe o tehnologie blockchain diferită de alte criptomonede de investit acest lucru poate deveni posibil. Obiectivul principal al proiectului este înlocuirea Tuk Tuk-urilor tradiționale, care consumă mult combustibil, cu vehicule electrice inofensive mediului.

Cumpără eTukTuk

Această schimbare urmărește reducerea semnificativă a emisiilor de carbon în zonele dens populate din Asia și Africa, unde vehiculele cu trei roți sunt un mijloc de transport predominant.

eTukTuk intenționează să introducă Tuk Tuk-uri electrice și să construiască o rețea de stații de încărcare cu energie solară în zonele urbane și suburbane. Acest lucru va promova și susține sustenabilitatea.

eTukTuk a lansat jocul virtual Crazy Tuk Tuk Taxi cu scopul de a atrage utilizatorii și de a promova transportul care nu poluează mediul înconjurător. Jocul a fost inspirat de Crazy Taxi. Investitorii au posibilitatea de a se transforma în șoferi virtuali Tuk Tuk și să conducă pe străzile vibrante ale orașului. Pentru implicarea și susținerea lor, sunt remunerați cu tokenuri $TUK.

Ecosistemul creat de platformă este alimentat în sine de investițiile în tokenul nativ $TUK. Acesta include sisteme de rută optimizate, stimulente pentru utilizatori și o infrastructură de plată simplă.

Comunitatea crypto a fost captivată de prețul $TUK. Tokenul care a strâns peste 3,4 milioane de dolari. Prin urmare, eTukTuk creează un mediu de transport mai ecologic prin utilizarea tehnologiei blockchain și a remunerării pentru implicarea socială.

Prin urmare, rezultatele Base Dawgz, 99Bitcoins și eTukTuk comunică despre șansele de creștere semnificativă a fiecărei criptomonede.

Articol susţinut de 99Bitcoins, Base Dawgs şi TukTuk.

 

Te-ar mai putea interesa și
Direct Pharma Logistics intră pe piaţa din Bulgaria şi în 2025 – în Republica Moldova
Direct Pharma Logistics intră pe piaţa din Bulgaria şi în 2025 – în Republica Moldova
Grupul de companii farmaceutice Direct Pharma Logistics, format din Direct Pharma Logistics, Pharmalink și Farmatop, își extinde operațiunile de distribuție de medicamente şi intră pe piaţa......
Cât costă o pompă de căldură la casele și apartamentele din România și ce subvenții ar trebui să dea statul – studiu EPG
Cât costă o pompă de căldură la casele și apartamentele din România și ce subvenții ar trebui să dea statul – studiu EPG
O pompă de căldură pleacă de la 6.000 de euro, pentru case și apartamente de bloc, dar costul scade semnificativ per ...
Autostrada A7 Buzău – Focșani. API constată mobilizarea spectaculoasă a UMB: „Probabil a stabilit un record național în primele șase luni”
Autostrada A7 Buzău – Focșani. API constată mobilizarea spectaculoasă a UMB: „Probabil a stabilit un record ...
Asociația Pro Infrastructură (API) constată că grupul UMB înregistrează o mobilizare spectaculoasă pe cele patru loturi ...
TAROM cumpără două avioane Boeing 737 MAX 8 de la chinezi
TAROM cumpără două avioane Boeing 737 MAX 8 de la chinezi
TAROM anunță semnarea contractului de leasing pentru achiziția a două aeronave Boeing 737 MAX 8 cu CDB Aviation, subsidiara ...